Integrált megoldás a gépjárműgyártóknak

forrás Prim Online, 2007. október 14. 16:02

Együttműködési megállapodást kötött az XAPT, a Satyam és a Microsoft: az XAPT által kifejlesztett, a gépjármű és nehéz-munkagép gyártók és dealerek munkáját segítő megoldást közösen viszik piacra az egész világon. A Microsoft Dynamics AX integrált vállalatirányítási rendszeren alapuló megoldás az értékesítés, bérbeadás, szervizelés és alkatrészkereskedelem feladatait is támogatja.

Az XAPT olyan megoldást fejlesztett ki, amely gépjármű és nehéz-munkagép gyártók feladatait támogatja. A most létrejött hármas megállapodás értelmében a terméket Satyam, az XAPT és a Microsoft közösen viszi piacra; elsősorban a világ vezető autóipari és nehéz munkagépeket gyártó vállalatok dealerei érdeklődésére számítanak. A megoldás bevezetése gyors megtérülést biztosít a vállalkozásoknak a növekvő működési hatékonyság, az eredményesebb ügyfélszerzés és ügyfélkapcsolat-kezelés, átlátható működés, javuló kommunikáció és együttműködés révén.

Az XAPT számos hasonló projekt tapasztalatának birtokában kezdett a nagyszabású fejlesztésbe, ismerve a célcsoport üzleti igényeit és folyamatait, ami lehetőséget adott arra, hogy a gyakran felmerülő problémákra megfelelő megoldást nyújtson, és integrációs lehetőséget biztosítson a gyártók és értékesítők között, valamint könnyű kapcsolódási pontot adjon egyéb elterjedt informatikai alkalmazásokkal.

A Satyam, az XAPT és a Microsoft szövetsége lehetőséget ad, hogy jobban  kihasználják szakértelmüket a megoldás által lefedett területeken mint például az értékesítés, a vevőgondozás, alkatrészellátás, megrendelés-előrejelzés, ügyfélkapcsolat kezelés és készletkezelés. A szövetség lehetővé teszi azt is, hogy nagyobb integráció és több kapcsolódási pont jöjjön létre olyan technológiákkal és alkalmazásokkal, mint az Outlook, az SAP, vagy az Oracle.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Személyre szabott diagnosztika és hatékonyabb kezelések okoseszközökkel

Az okoseszközök és felhőalapú rendszerek egyre több iparágban jelentenek innovációt és az egészségügyi ellátásban, orvosdiagnosztikában is valódi áttörést hozhatnak. A hazai egészségügyben elsőként jelent meg az a technológia, amellyel az orvosok hozzáférhetnek a betegek által rögzített vércukorszint adatokhoz, ami sokkal hatékonyabb módon teszi lehetővé a személyre szabott terápiák felállítását. 

2023. március 21. 21:24

Changing reality – az útkeresésre, újratervezésre fókuszálnak a SMART 2023 konferencia előadói

Napjaink egyik legnagyobb kihívása elengedni a megszokott, jól ismert mintákat, berögződéseket, és új utakat, nézőpontokat keresni helyettük. A 2023. április 26-án a budapesti Akváriumban megrendezésre kerülő SMART 2023 konferencia előadói is ezt a témát járják körül Nancy Rademaker, az ügyfélközpontú innováció nemzetközi hírű előadójának keynote beszédét követően. Az IVSZ népszerű B2B üzleti eseményén szó esik majd arról, milyen hatással lesz a Metaverzum, az MI-technológiák és a decentralizált gazdaság az egyes szektorok jövőjére. Az előadók arra is választ keresnek, hogy miként lehet fenntartható világot alkotni egy alapvetően fenntarthatatlan környezetben, illetve hogyan változik meg a gazdaság és az üzlet a valós és a virtuális világ határának elmosódása nyomán.

2023. március 21. 20:03

Az Alza már az Alzaboxokon keresztül is fogadja a visszárut

Az Alza.hu ügyfelei mostantól a reklamált termékeket az AlzaBoxokon keresztül is visszaküldhetik. A Magyarországon, Szlovákiában és Csehországban több mint 210 000 csomagautomatát működtető webáruház ismét egy újabb lépéssel közelebb került céljához, hogy hálózata a helyi közösségek számára minél hasznosabb legyen és kényelmesebbé tegye mindennapjaikat.

2023. március 21. 12:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48