Új marketing és kommunikációs igazgató az Ericssonnál

forrás Prim Online, 2007. október 10. 18:09

Az Ericsson magyarországi szervezete egységes irányítás alá helyezte a vállalat marketing tevékenységének és kommunikációjának koordinálását. A beosztásba szeptember végén érkezett új szakember Közép-Kelet Európa vezető energia vállalatától.

A világvállalat többi leányvállalatához hasonlóan az Ericsson Magyarország kommunikációs igazgatóságának tevékenységében is erőteljesebb hangsúlyt kap a marketing kommunikáció. A változás célja, hogy az új, egységes irányítás összehangolja a vállalat távközlési berendezések, menedzselt szolgáltatások valamint multimédia eszközök üzleti szegmenseinek támogatását. A legfontosabb feladat, hogy a vállalat megőrizze vezető szerepét a telekommunikációs technológia területén, ezen belül növelje szolgáltatásainak szerepét, és új multimédiás eszközök bevezetését valósítsa meg.

A vállalat új marketing és kommunikációs igazgatója Dr. Kántor Sándor (41), aki szeptember végén csatlakozott az Ericsson szervezetéhez. A szakember korábban a MOL társasági kommunikációs igazgató-helyetteseként, a 40 országban jelen lévő cégcsoport üzleti és stratégiai kommunikációjának vezetőjeként dolgozott. 

Az új marketing és kommunikációs igazgató magyarországi feladatain túl az Ericsson nyolc országból álló Közép-Kelet Európai csoportjának belső kommunikációját is irányítja.

Dr. Kántor Sándor 41 éves, mérnöki diplomáit a Budapesti Műszaki Egyetemen, MBA diplomáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Rochester Institute of Technology és a State University of New York kétnyelvű képzésének vállalatmenedzsment és pénzügyi szakirányán szerezte. Karrierjét 1995-ben a Procter and Gamble szakmai külkapcsolati menedzsereként kezdte, majd ügynökségi, gyógyszeripari és energia ipari területen szerzett kommunikációs vezetői tapasztalatokat.

Kulcsszavak: Ericsson-hu +céginfo CIO

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás