Kistévé, nagy monitor

Kiss Ádám Zoltán, 2007. július 2. 19:44

Minden monitorra rá lehet kötni a tévét számítógép segítségével, de egy új modell esetében csak egy gombot kell megnyomnunk, és a beépített tuner révén azonnal televízióként üzemel a készülék.

Viewsonic N1900W azoknak nyújt nagy segítséget, akiknek kevés a helyük, hogy nagyobb tv-t vegyenek, vagy második monitornak szeretnék, hogy a gép mellett megnézhessenek a meccset, vagy filmet. Az N1900W, mint a neve is mutatja, egy 19”-es széles formátumú monitor. Az ilyenek munkára nem alkalmasabbak társaiknál, kivéve ha elforgatható felépítésűek, de szórakozásra annál inkább. A Viewsonic is erre hegyezte ki a dolgot. A relatíve alacsony kontrasztarány mellett egy valódi – nem szürke-szürke - 5ms-os válaszidő segíti a játékost, és a készüléken van DVI bemenet is.

Ha meguntuk a munkát, vagy a játékokat, csak egy gombnyomás és televízióra vált a készülék. Ebben az üzemmódban használhatjuk a beépített tuner egységet, de természetesen SCART-on, kompozit videón keresztül DVD-t, vagy VHS-t, vagy más eszközt is hajthatunk vele. Sokan kedvelik az ilyen hibrid megoldásokat, mert meg tudják nézni a meccset anélkül, hogy a családtól elvennék az esti sorozatot. Második monitornak is ideális, hiszen munka mellett lehet tv-t nézni, vagy a két monitoron akár egyszerre folyhat a munka.

Kulcsszavak: ViewSonic TV monitor

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás