Reklám- és Kiadói Megoldások Üzletág a Microsoft-nál

forrás Prim Online, 2007. augusztus 15. 16:05

2007. augusztus 13-án a Microsoft lezárta az aQuantive akvizícióját, egyúttal megalapította a cég Reklám- és Kiadói Megoldások (Advertiser and Publisher Solutions (APS) Group) üzletágát.

Ez az új üzletág a hirdetők és kiadók számára kifejlesztendő új üzleti modell megalkotásáért lesz felelős. Feladata lesz a különböző hirdetési platformok, köztük az Atlas, a DRIVEpm, az MSNDR és a Microsoft AdCenter kifejlesztése és marketingje, csakúgy, mint a feltörekvő hirdetési típusok (játékokban feltűnő és mobilreklámok) fejlesztése, és az Avenue A | Razorfish ügynökséggel való együttműködés kialakítása.
A divízió vezetője Brian McAndrews, az aQuantive vezérigazgatója lesz, aki közvetlenül Kevin Johnsonnak, a Microsoft Platformok és Szolgáltatások Divíziójának tartozik beszámolási kötelezettséggel.

„A mai napon jelentős lépést tettünk a 40 milliárdos online hirdetési- és a 600 milliárdos reklámüzletbe való belépés felé. Ezek az üzletágak egyre inkább az online és az IP-alapú platformok, úgy, mint a televíziós és játéküzletág felé mozdulnak el.” - mondta Johnson. „Az aQuantive technológiáinak és szakembergárdájának átvétele rendkívül fontos stratégiai befektetés, és nagy előrelépést jelent abban, hogy terveinknek megfelelően hamarosan a két legnagyobb online hirdetési platform egyikévé váljunk.”

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Microsoft 2030-ra karbon-negatívvá válik

Ambiciózus célt jelentett be a Microsoft, amelynek értelmében előbb csökkentik majd teljesen eltüntetik ökológiai lábnyomukat. Így 2030-ra a Microsoft karbon-negatív lesz, és 2050-re annyi szén-dioxidot fog eltávolítani a környezetből, mint amennyit az 1975-ös alapítása óta közvetlenül vagy közvetve az elektromos fogyasztása által kibocsátott. A vállalat redmondi központjában Satya Nadella, a Microsoft vezérigazgatója, Brad Smith elnök, Amy Hood, pénzügyi igazgató, és Lucas Joppa, környezetvédelmi igazgató együtt jelentették be a vállalat új céljait és azt a részletes tervet, ami a vállalatot karbon-negatívvá fogja tenni.

2020. január 18. 10:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44

2020: az adatok évtizedének kezdete

2019. december 27. 10:55
online sportfogadás