Integrált megoldás a gépjárműgyártóknak

forrás Prim Online, 2007. október 14. 16:02

Együttműködési megállapodást kötött az XAPT, a Satyam és a Microsoft: az XAPT által kifejlesztett, a gépjármű és nehéz-munkagép gyártók és dealerek munkáját segítő megoldást közösen viszik piacra az egész világon. A Microsoft Dynamics AX integrált vállalatirányítási rendszeren alapuló megoldás az értékesítés, bérbeadás, szervizelés és alkatrészkereskedelem feladatait is támogatja.

Az XAPT olyan megoldást fejlesztett ki, amely gépjármű és nehéz-munkagép gyártók feladatait támogatja. A most létrejött hármas megállapodás értelmében a terméket Satyam, az XAPT és a Microsoft közösen viszi piacra; elsősorban a világ vezető autóipari és nehéz munkagépeket gyártó vállalatok dealerei érdeklődésére számítanak. A megoldás bevezetése gyors megtérülést biztosít a vállalkozásoknak a növekvő működési hatékonyság, az eredményesebb ügyfélszerzés és ügyfélkapcsolat-kezelés, átlátható működés, javuló kommunikáció és együttműködés révén.

Az XAPT számos hasonló projekt tapasztalatának birtokában kezdett a nagyszabású fejlesztésbe, ismerve a célcsoport üzleti igényeit és folyamatait, ami lehetőséget adott arra, hogy a gyakran felmerülő problémákra megfelelő megoldást nyújtson, és integrációs lehetőséget biztosítson a gyártók és értékesítők között, valamint könnyű kapcsolódási pontot adjon egyéb elterjedt informatikai alkalmazásokkal.

A Satyam, az XAPT és a Microsoft szövetsége lehetőséget ad, hogy jobban  kihasználják szakértelmüket a megoldás által lefedett területeken mint például az értékesítés, a vevőgondozás, alkatrészellátás, megrendelés-előrejelzés, ügyfélkapcsolat kezelés és készletkezelés. A szövetség lehetővé teszi azt is, hogy nagyobb integráció és több kapcsolódási pont jöjjön létre olyan technológiákkal és alkalmazásokkal, mint az Outlook, az SAP, vagy az Oracle.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Siemens infrastruktúrán tölti kibocsátásmentes elektromos buszait Ausztrália

A Custom Denning, Ausztrália egyik vezető buszgyártója, a Siemens elektromos busztöltő állomásait és digitális pályaudvar-felügyeleti megoldását választotta hazai tervezésű és gyártású Element e-buszaihoz.

2021. október 23. 12:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20