Lifeview multimédiás megoldások

forrás Prim Online, 2007. október 28. 16:20

A Lifeview közelmúltban bemutatott multimédiás eszközei már hazánkban is kaphatók. A Lifeview TV Walker SwiftSE DVB-T TV tuner és a DigiMedia Album olyan felhasználók számára készültek, akik számára fontos a kiváló kép- és hangminőség, a fejlett technológia, de egyben a mobilitás és a használat egyszerűsége is. A TV Walker SwiftSE használatát USB csatlakozó teszi még egyszerűbbé, a DigiMedia Album segítségével pedig számítógép nélkül is nézegethetjük képeinket nagy képernyőn.

A Lifeview TV Walker SwiftSE TV tuner és a DigiMedia Album tervezésekor a fő szempont a kellő mobilitás és az egyszerű használat voltak. A TV Walker Swift SE TV tuner könnyedén, egy USB porton keresztül csatlakoztatható, felhasználóbarát felületei pedig megkönnyítik a használatot. A DigiMedia Album segítségével számítógép segítsége nélkül, csupán egy TV-hez csatlakoztatva is nézegethetjük a digitális fényképezőn készült képeket, videókat, így az egész család egyszerre és kényelmesen láthatja a nyaralás kedves pillanatait.

Lifeview TV Walker SwitfSE DVB-T TV tuner

Semmi sem lehet egyszerűbb, mint a Lifeview TV Walker SwiftSE DVB-T TV tuner telepítése. Csupán a számítógéphez kell csatlakoztatni USB porton keresztül, és RF csatlakozóval az elérhető tv antennához, és máris nézhetjük a világ számos csatornáját DVB-T keresztül akár a strandon egy notebook segítségével. Az előre betáplált frekvenciatábla és a széleskörű automata csatornakereső segítségével bárhol könnyedén elérhető a kívánt csatorna vagy állomás.

De nem csupán számos a világ összes DVB-T digitális TV adását nézhetjük és rögzíthetjük számítógépen, de az összes DVB-T digitális rádióját is hallgathatjuk számítógépen keresztül.

A LifeViews TV sokoldalú PVR funkcióval, felhasználóbarát elemekkel felszerelt. Tökéletes minőségben rögzíthető a digitális TV adás MPEG-2 be, de készíthetünk segítségével a filmből állóképet, és menthetjük őket.

Az időváltó funkció további előnyöket kínál, hiszen segítségével megállíthatjuk, újra játszhatjuk, vagy akár gyorsíthatjuk is az élő TV adást. Nem kell soha többé elmulasztani a kedvenc műsorunkat, kézzel is beprogramozhatjuk a fevételt, vagy használhatjuk az EPG-ről egy gombnyomásra működő rögzítést is.

Lifeview DigiMedia Album

A parányi doboz médialejátszóként funkcionál, melyet a kényelem érdekében távirányító egészít ki. Nem kell számítógép vagy notebook ahhoz, hogy családunkkal vagy barátainkkal együtt megnézzük a digitális kamerával készített képeket vagy filmeket, így mindenki kényelmesen, a nappaliban ülve a tv-n nézheti meg a nyaralás emlékezetes pillanatait.

Telepítéséhez nem szükséges hardver és még szoftver sem, csupán csatlakoztatni kell a tv-hez. Kompozit video, S-video, VGA D-SUB és NTSC/PAL kimenet támogatással rendelkezik, és számos szabványú kártyáról képes adatot közvetíteni a televízió felé: SmartMedia, Multimedia kártya, Secure Digital, Memory Sticks, CompactFlash és MicroDrive flash bemenete van.

Számos funkcióval tehetjük sokoldalúvá használatát. Hallgathatunk digitális zenei fájlokat, nézhetünk MPEG1/2 filmeket, saját képeinket háttérzenével kísérve. A JPEG albumok bemutatóját, slideshow-ját is nézhetjük a televízión, és lehetőség van elforgatásra, közelítésre is. A távirányító pedig további kényelmet kínál.

A termékekről szóló további információért kérjük, keresse fel a Lifeview hivatalos disztribútorát, az AlphaSonic Kft.-t: www.alphasonic.hu.

Kulcsszavak: fotó multimédia

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38