Internet Hungary - konferencia világhálóról

MTI Sajtóadatbank, 2007. október 15. 08:05

Nyolcadik alkalommal rendezik meg az Internet Hungary konferenciát október 16-án és 17-én Tihanyban.

Az elhangzó 20 előadás és 10 fórum mellett az idén is bejelentés várható az Internet Hungaryn: a konferencia fővédnöke, Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter a konferencia megnyitóján jelenti be az infokommunikációs szakmát érintő gazdaságélénkítő csomagját.

A rendezvény két napja alatt előadást tart többek között Sarkady Ildikó audiovizuális kormánybiztos, Pataki Dániel, a Nemzeti Hírközlési Hatóság elnöke, Simó György, a Magyar Telekom vezérigazgató-helyettese, Ian Neild, a British Telecom futurológusa és Vámos Tibor akadémikus.

A korábbiakhoz hasonlóan a szervezők az idén is hirdettek pályázatot, ez alkalommal "Magyarországon eddig nem alkalmazott, de működő internetes üzleti modellek" témakörben. A konferencián készítőik prezentálják a döntőbe jutott pályaműveket, illetve a közönség segítségével kiválasztják a nyertest is, akinek díja a 2008-as San Franciscó-i Java konferencián való részvétel.

Az Internet Hungary résztvevői az idén két workshopon vehetnek részt: az egyik témája a televíziós és rádiós digitális átállás lesz, a másiké pedig az, hogy az internetes keresők miképpen segítik az üzletet.

Ezen túlmenően szó lesz az online reklámról és a digitális hírekről is.

Infotársadalom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Még biztonságosabbá vált a bankolás a Budapest Banknál

A 2019. szeptember 14-én hatályba lépő új, európai uniós pénzforgalmi irányelv két fő újdonságot hoz a mindennapi bankolásban: egyfelől az eddiginél is biztonságosabbá válnak a banki tranzakciók, másfelől megnyílik az út az új, innovatív szolgáltatások bevezetése előtt. Az internetes vásárlások jóváhagyásához szükséges megerősítő (SMS) kód (3DS) kiküldése Budapest Bank ügyfelei esetében már idén január óta működik. 

2019. szeptember 15. 09:48

IBM-mel gyorsítják a digitális transzformációt Délkelet-Európa vezető pénzintézetei

Egyre több délkelet-európai országban bővül az internetes bankolás lehetősége. A technológiai fejlődés, új szabályozások mind-mind hatással vannak a bankszektor digitalizációjára.

2019. szeptember 13. 15:18

Gamification a bankolásban

A digitális világ és a mobilizáció drámaian formálja át a bankrendszert: a gamification és az élményalapú platformokon történő tranzakcióké a jövő az elkövetkező 10 évben.

2019. szeptember 13. 11:09

A V4 Future Sports Festival döntőjének mezőnye

Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), Fortnite, Gran Turismo, FIFA, NBA2k20, Tekken - különféle játékokban mérhetik össze erejüket a több mint 110 millió forint összdíjazású tornán az e-sport világ profi és amatőr szereplői.  A szeptember 21-22. között a budapesti Hungexpón megrendezett eseményen az izgalmas kiállítások mellett VR-állomások, szimulátorok, és youtuber színpad várja az érdeklődőket.   

2019. szeptember 10. 16:04

Milyen technológiai innovációk színesíthetik a diákéletet?

A Red Bull szeptember 9-én elindította a jelentkezést a Red Bull Basement University programjára. A kezdeményezés keretein belül a világ minden pontjáról várják az egyetemisták ötleteit arra, hogy hogyan lehetne a technológiai innováción keresztül fejleszteni a diákéletet a campusokon innen és túl. Magyarországon október 28-ig lehet nevezni a weboldalon.

2019. szeptember 10. 12:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás