Új hírportál indul októbertől

forrás Prim Online, 2007. szeptember 30. 19:22

Klikkhír elnevezéssel új internetes hírportál indul október elsején. A sokszereplős hazai internetes hírpiacon a Klikkhír elsősorban azzal kíván kitűnni a mezőnyből, hogy lehetőség szerint távol tartja magát a tisztán politikai, különösen pártpolitikai hírek, csatározások bemutatásától, és a bulvár témáktól.

Foglalkozik viszont minden közérdeklődésre számot tartó kérdéssel. Igyekszik tág teret adni a lakosságot, az olvasókat közvetlenül érintő témáknak, adott estben lokális kérdéseknek. Szándékában áll a hazai internetes hírpiacon kuriózumként olyan oknyomozó írásokat közölni, melyek egy-egy közérdekű kérdést mélységében, a hátteret is megvilágítva járnak körül. E műfajban a hírportálon megjelenő első írás az államtitkok kérdését feszegeti.

A Klikkhír célközönsége az ország és a világ fontos ügyei iránt érdeklődő emberek, akik a híreket és információkat objektíven szeretnék megismerni, hogy saját maguk alakíthassák ki véleményüket.

A www.klikkhir.hu szerkesztősége szívesen fogad olvasóitól a portál profiljába vágó ötleteket, témákat, javaslatokat, melyeket szakújságírók bevonásával dolgoznak fel − nyilatkozta Kárpáti György, az induló portál egyik tulajdonosa.

Kulcsszavak: újság média onlineszolg

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás