Új partner az AAM csoportban

forrás Prim Online, 2007. július 30. 14:19

Az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. tulajdonosai a vállalat eredményes piaci terjeszkedésében betöltött szerepének elismeréseként a cég partnerévé választották Lengyel Györgyöt (40). Ezzel a tavalyi évet 3,4 milliárdos forgalommal záró cégcsoport tulajdonos-partnereinek száma ötre nőtt.

Lengyel György több mint öt évvel ezelőtt lépett az AAM kötelékébe. Az AAM csoport technológiai fejlesztőcégében, az AAM Technologies Kft.-ben kezdett szakmai igazgatóként dolgozni, később kereskedelmi igazgatóként folytatta pályáját. Nagy szerepe van abban, hogy a 2001-ben alapított AAM Technologies Kft. - amelynek 2006 óta ügyvezető igazgatója - megsokszorozta bevételeit, és jelentősen hozzájárult az AAM itthoni és külföldi terjeszkedéséhez is. A 40 éves, mérnök-üzemgazdász végzettséggel rendelkező Lengyel György 2001-ig - több mint 12 éven keresztül - a bankszektorban tevékenykedett. Operatív vezetőként - a pénzintézetek eredményes privatizációját megelőzően - részt vett a Magyar Hitel Bank és a Postabank informatikai alkalmazásainak centralizációjában és konszolidációjában.

Az AAM egyik fontos motivációs rendszere a partnership-modell: azok a munkatársak, akik szakmai és üzleti tevékenységükkel kiemelkedően hozzájárulnak a vállalat sikeréhez társtulajdonossá, partnerré válhatnak. A cégnek jelenleg - Lengyel Györggyel együtt - öt partnere van, de a tervek szerint néhány éven belül akár megduplázódhat számuk.

Kulcsszavak: AAM +céginfo CIO

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent a Xiaomi első klímapolitikai jelentése

A Xiaomi nyilvánosságra hozta első hivatalos jelentését a klímaváltozás elleni intézkedéseiről (White Paper on Climate Action). A dokumentum a vállalat azon erőfeszítéseit tárgyalja, amelyekkel a klímaváltozást igyekeznek megfékezni. Az Alain Lam Sai-wai, a Xiaomi alelnöke és pénzügyi igazgatója által jegyzett jelentést Dubajban adták ki, ahol jelenleg is zajlik az év legfontosabb klímarendezvénye, az ENSZ Éghajlatváltozási Keretegyezménye résztvevőinek konferenciája (Conference of the Parties to the United Nations Framework Convention on Climate Change – COP28).

2023. december 7. 18:58

Daradics Kinga az eMAG Magyarország új ügyvezetője

2023. decemberétől Daradics Kinga tölti be az eMAG Magyarország ügyvezető igazgatói pozícióját. Céljai között szerepel a vállalat piacvezető pozíciójának megerősítése, az ügyfelek vásárlási élményének fokozása, valamint a magyar kereskedelmi partnerek támogatása a 35 millió potenciális ügyfelet kínáló régiós piac elérésében. 

2023. december 7. 15:59

A befektetők nem hisznek a fenntarthatósági jelentéseknek

Noha a fenntarthatóság fontos szempont a befektetési döntések meghozatalakor, a befektetők 94%-a szerint a fenntarthatósági teljesítményről szóló vállalati jelentések megalapozatlan állításokat tartalmaznak – áll a PwC 2023-as globális befektetői felmérésében. Ezért nem is meglepő, hogy a megkérdezettek több mint fele (57%) nagyobb transzparenciát és következetességet szeretne látni a fenntarthatósági jelentésekben.

2023. december 7. 09:56

Sürgősen el kell kezdeni a jövő villamos hálózatainak kialakítását

Az elavult infrastruktúra hátráltatja az energiaátmenetet, ezért a villamos hálózatok digitális megoldásokra épülő korszerűsítését sürgetik a Schneider Electric szakértői. A vállalat a múlt héten, Párizsban megrendezett Enlit Europe 2023 konferencián több olyan megoldást is bemutatott, amelyek támogatják a hálózatok hatékony, a fenntarthatóság jegyében megvalósuló fejlesztését. 

2023. december 6. 09:55

A technológia és az energiahatékonyság új lehetőségeket teremt az öregedő épületek számára

A pandémia utáni időszak hatásai, a magas inflációs környezet, a növekvő energiaárak és a geopolitika turbulenciák igencsak megfeküdték a befektetők gyomrát. Éves összehasonlításban 65%-os visszaesés tapasztalható a CEE-6 régió irodapiacát érintő befektetésekben – állapítja meg a Colliers "ExCEEding Borders 2023/2024: a technológia mint megoldás a CEE régió öregedő irodakínálatára” címmel megjelent piaci jelentése. 

2023. december 5. 16:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27