Hálózati adatelemző céget vásárol az Oracle

forrás Prim Online, 2007. szeptember 5. 14:52

Az Oracle bejelentette, hogy megállapodást kötött a Netsure Telecom cég felvásárlásáról, amely a hálózati intelligenciával, a hálózati adatok integritásával, illetve elemzésével kapcsolatos szoftvereiről ismert.

A Netsure a jelenlegi és a következő generációs hálózatok illetve szolgáltatások hatékony működtetéséhez nélkülözhetetlen hálózati intelligencia és adatelemző szoftvereket kínál a távközlési szolgáltatók számára. A Netsure szoftvereit olyan nemzetközi szintű szolgáltatók vezették már be sikeresen, mint a Vodafone, a Cable & Wireless és az Eircom.


„A Netsure termékek immár az Oracle átfogó távközlési termékpalettáját gazdagítják. Azt várjuk ettől, hogy az Oracle ügyfelei tovább fokozhatják hálózataik kihasználtságát, optimalizálhatják a kapacitások tervezését, tökéletesíthetik pénzügyi modelljeiket, valamint ésszerűsíteni tudják a teljes hálózati életciklus felügyeletét” – mondta Bhaskar Gorti, az Oracle első elnökhelyettese és vezérigazgatója. „ERP, ellátásilánc-kezelő, leltármenedzsment és hálózatfelderítő szoftvereivel együttesen az Oracle olyan megoldásokat kíván nyújtani a szolgáltatóknak, amelyekkel javíthatják hálózati beruházásaik megtérülését és hatékonyabbá tehetik működésüket, párhuzamosan a következő generációs IP-szolgáltatások bevezetésével.”

A dublini központú Netsure az Oracle globális kommunikációs üzletágának részévé válik, amely sikeres, a távközlésben jellemző alkalmazásokkal látja el a szolgáltatókat világszerte. Az ügylet várhatóan szeptember végén zárul le a szokásos feltételek teljesítése mellett, a pénzügyi részleteket azonban nem hozták nyilvánosságra.

További információk: http://www.oracle.com/netsure/index.html

Kulcsszavak: Oracle +céginfo hálózat

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59