Ingyenes online Photoshop-verzió készül

Genda Csongor Zoltán, 2007. szeptember 9. 17:40

Az Adobe belekezdett egy flash-alapú teljesen ingyenes webes képszerkesztő kifejlesztésébe, melyet a napokban mutatott meg a nyilvánosság előtt a cég.

A Las Vegas-ban megrendezett Photoshop World konferenciára ellátogatók betekintést nyerhettek az Adobe most készülő online képszerkesztő alkalmazásába, melynek érkezéséről már korábban is beszámolt a vállalat, azonban most mutatták meg azt először a közönségnek. A Photoshop Express névre keresztelt web-alapú szoftver kiegészíti a Photoshop termékcsaládot, és bárki térítésmentesen használhatja majd azt fotói megszerkesztésére. Természetesen az ingyenes, böngészőn keresztül elérhető alkalmazás nem lesz egyenértékű a fizetős verzióval, azonban az alapfunkciókat ez is tartalmazni fogja. Így például az Express felhasználóinak lehetőségük lesz a vörös szem effektus kiküszöbölésére, a képek forgatására, megvágására, stb.
További részleteket nem árultak el az Adobe munkatársai, mint ahogyan azt sem közölték, hogy mikorra várható az online képszerkesztő megjelenése.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világ legígéretesebb kiberbiztonsági vállalatai közé került a Clarabot

2022. december 6. 21:30

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55