Új partner az AAM csoportban

forrás Prim Online, 2007. július 30. 14:19

Az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. tulajdonosai a vállalat eredményes piaci terjeszkedésében betöltött szerepének elismeréseként a cég partnerévé választották Lengyel Györgyöt (40). Ezzel a tavalyi évet 3,4 milliárdos forgalommal záró cégcsoport tulajdonos-partnereinek száma ötre nőtt.

Lengyel György több mint öt évvel ezelőtt lépett az AAM kötelékébe. Az AAM csoport technológiai fejlesztőcégében, az AAM Technologies Kft.-ben kezdett szakmai igazgatóként dolgozni, később kereskedelmi igazgatóként folytatta pályáját. Nagy szerepe van abban, hogy a 2001-ben alapított AAM Technologies Kft. - amelynek 2006 óta ügyvezető igazgatója - megsokszorozta bevételeit, és jelentősen hozzájárult az AAM itthoni és külföldi terjeszkedéséhez is. A 40 éves, mérnök-üzemgazdász végzettséggel rendelkező Lengyel György 2001-ig - több mint 12 éven keresztül - a bankszektorban tevékenykedett. Operatív vezetőként - a pénzintézetek eredményes privatizációját megelőzően - részt vett a Magyar Hitel Bank és a Postabank informatikai alkalmazásainak centralizációjában és konszolidációjában.

Az AAM egyik fontos motivációs rendszere a partnership-modell: azok a munkatársak, akik szakmai és üzleti tevékenységükkel kiemelkedően hozzájárulnak a vállalat sikeréhez társtulajdonossá, partnerré válhatnak. A cégnek jelenleg - Lengyel Györggyel együtt - öt partnere van, de a tervek szerint néhány éven belül akár megduplázódhat számuk.

Kulcsszavak: AAM +céginfo CIO

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Műszaki kerámia és tiszta szilikon nyomtatás a Formlabs SLA nyomtatóival

Mostanra tárgyak ezrei készülnek naponta 3D nyomtatással, amelyhez kapcsolódóan rengeteg forrást fektettek az elmúlt évek során az ezeket előállító berendezések folyamatos fejlesztésébe. Azonban ez csak az egyenlet egyik oldala, az ipari felhasználást célzó gyártók a 3D nyomtatók mellett az alapanyagok fejlesztésébe is folyamatosan invesztálnak. A Formlabs éppen most újabb két termékkel, alumínium-oxid kerámiával és 100% tisztaságú szilikonnal bővítette már 40-nél is többféle nyomtatható műgyantát számláló SLA alapanyag-kínálatát. És ez nem minden!

2023. szeptember 26. 18:42

Javították a Magyar Telekom hitelkockázati besorolását

A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM HB), továbbiakban „Társaság”), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy a Scope Ratings GmbH, a hitelminősítés éves felülvizsgálata eredményeként pozitívra javította a Magyar Telekom kibocsátói hitelkockázati besorolásának kilátását, valamint megerősítette a Társaság kibocsátói hitelkockázati besorolását és a nem alárendelt, nem biztosított adósságához tartozó BBB+ minősítést.

2023. szeptember 26. 17:10

Nem csak a nappaliban, hanem ipari csarnokokban is felbukkan majd az Apple Vision Pro

Közel négy hónapja mutatkozott be az Apple Vision Pro, és egyelőre nincs új hír a fejlesztés háza tájáról az akkor megismert paramétereken túl. A kiterjesztett és a virtuális valóság szemünk előtt való keverésére képes, fejen hordható eszköz szórakoztatóipari és irodai környezetben való felhasználásáról már sok szó esett, ugyanakkor az eszközben rejlő üzleti és ipari lehetőségekről egyelőre alig lehetett hallani. A Delta Systems Kft. fejlesztői összegyűjtöttek néhány olyan szemléletes példát, ahol nem csak látványosságként, hanem üzleti előnyt teremtő termelőeszközként is funkcionálhat a jövőben az Apple csodaszemüvege.

2023. szeptember 26. 15:44

Innovatív bioműanyag projekt megvalósulásához járul hozzá az ABB

A megújuló és fenntartható vegyipar egyik úttörőjeként számontartott Avantium új üzemet épít, mellyel a fosszilis alapanyagokat fokozatosan kiváltó bioalapú műanyagokra való átállást kívánja előmozdítani. A hollandiai Delfzijlben található létesítmény egy olyan újszerű technológiát fog alkalmazni, amely a növényi cukrokat a polietilén-furanoátnak (PEF) nevezett következő generációs műanyaggá alakítja át.

2023. szeptember 26. 12:47

Pénzváltó helyett fintech appokkal spórolnak a magyarok a nyaralás során

Rengeteg pénzt spórolhattak meg a külföldi nyaralás során azok, akik a magyar bankkártyájuk helyett valamelyik fintech cég bankkártyájával fizettek inkább.

2023. szeptember 25. 17:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59