Kis- és középvállalatoknak szóló közösségi- és szolgáltató portál indul

forrás Prim Online, 2007. szeptember 5. 13:54

A Mobil Show 2007 információs és mobil-innovációs kiállításon és vásáron mutatkozik be a magyar kis- és középvállalatok számára készült ingyenes kapcsolatépítő és szolgáltató portál, a NEGO.hu.

A legnagyobb hazai mobiltechnológiai kiállítás és vásár idén az INFOmarkettel együtt, szeptember 8-11. között kerül megrendezésre. A kiállításon debütáló, az internetes who is who-modell mintájára készült, ám annál komplexebb, sokrétűbb szolgáltatásokat kínáló NEGO.hu elsősorban azon kis- és középvállalatokat célozza meg, akik számára a partnerekkel, beszállítókkal, alvállalkozókkal történő kapcsolatteremtés és fenntartás költségigénye érzékelhető tényező. A NEGO.hu nemcsak egy vállalati who is who: a mindenki számára ingyenes szolgáltatás lehetőséget ad céglogó, videó prezentáció feltöltésére is, továbbá méri a regisztrált vállalatok weboldalának látogatottságát, mindemellett olcsó repülőjegy, laptop, mobiltelefon, pda és egyéb infokommunikációs eszközök vásárlására is ad alkalmat a tagoknak. A szolgáltatások között ingatlankereső, hírfigyelő, adónaptár alkalmazásokat is használhatnak a regisztrált cégek.

– A NEGO.hu portált egy mentőövként hoztuk létre a hazai kis- és középvállalatok számára, minden meglévő szolgáltatása ingyenes és az is marad. Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy a NEGO.hu mindenféle állami és Európai Uniós támogatás nélkül készült el csupán azt a célt szem előtt tartva, hogy egy olyan eszközt adjunk a hazai kis- és középvállalatok kezébe, mellyel minden vállalkozás saját maga teremtheti meg és alakíthatja B2B kapcsolati tőkéjét. – fogalmazott Dén Mátyás András, az Opinion Leaders Kft. ügyvezetője.

Kulcsszavak: onlineszolg e-commerce

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50