Teljes internetlefedettség a Hegyalja Fesztiválon

Kiss Ádám Zoltán, 2007. július 17. 07:30

A most véget érő Tokaj-Rakamazon megrendezésre került Hegyalja fesztiválon minden eddiginél több gép várta több helyszínen az évről évre egyre nagyobb online aktivitást mutató fiatalokat.

A szervezők idén két nyilvános és egy korlátozott elérhetőségű internet-helyszínt biztosítottak a látogatók számára. A legtöbben talán az idei legnevesebb előadó, a Sepultura koncertje miatt látogattak el a fesztiválra, de zenei érdeklődéstől függetlenül érezhető volt, hogy az internethozzáférés ma már elvárás szinten jelentkezik egy ilyen bejáratott, nagy fesztiválon, hiszen sokan e-mailek útján tartják a kapcsolatot a szülőkkel, ismerősökkel. A naprakész információáramlást a tavalyi évhez hasonlóan a Multi Café is támogatta, összesen Dell alapú rendszerrel. Ezen a helyszínen azonban koncertek is voltak, és a gépeket pultszerűen helyezték el, ami éppen megfelelő egy gyors üzenetváltáshoz. Akik ennél nyugodtabb, hosszabb online tevékenységre vágytak, azok a Port.hu online programmagazin támogatásával létrehozott internetsátorban találták meg, amit kerestek. Itt 11 kényelmesen elhelyezett gép várta a látogatókat. Hogy a szakmai és a látogatói igények ne gyengítsék egymást, külön sajtóközpontot szerveztek, külön gépekkel, EDUpresszó néven. Itt minden nap 10 és 22 óra között géphasználatot biztosítottak, vagy aki saját noteszgéppel érkezett, ráköthette számítógépét az internetre. A vasárnap hajnalig tartó tokaj-rakamazi rendezvény egyébként idén mind nézőszámban, mind sör-, üdítő- és ásványvízfogyasztásban rekordot döntött.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mit kell tudni az okosotthonokban megtalálható szenzorokról és érzékelőkről?

Amikor egy okosotthon kialakítása mellett döntünk, érdemes végiggondolni annak koncepcióját. Mindezt annak érdekében, hogy élhessünk az okosotthon egyik legnagyobb előnyével, a bővíthetőséggel.

2022. január 25. 09:45

6 tipp, hogy ne kelljen idő előtt cserélni a mobiltelefon akkumulátorát

A mobiltelefon akkumulátora egy olyan alkatrész, amin a legtöbbet tudnak aggódni az emberek. Amint kézbe veszik az újonnan vásárolt készüléküket, sokan máris azon kezdenek el agyalni, hogy vajon meddig bírja majd az akksija? 

2021. december 17. 11:12

Volt nincs, buli van

Idén a járvány miatt elmaradt a Telekom VOLT Fesztivál, a szervezők azonban nem hagyják magukra a fesztiválhangulatra vágyó fiatalokat. A soproni gigarendezvény helyett a VOLT és a Telekom olyan Minifesztiválok megvalósítását támogatja, ahol ugyan szűkebb körű a részvétel, ám az exkluzív fellépők mellett a hamisítatlan VOLT-feelinget és az élmények megosztását fejlett digitális megoldások is segítik.

2021. július 22. 12:48

A maximumot várja magától a Team Black Jack

Már csak néhányat kell aludniuk a vitorlássport szerelmeseinek, hogy július 22-én elstartoljon a sportág legendás hazai eseménye, az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj. A versenynek nagy reményekkel vág neki a több évtizedes tapasztalattal rajthoz álló Team Black Jack, mely 2021-ben a Wallis Motor teljes támogatásával törhet a dobogó tetejére. A BMW és a MINI vezető hazai márkakereskedője ebben a csapatban mindent megtalált, amire az üzleti életben értékként tekint: eltökéltséget, kitartást, versenyszellemet és mindenekelőtt győzni akarást. A közös cél: elsőnek lenni.

2021. július 21. 15:59

Töltőkábelek – mi történik, ha megrágta a kutya?

Ma már szerencsére minden eszközhöz, amit tölteni szükséges, tudunk vásárolni extra töltőkábelt, ha esetleg véletlenül elvágnánk vagy megrágná a házi kedvencünk. Találunk a piacon egyedileg az eszközünkre szabott kábelt, de léteznek már univerzális megoldások is.

2021. június 14. 15:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58