Megjelent az első, igény szerint fejleszthető Zebra címkenyomtató

forrás Prim Online, 2007. szeptember 13. 14:54

ZM400-as és ZM600-as modellekkel bővítette Z sorozatú hőnyomtató családját a Zebra. A jellemzően ipari és kereskedelmi környezetben, autó- és elektronikai cikkek gyártása során, vagy az egészségügy területén használatos nyomtatók a felhasználók igényeit követve egyszerűen alkalmassá tehetők RFID technológiára előkészített címkék kódolására és nyomtatására, mellyel további termelékenységnövekedés érhető el.

A ZM400/ZM600 hőnyomtatók most hálózati csatlakozást tesznek lehetővé, így a felhasználók könnyen hozhatnak létre biztonságos 802.00b/g, USB 2.0 szimultán paralel, valamint Ethernet csatlakozást. A hőnyomtatók a Zebránál megszokott módon a hosszú távú és megbízható teljesítményt páratlan teljesítménnyel ötvözik. A kevés karbantartást igényelő, felhasználóbarát ZM400/ZM600-as hőnyomtatók 25 cm/másodperc sebességű nyomtatást és gyors adatfeldolgozást tesznek lehetővé.

„A számtalan választható funkcióval rendelkező Z sorozatú nyomtatók kiválóan alkalmazhatók mind a raktározás és a disztribúció, valamint a kiskereskedelem területén, mind olyan gyártási folyamatoknál, ahol nagy mennyiségben kell nyomtatni, továbbá fontos a nyomtatás sebessége és a gyors adatfeldolgozás” - mondta el Halász Árpád, a Zebra délkelet-európai értékesítési vezetője. „Középkategóriás termékcsoportunk továbbra is magas színvonalú teljesítményt és értéket képvisel. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleinket kizárólag a legmagasabb színvonalú nyomtatási megoldásokkal lássuk el termelékenységük növekedése és költségeik csökkentése érdekében” – fűzte hozzá Halász Árpád.

A ZM400-as és ZM600-as nyomtatók 600 dpi-ig terjedő nyomtatási felbontása, az XML és a különleges - többek között - ázsiai fontok nyomtatása miatt rugalmasan használható.

Kulcsszavak: Zebra printer

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ipari szimulációs szoftver segítheti az elektromobilitási kutatásokat

A villamos gépekkel és az elektrodinamikával kapcsolatos munkákban használható, rendkívül korszerű ipari szimulációs szoftverről tartott ingyenes konferenciának és képzésnek adott helyet az elektromos járművekkel kapcsolatos kutatásokban is egyre meghatározóbb szerepet betöltő Széchenyi István Egyetem. A rendezvényen az intézmény kutatói, valamint partnercégek munkatársai fejlesztették tudásukat.

2022. július 6. 12:41

Többféle jelszókezelésre képes a Kingston új pendrive-ja

A memóriatermékek és technológiai megoldások globális piacvezetője, a Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette az IronKey Locker+ 50 (LP50) USB Flash meghajtó bevezetését. Az új termék fogyasztói szintű biztonságot kínál XTS módban, AES hardvertitkosítással és digitálisan aláírt firmware-rel a BadUSB támadások és Brute Force jelszófeltöréses támadások ellen.

2022. július 6. 09:55

Magyarok a poszt-kvantum kriptográfiában

A kvantumszámítógépek fejlődése alapvetően változtatja meg az információbiztonság-technológia világát: a kvantumszámítógépek erejével ugyanis feltörhetővé válik számos olyan titkosított információ, amely ma még megfelelően védettnek számít. Új megközelítésekre van szükség a kriptográfiában, amelyek kidolgozásában élen jár a magyar székhelyű i4p

2022. július 5. 10:02

Új Philips modell az egyszerűbb közös munka érdekében

A Philips monitors széles portfóliójához egy olyan új modell csatlakozik, amely megfelel a videohívások új sztenderdjeinek: a Philips 34E1C5600HE.

2022. június 30. 20:11

Még mindig sokan kockáztatnak nem jogtiszta szoftverekkel

A legtöbben tisztában vannak a nem jogtiszta szoftverek használatának veszélyeivel, ennek ellenére a felhasználók 30%-a még mindig nem megbízható forrásból származó programokat részesít előnyben – derül ki a Microsoft Magyarország megrendelésére készült felmérésből.

2022. június 30. 15:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24