Az Adobe bemutatta a Visual Communicator 3 e-learning szoftvert

forrás Prim Online, 2007. június 25. 16:35

Az új szoftverrel a tanárok és a diákok tv-minőségű, Flash alapú videós oktatóanyagokat készíthetnek.

Az Adobe bejelentette az Adobe Visual Communicator 3 szoftvert, amellyel kiváló minőségű, interneten keresztül is sugározható videós oktatóanyagokat készíthetünk és terjeszthetünk. Az Adobe szerint a távoktatási célra kifejlesztett program kezelése azoknak sem jelent problémát, akik számára ismeretlen a videokészítés világa. Az új verzió ennek jegyében új sablonokkal és áttekinthető varázslókkal jelentkezik, amelyekkel a laikusok is professzionális minőségű anyagokat hozhatnak létre.

A videókat többféleképpen is megoszthatjuk: lehetőségünk van élő internetes sugárzásra (broadcast) Adobe Flash formátumban (FLV) az Adobe Flash Media Server segítségével, de kivetítőt, televíziót és zártláncú rendszert is használhatunk.

Az Adobe Visual Communicator 3 szakít a videós szoftverekben elterjedt időegyenes (timeline) alapú szerkesztési elvvel, egyszerűbbé téve ezáltal a videoszerkesztést. Szintén ezt a célt szolgálják az új varázslók, a fogd-és-vidd alapon működő animált sablonok és az interaktív segéd (Coach). A professzionális tv-stúdiókhoz hasonlóan egyszerre akár három kamera képét és a feliratozást is könnyen figyelemmel kísérhetjük.

A szoftver várható megjelenése 2007 nyara.

Forrás: szoftver.hu

Kulcsszavak: e-learning Adobe

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az AGON by AOC összállította ünnepi ajándékkalauzát

Legyen szó ambiciózus vagy alkalmi játékosokról, felfedezőkről, stratégiai lángelmékről, kalandorokról vagy profi e-sportolókról: Az AOC monitorai fokozzák a játékkalandot, így ideális társat jelentenek az ünnepi időszakban. Íme az AOC ajándékkalauza.

2023. december 6. 17:41

Tippek a biztonságos online karácsonyi vásárláshoz

Évről évre egyre nagyobb az e-kereskedelmi üzletek forgalma a novemberi és decemberi időszakban. Ilyenkor több százezres nagyságrendben vásárolnak termékeket a fogyasztók, ami akár 35 százalékos növekedést is jelenthet az év többi időszakához képest. Ez a növekedés nem csak az online kereskedőknek jelent jó lehetőséget, de a kiberbűnözőknek is, hiszen számukra a több vásárló több célpontot jelent. A BlueVoyant kiberbiztonsági vállalat szakértői összegyűjtötték a legfontosabb tudnivalókat ahhoz, hogy a vásárlók biztonságban tudhassák pénzüket és adataikat.

2023. december 6. 16:04

Fókuszban a kiberbiztonság: Célegyenesben az új követelményekre való felkészülés

A kiberbiztonsági törvény számos cég számára új követelményeket támaszt az elektronikus információs rendszereik üzemeltetésével kapcsolatban. Az érintett szervezeteknek 2023 végéig maradt idejük felkészülni, hogy megfeleljenek az új szabályoknak. 

2023. december 6. 14:29

Komoly kötelezettségekkel járnak a cégek számára az új kiberbiztonsági szabályok

A NIS2 irányelv magasabb szintre emelte a korábbi uniós kiberbiztonsági szabályozást és számos új kötelezettséget vezetett be. Az irányelv szabályainak túlnyomó részét már átültették a magyar jogba, így a jövő év folyamán 2500-3000 hazai közép- és nagyvállalatnak kell a szigorú szabályoknak megfelelni, továbbá az ellátási láncuk biztonságát megteremteni – emelte ki dr. Szabó Gergely Gábor, a Bán, S. Szabó, Rausch & Partners Ügyvédi Iroda szabályozási ügyekért felelős vezető ügyvédje.

2023. december 5. 20:31

Kiemelten kezeli a KKV-k hálózati biztonságát a Zyxel

A Zyxel Networks, a világ egyik vezető biztonságos és felhőalapú hálózati megoldásokaz szállító vállalata, egy különleges promóciót indított, melynek keretében a vásárlók egy erőteljes teljesítményű tűzfalat kapnak ajándékba. Mostantól minden hároméves UTM GOLD biztonsági licenc vásárlása mellé jár egy USG FLEX tűzfal is. A promóció 2023. december 31-ig érvényes, és a hivatalos Zyxel forgalmazókon keresztül vásárolt UTM GOLD licenszekre vonatkozik.

2023. december 5. 14:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27