Egyszerűen a HD-ről

forrás Prim Online, 2007. augusztus 30. 12:18

A Time Warner Cable és a Cisco bejelentette, hogy közös erővel – vásárlási és használati tanácsokkal – próbálnak tiszta képet nyújtani a fogyasztóknak a valódi nagyfelbontású (HD, azaz High-Definition) televíziózásról. A két vállalat összefogásának eredménye a Time Warner által beindított „HD Clear & Simple” (Egyszerűen a HD-ről) névre keresztelt webhely.

A webes felület átfogó ismeretekkel vértezi fel a fogyasztókat, hogy teljes mértékben kihasználhassák a HD-televíziózás előnyeit. Az új webhely létrehozásának célja, hogy megszüntesse azt a képzavart, amely eddig a HDTV-vel, illetve a nagy felbontású televíziózáshoz szükséges eszközökkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban kialakult.

„Annak ellenére, hogy a fogyasztók nagy érdeklődést tanúsítanak a HDTV iránt, a felmérések szerint a többségük nincs tudatában annak, hogy a nagy felbontású televíziózáshoz három dolog szükséges: nagy felbontású televíziókészülék, előfizetés valamilyen HD-szolgáltatásra, amelynek része egy HD-vételre alkalmas digitális beltéri egység, és végül a megfelelő HD-csatornára való hangolás” – fejtette ki Sam Howe, a Time Warner Cable vezető alelnöke és egyben marketingigazgatója. „Az ismeretterjesztő webhely ötletével nemcsak a fogyasztók tájékoztatása a célunk, hanem egyben a HD-televíziózás és a kapcsolódó digitális szolgáltatások szélesebb körben való ismertetése is..”

„A Cisco hálózatba kapcsolt otthon („Connected Home” illetve „Connected Life”) koncepciójának lényege, hogy bemutassa mindazon szolgáltatásokat – köztük az on demand típusú, azaz igény szerinti nagyfelbontású televíziózást, amelyek a szélessávú hálózati kapcsolatokkal elérhetővé válnak.” – tette hozzá Paul Bosco, a Cisco új kábel- és videomegoldásainak marketingjéért felelős alelnöke. „Közös célunk, hogy bevonjuk a nézőket a digitális nagy felbontású televíziózás forradalmába, ezért szoros együttműködést alakítottunk ki a Time Warnerrel a HD Clear & Simple webhely kampányában.”

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

MTD főtengelyek kertészeti munkagépekhez

Az amerikai székhelyű MTD Products a kültéri eszközök piacán vált világhírű vállalattá, többek között a kiváló minőségű kertészeti gépek gyártásának köszönhetően. A cég versenyképességét és termékeinek megbízhatóságát bizonyítja, hogy a legfőbb vetélytársai között megtalálható a John Deere, a Stihl és a Husqvarna egyaránt. 

2019. október 15. 18:40

Már árulják a Honor új aktivitásmérő karkötőjét

Magyarországra is megérkezett a Honor Band 5 aktivitásmérő karkötő. A készülék akár 14 napig is bírja egy feltöltés mellett, 0,95”-es AMOLED Full Colour érintőképernyője pedig személyre szabható a Honor Clock Face Store-on keresztül.*

2019. október 7. 11:35

3 év garancia az év végéig vásárolt Mio autós kamerákra és navigációkra

Újra akcióban a Mio: az autós kamerák és navigációk vezető gyártója év végéig meghosszabbított garanciát ad több termékére. December 31-ig 2 év helyett 3 év garanciával vásárolhatjuk meg a népszerű Mio menetrögzítő kamerákat és Mio Spirit navigációkat.

2019. szeptember 30. 10:19

Az Everlast bokszmúltja előtt tiszteleg a legújabb G-Shock

Már hazánkban is elérhető a Casio új limitált szériás karórája, amely a legendás bokszmárka, az Everlasttal történő együttműködés révén született meg. A strapabíró óráiról ismert japán óramárka és a sport- és bokszfelszereléseket gyártó cég közös modellje a GBA800EL-4A típusszámot viseli. 

2019. szeptember 27. 16:01

Az új EVOLVEO robotporszívókkal megoldódik a mindennapi takarítás problémája

Két új robotporszívóval jelentkezett az EVOLVEO a mindennapi takarítás megkönnyítésére. A Robotrex H6 és H9 porszívók mindegyike rendelkezik a robotporszívóktól elvárható funkciókkal, sőt a H9 WiFi kapcsolattal is rendelkezik és egy mobilapplikáción keresztül is irányítható. 

2019. szeptember 27. 11:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37
online sportfogadás