Ingyenes tisztaDSL konstrukció az Interware-nél

forrás Prim Online, 2007. június 29. 14:19

Az Interware Zrt. internet szolgáltatónál nyári szünetben ingyen válhatunk meg a már szükségtelennek ítélt vezetékes telefonunktól, ha csak internetezni szeretnénk. A hagyományos telefonvonal alapú ADSL csomagoktól eltérően az Interware „tisztaDSL” szolgáltatásával önmagában, telefon előfizetés nélkül is használható a szélessávú internetszolgáltatás, amely most egyszeri díj nélkül igényelhető.

Április óta már nagy sikernek örvend a költségtakarékos internetezési megoldás, amely kiküszöböli a fogyasztók által már régóta kifogásolt problémát; nevezetesen, hogy az ADSL internet elérés használata akkor is telefonvonal előfizetéséhez kötött, ha egyébként nem volna arra szükség. Ezzel az újdonsággal nem szükséges egy új telefonvonalat létesíteni vagy akár a meglevő telefonvonallal járó előfizetést fenntartani, ha csak internetezésre használná azt az előfizető. A tisztaDSL konstrukció mindazoknak előnyös, akik nem használják vezetékes telefonjukat, és ezért az internet előfizetés mellett nem szeretnének felesleges kiadásokat magukra vállalni. Nem mellékes az sem, hogy ennek köszönhetően mindössze egy szolgáltatóval kell szerződniük, így számla is csak egy helyről érkezik részükre.
 
A nyári Interware akció keretében a költséghatékony szolgáltatásra történő átállás sem kerül pénzbe, hiszen a szolgáltató az augusztus 24-ig jelentkezők részére díjmentesen biztosítja annak kiépítését. A havi kiadásokat is jelentősen csökkentheti e megoldás, hiszen adott esetben évi, több mint tízezer forint is megtakarítható egy párhuzamosan fenntartott telefonelőfizetés és egy külön megrendelt internet hozzáférés költségeihez képest. Az új szolgáltatás nem csupán az Interware új lakossági és üzleti ügyfelei számára elérhető, hiszen a korábbi ügyfelek mellett más szolgáltatók ügyfelei is választhatják ezt a szolgáltatást.  A szolgáltatót váltó ügyfeleknek mindössze a korábbi szolgáltatójukkal kötött szerződésben foglalt esetleges hűségidő lejártát kell megvárniuk. Az új szolgáltatás egyszerűen, online módon is előfizethető az Interware weboldalán keresztül, a www.interware.hu címen. 

Kulcsszavak: Interware ADSL

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb lépést tett a fenntarthatóság felé a Philips

Az MMD – a Philips monitors márkalicencpartnere – megszerezte a 9. generációs TCO Certified tanúsítványt számos fenntartható terméke számára. A tanúsítást elsőkként megszerző gyártók egyikeként a Philips monitors rekordszámú (64) tanúsítvánnyal rendelkező kijelzővel rendelkezik azon a napon, amikor a TCO Certified tanúsítás 9. generációját bemutatták a nyilvánosságnak decemberben. Az előző generációkhoz képest a TCO Certified 9. generációja szigorúbb és átfogóbb kritériumokat határoz meg a termék teljes életciklusára vonatkozóan, és lehetővé teszi a kritikus lépések megtételét a fenntartható IT-termékek fejlesztése tekintetében.

2022. január 16. 16:49

Februárban érkezik a megújult IT biztonsági szabvány

Az automatizálást még inkább támogató, üzleti-informatikai szoftverek fejlesztése és az eddigi elavult rendszerek korszerűsítése időről időre biztonsági kihívások elé állítják a technikai szakembereket, vezetőket és felhasználókat. Ezen technológiai megoldások alkalmazásából eredő újszerű biztonsági kockázatok csökkentése modern eszközöket igényel, melyek időszerűvé teszik az ISO 27000-es szabványcsalád korszerűsítését is.

2022. január 16. 12:21

Hasznos tippek a számítógép karbantartásához

Ha körülnézünk otthon, a legtöbb családban találunk legalább egy, de gyakran több laptopot is. Akár most újítottunk be egyet karácsonyra, akár már régebb óta használjuk, fontos, hogy minél jobb állapotban tartsuk ezeket az eszközöket, ezzel is megőrizve teljesítményüket. Új év, új kezdet, szól a mondás, amit érdemes számítógépünkre is kiterjeszteni, és a januári karbantartási hónap alkalmából egy kis törődésben részesíteni. A Dell szakértői ehhez adnak most hasznos tanácsokat, hogy laptopunkat még hosszú ideig gondtalanul használhassuk munkára, játékra, kapcsolattartásra vagy amire csak szeretnénk.

2022. január 12. 16:34

Kiberbűnözés: Megjelent a fegyvertárban a mesterséges intelligencia is

Dinamikusan nő Magyarországon is a kiberbűnözés, még a valós eseteknek csak egy részét jelző rendőrségi statisztikák szerint is: az „információs rendszer vagy adat megsértése” nevű bűncselekmény gyakorisága néhány év alatt a négyszeresére emelkedett. A látványos bővülés oka a profit, amit a másik oldalon okozott kár mértéke akár sokszorosan is túlléphet. A T-Systems CTRL SOC központ kibervédelmi szakértői arra figyelmeztetnek, a megelőzéshez és a károk mérsékléséhez a károkozókéval összemérhető színvonalú professzionális IT-biztonsági háttérre és felkészültségre van szükség. 

2022. január 11. 13:50

Vezet az open source… hamarosan a közutakon is

Nem tűnik túl távoli jövőnek az, hogy önvezető autók uralják az utakat, az autóvezetés pedig ugyanúgy a tehetősebb emberek sportja vagy hobbija legyen, mint ahogyan napjainkban a lovaglás. Addig azonban a gyártóknak még több komoly akadályt kell leküzdeniük a programozás és a biztonság terén, illetve gondoskodniuk kell arról is, hogy a különböző rendszerek gond nélkül képesek legyenek együttműködni egymással. A szakértők szerint a nyílt forráskódú szoftverek ezen a téren is nagy löketet adhatnak az innovációnak, ahogyan ezt a SUSE együttműködése is igazolja az autóipar egyik legfontosabb beszállítójával.

2022. január 10. 12:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35

Digitális műtárgyként árverezi el a Vodafone a világ első SMS-ét

2021. december 14. 15:32