Kezdetét vette az SAP Tihany '07, a cég idén tízéves konferenciája

forrás Prim Online, 2007. szeptember 17. 14:46

Az SAP Hungary bejelentése szerint a világ 65 városában sorra kerülő nemzetközi konferenciasorozata, az SAP World Tour 2007 Magyarországi eseménye ma vette kezdetét Tihanyban.

Az idei konferencia jelmondata „Együtt a nagy X-generáció” – a kifejezés a tihanyi konferenciákat tíz éve látogató, SAP rendszereket ismerő és használó, és a sikeres üzleti fellépés, versenyképesség elengedhetetlen eszközei iránt nyitott közösségre utal.
Az elmúlt kilenc évhez hasonlóan a konferencián a vállalatoknak idén is lehetőségük nyílik arra, hogy közvetlenül az SAP munkatársaival, illetve szakértőkkel vitassák meg azokat a kérdéseket, amelyeket az üzleti környezet változása vet fel, és hogy hogyan tarthatnak lépést ezen változó körülményekkel az SAP segítségével.
A mostani, szeptember 17-19. között tartandó rendezvényen az előadők között üdvözölhetjük Nemere István írót, Csaba László közgazdászt, Kemény Dénes vízilabda edzőt, Kürti Sándort, a Kürt Zrt. elnökét és Hankiss Elemér szociológust is.
A szakmai konferencián szó lesz a szoftvergyártó partnerei által kínált megoldásokról, az SAP-s termékújdonságokról és Netweaver platformfejlesztésekről. Bemutatkozik az SAP és Microsoft integrációját lehetővé tevő Duet szoftver, és az üzleti intelligenciát támogató megoldások is. Külön szekció foglalkozik a SOA, CRM rendszerekkel, és a középvállalatokra kidolgozott csomagmegoldásokkal. A résztvevők különböző találkozókon vesznek részt, ahol iparág-specifikus megoldásokat mutatnak be, valamint demókon keresztül ismerkednek meg az SAP rendszereivel.

Hatékony innováció SAP ERP-vel


„Az SAP elmúlt tíz éve jó példa arra, hogy egy ERP-rendszereket szállító cég hogyan válhat versenyképes megoldásokat kínáló vállalattá”
– mondta el Veres Zsolt, az SAP Hungary megbízott ügyvezető igazgatója, a konferencia megnyitóján.
Az eseményeken résztvevők közvetlenül léphetnek kapcsolatba meglévő ügyfeleinkkel, és megtudhatják, ők hogyan profitáltak az SAP ERP-re való átállásból, valamint megismerkedhetnek a már bizonyított, költséghatékony, eszközökkel, tartalommal és képességekkel felvértezett SAP verziófrissítési útvonallal is.
Az SAP World Tour 2007-ről további információt, valamint az esemény helyszíneit és időpontjait a http://www.sap.com/company/events/worldtour2007/index.epx weboldalon találja.
Az SAP következő, nagy európai rendezvénye október 17-19. között a Müncheni Tech’Ed konferencia lesz.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2021 harmadik negyedévében az OPPO Európában 45 százalékos éves növekedést ért el

A Canalys* piackutató adatai szerint 2021 harmadik negyedévében az OPPO növekedés tekintetében minden versenytársat maga mögé utasított a közép- és kelet-európai régióban, az olyan fontos piacokon is mint például Románia (+130% év/év), Törökország +60% (év/év), vagy Lengyelország (+44%/év). Az összességében 45 százalékos éves növekedés rávilágít az OPPO  egyre nagyobb népszerűségére a régióban, illetve hozzájárult ahhoz, hogy a márka megszilárdítsa pozícióját Európa negyedik legnagyobb okostelefon-gyártójaként.

2021. december 8. 12:29

6,5 milliárdos közbeszerzést nyert a Delta Systems

Jelentős értékű, 6,5 milliárd forintos közbeszerzés nyertese lett a Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonában álló Delta Systems Kft. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) harmincezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos feltételes közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a cégcsoportot. Az informatikai eszközök nyolc megye köznevelési intézményeiben járulnak hozzá az oktatási szektor digitális felzárkóztatásához. 

2021. december 8. 11:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Egy évtized alatt 260-szorosára nőtt a mobil adatforgalom

2021. december 8. 18:01

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45