Magyarországon is a T-Mobile lesz az IPhone forgalmazója

MTI Sajtóadatbank, 2007. szeptember 17. 08:01

Németországon kívül Ausztriában, Hollandiában, Magyarországon és Horvátországban is exkluzív jogot kapott a T-Mobile az Appletől az iPhone forgalmazására - számolt be a Financial Times Deutschland.

Ez azt jelenti, hogy a Deutsche Telekom leányvállalata szinte valamennyi európai országban, ahol jelen van, megkapta az exkluzív értékesítési jogot az óriás érintőképernyővel és kamerával ellátott, webböngészőt, zenelejátszót is tartalmazó telefonra.

Az Apple elnöke a múlt héten közölte: eladták az egymilliomodik iPhone-t kevesebb mint három hónappal a termék június végi bevezetése után. Steve Jobs, az Apple elnöke azt mondta: az iPod lejátszóból két év alatt tudtak eladni egymillió darabot. Korábbi nyilatkozata szerint 2008-ban 10 millió iPhone eladása lesz a cél.

Az amerikai számítástechnikai-kommunikációs cég múlt héten jelentette be, hogy jelentősen csökkenti forradalmian új telefonjának árát. Az annak idején nagy hírveréssel beharangozott iPhone ára kétszáz dollárral csökkent: a 8 gigabyte-os készüléket a korábbi 599 helyett már 399 dollárért meg lehet vásárolni.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38