Olimpiai logóval ellátott négymagos PC-k a Lenovo-tól

forrás Prim Online, 2007. szeptember 27. 21:33

A Lenovo számos újdonsággal bővítette asztali számítógépeinek portfolióját, köztük azzal a négy Lenovo 3000-es asztali számítógép modellel, amelyeket az olimpia inspirált.

Az újonnan tervezett ezüst és fekete színű Lenovo 3000 J200, J200p és J205 toronyházas, és S200 fekvő asztali gépek az első olyan PC-k, amelyek  az Olimpiai Játékok és a PC-gyártó cég közös emblémájával kerülnek forgalomba világszerte. A márkanevet és az olimpiai karikákat ábrázoló logó jelzi, hogy a vállalat világszinten támogatja a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékokat.

A 2008 augusztusában kezdődő Pekingi Olimpiai Játékokat megelőző visszaszámlálásból már kevesebb, mint egy év van hátra. A világszintű szponzorációs megállapodás keretében a Lenovo a 2008-as Pekingi Olimpiai Játékok kizárólagos számítástechnikai beszállítója. Az esemény lebonyolításának jóformán minden területén - a részvevők adatainak összegyűjtésétől és tárolásától kezdve, az eredmények megjelenítésén át egészen a Pekingi Szervezőbizottság tevékenységéig - a Lenovo hardverei szolgáltatják a hátteret.

A Lenovo kívül-belül új köntösbe bújtatta számítógépeit


A kisvállalkozók számára készített új PC-k egyaránt kiválóan megfelelnek az otthoni és az irodai használatra. Nemcsak kívül, hanem belül is újszerűek a gépek: a könnyebb, megbízhatóbb és hatékonyabb használat érdekében ugyanis a legmodernebb technológiákkal vannak felszerelve.
A J200p gépek Intel Core 2 Quad  processzorral,  a J200 és S200 típusok Intel, míg a J205-ösök AMD processzorral vannak felszerelve, emellett pedig  Gigabit Ethernet kapcsolattal, integrált videókártyával, 6 USB-csatlakozóval és a ház kinyitását megakadályozó zárral rendelkeznek. Ezenkívül TPM 1.2 adattitkosítással rendelkező multiburner DVD-írót  is lehet választani hozzájuk.


A Lenovo hatékonyságnövelő programcsomagja, a Lenovo Care Tools eszközei a PC egyszerű kezelését segítik az automatikus frissítéssel, az egygombos rendszer-helyreállítással valamint a jelszó-kezelővel – amelyek jelentősen megkönnyítik a számítógép használatát. A Lenovo széles skáláját nyújtja olyan számítógépeknek, amelyek megfelelnek az amerikai környezetvédelmi szervezet (EPA) Energy Star 4.0. szabványának – ezek közé tartoznak a Lenovo  3000-es asztali számítógépek is. A korábbi modellekhez képest 80%-kal hatékonyabb tápegységük révén csökkenthető az energiafelhasználás és így a fenntartási költségek is.

Ár és elérhetőség


A Lenovo 3000 J200, J200p, J205 és S200 asztali számítógépek a Lenovo partnereinél lesznek kaphatók.

Kulcsszavak: olimpia PC Lenovo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59