Az Adobe tovább bővíti a LiveCycle ES termékcsaládot

forrás Prim Online, 2007. június 26. 18:30

Az Adobe tovább bővíti az Adobe LiveCycle ES elektronikus dokumentumkezelő rendszert. A digitális űrlapkezelés piacvezető alkalmazásaként a LiveCycle ES egy olyan dokumentummenedzselő megoldást kínál a felhasználóknak, amellyel interaktív, személyre szabható, könnyen és gyorsan előállítható, illetve feldolgozható Adobe PDF dokumentumokat készíthetünk.

A két új alkalmazással - az Adobe LiveCycle Production Print ES és az Adobe LiveCycle Output ES programokkal - a rendelkezésre álló adathalmazt és az Adobe LiveCycle Designer ES szoftverben elkészített sablonokat felhasználva személyre szabott dokumentumokat készíthetünk. A Production Print ES-t nagymennyiségű, az Output ES-t pedig közepes mennyiségű adat kezelésére fejlesztették ki.

A két új alkalmazás gördülékenyebbé és egyszerűbbé teszi a rendszeresen ismétlődő, időigényes dokumentumkezelési munkafolyamatokat. A megoldással, amelyet elsősorban nagyobb szervezeteknek, vállalatoknak ajánl az Adobe, automatizálhatjuk az olyan dokumentumok készítését, amelyeket nagymennyiségben és gyakran kell generálnunk (pl. űrlapok, banki kimutatások, szerződések stb.).

Az Output ES várhatóan 2007 júliusában, a Production Print ES pedig 2007 őszén jelenik meg.

Az Adobe hazai képviseletét ellátó Trans-Europe Kft. a nyár folyamán ingyenes előadásokat szervez, amelyek keretében megismerhetjük a LiveCycle Designer ES szoftverben rejlő lehetőségeket. Az előadásokra a szoftver.hu infoportál Rendezvények oldalán lehet jelentkezni.

Kulcsszavak: pdf Adobe

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szinte minden szervezet tapasztalt mobil eszközzel kapcsolatos támadást 2020-ban

A Check Point Software Technologies Ltd., a cyber-biztonsági megoldásokat szállító vállalat bemutatta mobil biztonsági jelentésének 2021-es kiadását

2021. április 20. 09:53

Az Alienware és a Dell ismét AMD-alapú laptoppal jelentkezik

A Dell Technologies két AMD-alapú gamer laptopot mutatott be, a Dell G15 Ryzen Editiont és az Alienware m15 Ryzen Edition R5-öt. Az Alienware 14 év után először jelentkezett olyan modellel, amelyben AMD processzor dolgozik. Mindkét laptop NVIDIA GeForce RTX 30-as sorozatú videokártyával rendelkezik, és a velük egyidejűleg bemutatott Dell monitorokkal kiegészülve tökéletes gamer állomást alkotnak.

2021. április 19. 19:49

Az Oracle felhőtechnológiája segíti a SailGP versenyzőit

Az Oracle és a SailGP, a vitorlázás első számú versenyligája kibővítette sikeres adatelemző platformját a SailGP második évadára. A SailGP az Oracle Cloud Infrastructure (OCI) felhőszolgáltatását használja arra, hogy valós idejű adatokkal lássa el a liga nyolc csapatát, valamint a partnereket és rajongókat világszerte. A második szezonban az új funkciók javítják a csapatok teljesítményét és a rajongók számára izgalmas, fedélzeti betekintést nyújtanak az eseményekről.

2021. április 19. 12:15

7 biztonsági tipp a mobilunk és az adataink védelméhez

Az elmúlt napokban komoly zűrzavart, több esetben anyagi kárt is okoztak a tömegesen kiküldött, csomag érkezéséről szóló csaló SMS-ek. Az incidens ráirányította a figyelmet arra, hogy az okostelefonok esetében is kulcsfontosságú, hogy gondoskodjunk a megfelelő védelemről, épp úgy, mint a Windows és más rendszereken. Mik azok az óvintézkedések, amelyeket érdemes betartani a készülékünk, illetve a rajta tárolt személyes és banki adataink védelme érdekében?  

2021. április 15. 15:37

Az Oracle felhőjében folyik a MÁV-Volán-csoport jegyértékesítő rendszerének fejlesztése

A MÁV-Volán-csoport jegyértékesítési (JÉ) rendszere a magyarországi közösségi közlekedés legtöbb értékesítési csatornával bíró, legszélesebb kínálatot nyújtó jegyértékesítési felülete, amely folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egyre több platformon és funkcióval szolgálja ki az utasok szélesedő körét. 

2021. április 14. 12:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35

Április végéig lehet jelentkezni a MOL frissdiplomás programjára

2021. március 17. 11:05