Eddig egymillió látogató, hétmilllió letöltés az EUtube-on

MTI Sajtóadatbank, 2007. október 18. 09:08

Alig három hónappal ezelőtti debütálása óta már több mint egymillió látogató fordult meg az Európai Unió népszerűsítésére létrehozott EUtube internetes honlapján, és közel hétmillió nézője volt a csatornára feltöltött videoklipeknek - jelentette be hétfőn az unió "kormánya".

"Az EUtube sikere csak megerősíti, hogy érdeklődést keltő módon kell kommunikálni, és azon a médián keresztül, amelyet amelyet az emberek szívesen használnak" - nyilatkozta Margot Wallstorm, az Európai Bizottság kommuniációért felelős elnökhelyettese.

Jelenleg 69, rendkívül széles témaválasztékot felmutató videoklip látható a bizottságnak a YouTube videomegosztó oldalán elindított saját csatornáján. A legnépszerűbb, eddig 4 milliónál is több nézőt számláló rövidfilm az európai törvényhozókból vegyes érzelmeket kiváltó "LOVE - Film Lovers Will Love This" (Szerelem - a moziimádók imádni fogják) című, 44 másodperces montázs, amely európai filmek erotikus jeleneteit gyűjtötte össze.

Hasonlóan népszerű volt egy közegészségügyi témájú klip, az "AIDS: Remember me? (AIDS - Ugye nem feledkezel meg rólam?) című, illetve egy olyan felvétel, amely a nyári görögországi erdőtüzek megfékezésére tett erőfeszítéseket mutatja be; ez utóbbira 180 ezren voltak kíváncsiak három hét alatt.

Kulcsszavak: EU YouTube

Infotársadalom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Smart company – 2024. Jövőre még okosabban!

A smart company nem attól okos, mert a legfejlettebb technológiák által vezérelt. Az az okos cég és okos iroda, amit folyamatosan egyre kevesebb költséggel sokkal hatékonyabban, jóval nagyobb árbevétellel, nyereséggel működtetünk. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Smart company – 2024” című konferenciáján a cégtulajdonosok megtudhatják, hogy milyen eszközök és módszerek szükségesek az okos céggé váláshoz.

2023. szeptember 27. 18:57

A Zyxel új modellekkel bővíti népszerű switch sorozatát

A hagyományos switchek továbbra is az üzleti hálózati infrastruktúra gerincét képezik még a vezeték nélküli hálózatok korában is. A Zyxel GS1915 switchek gazdag funkciókészletet kínálnak, beleértve a nagy teljesítményű Power of Ethernetet (PoE) és a Nebula felhőalapú kezelést. Ráadásul rendkívül megfizethető áron kaphatók, emellett remek ár-érték arányú csomagban is elérhetők élvonalbeli vezeték nélküli hozzáférési pontokkal együtt.

2023. szeptember 27. 18:45

A Thermaltake The Tower 200 Mini toronyház új zöld színekben debütál

A Thermaltake bejelentette a The Tower 200 Mini toronyházak új verzióit a PC-rajongók kedvenc Turquoise, Racing Green színeiben, valamint az idei év új árnyalatában, Matcha Greenben. A Tower 200 egy kicsi, mégis tágas mini-ITX toronyház, amely egy ikonikus, függőleges kialakítással érkezik, képes befogadni akár egy 4090-es grafikus kártyát, és akár egy 280 mm-es AIO-t is támogat. A felhasználók már nagyon várták a The Tower 200 különböző színű változatait, a Thermaltake pedig meghallotta ezeket az igényeket. 

2023. szeptember 27. 17:19

Új Xiaomi AIoT eszközök a nemzetközi piacokon

A Xiaomi bemutatta legújabb csúcstechnológiás okoseszközeit, köztük a Xiaomi Watch 2 Pro okosórát és a Xiaomi Smart Band 8 okoskarkötőt. Az új eszközöket úgy tervezték, hogy könnyen összekapcsolhatók legyenek a nemrégiben bemutatott okostelefon-termékcsalád, a Xiaomi 13T készülékeivel. Az új, innovatív termékek az egészségi állapot és a sportteljesítmény folyamatos nyomonkövetésével, változatos kényelmi és hatékonyságnövelő szolgáltatásokkal épülnek be felhasználóik mindennapjaiba.

2023. szeptember 27. 15:47

Joule – az irodai munka új mértékegysége

Az SAP walldorfi főhadiszállásán tartott konferencia csúcspontjaként bemutatkozott Joule, a természetes nyelvet használó, generatív mesterséges intelligencia alapú irodai asszisztens, amellyel végérvényesen megváltoznak az üzletviteli folyamatok. A Joule beágyazódik az SAP felhőalapú vállalati portfóliójába, és képes lesz proaktívan betekintést adni a vállalati adatok mélységébe, nem csak az SAP teljes szoftverportfólióján, hanem akár harmadik féltől származó forrásokat is feldolgozva. 

2023. szeptember 27. 14:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59