IFS Applications Oroszország vezető MRO központjánál

forrás Prim Online, 2007. november 5. 10:44

Az IFS, a globális ERP-megoldásszállító bejelentette, hogy a VARZ-400 IFS Applications-t választott kritikus üzleti folyamatai kezelésére.

A VARZ-400 karbantartó javító és felülvizsgáló központ a Vnukovo Nemzetközi Repülőteret üzemeltető vállalat része. A központ orosz és nemzetközi tanúsítvánnyal egyaránt rendelkezik repülőgépek, repülőgép hajtóművek, rendszerek, alkatrészek javítására, valamint karbantartására vonatkozóan. Átépítéseket, korszerűsítéseket, valamint projekt menedzsmentet szintén vállal a központ.

Alexey Chernyshov, a VARZ-400 igazgatója
elmondta – „az eszközökre, illetve a kintlevőségekre vonatkozó megbízható adatokon alapuló vezetés megkérdőjelezhetetlen versenyelőnyt biztosít. Extra igényeket támasztunk IT-rendszerünkkel kapcsolatban, melynek lehetővé kell tennie a repülőgépek légialkalmassága, valamint az alkatrészek és hajtóművek követését az alatt az idő alatt, amíg azokat központunk szervizeli.”

A felsővezetés különféle IT-megoldásokat vizsgált, köztük az IFS Applications-t, az SAP R/3-at, az IBM MRO szoftverét, valamint az orosz Ikar és InfoSoft rendszereket. Igor Saenko a VARZ-400 informatikai igazgatója szerint „A kiválasztás fő kritériumai között a széles körű funkcionalitás, az egyszerű bevezethetőség, valamint a légiipari tapasztalatok szerepeltek. Az IFS Applications valamennyi kritikus kérdésben meggyőzőnek bizonyult.”

„Az IFS iparági tapasztalata meggyőző volt” – tette hozzá Saenko. „A világ vezető repülőgép és hadiipari gyártói választották az IFS Applications-t. A nemzetközi elemzők szerint pedig az IFS vezető szállító a légiipari vállalatirányítási rendszerek vonatkozásában. A VARZ-400 a legnagyobb ilyen típusú szervezet Oroszországban, története több mint 65 évre nyúlik vissza. Egy komplex vállalatirányítási rendszer erőteljes eszköz a hatékony és stratégiai szemléletű menedzsment számára – lehetővé téve számunkra új, magasabb szintű üzleti célok elérését.”


Leonid Viktorov, az IFS oroszországi és FÁK tagállamokbeli működéséért felelős igazgatója a szerződéssel kapcsolatban hangsúlyozta, hogy a légi- és hadiipar az IFS egyik stratégiai piaci területe. „Az IFS olyan nemzetközi légi- és hadiipari tanácsadói csapattal rendelkezik, mely figyelemre méltó tapasztalattal bír az iparágban. Ezen kívül más stratégiai iparágakhoz hasonlóan a légi- és hadiipar területén is létrehozott az IFS egy olyan testületet, melynek célja, hogy támogassa az új, egyre szigorúbb követelményeknek való megfelelést. A testület tagságát az IFS polgári repülés területén tevékenykedő ügyfeleinek vezető specialistái, független szakértők, valamint IFS szakemberek alkotják. Az IFS helyi leányvállalata saját polgári repüléssel foglalkozó csapattal is rendelkezik, mely együttműködik a nemzetközi légi- és hadiipari szakértőkkel.”

Az IFS légi- és hadiipari ügyfelei közé tartoznak a brit és a norvég fegyveres erők, valamint az Egyesült Államok védelmi szervezetei. A polgári légi közlekedés MRO felhasználói többek között a Finnair, a Bristow Helicopters, az Aero-Dienst GmbH, a Hawker Pacific és a Jet Turbine Services. Az IFS olyan OEM cégeknek is biztosít megoldásokat, mint a General Dynamics, a Lockheed Martin, a Eurofighter konzorcium, a BAE SYSTEMS, a Saab és a GE Transportation.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Cégépítés COVID idején: mit hoz 2022 a vállalkozások számára?

Az ünnepek közeledtével az üzleti életben is megkezdődik az évértékelés, illetve a 2022-re kitűzött célok megfogalmazása és a stratégiai tervezés. A hullámzó válsághelyzet és a folytonos bizonytalanság miatt még a legnagyobb piaci szereplők is félve tekintenek a jövőbe, miközben a kis- és középvállalkozások számára gyakran valóban a lét a tét. Költségoptimalizálás, digitális fejlesztések, stabil beszállítói- és ügyfélkör kialakítása – csak néhány feladat, amit most fontosabb megugrani, mint valaha. Melyek lesznek 2022 legégetőbb kihívásai a KKV-k számára és milyen megoldások segíthetnek sikerrel megbirkózni a nehézségekkel? A Brillit.com online üzleti platform szakértői elmondják, mit érdemes átgondolni az évvégi számvetés során.

2021. december 3. 16:22

Ismét nagyszabású beruházásba kezd a Schaeffler Szombathelyen

A Magyarországon 3 gyárat üzemeltető és közel 5000 főt foglalkoztató globális autóipari és ipari beszállító Schaeffler tovább erősíti a hazai telephelyek iránti elkötelezettségét. Kevesebb mint két hónapja adták át a második üzemet, egy tisztán e-mobility gyárat Szombathelyen, máris újabb, több mint 5 milliárd forint értékű beruházást indít a városban a Schaeffler. 

2021. december 3. 11:11

Együttműködés a vasúti kiberbiztonság erősítése érdekében

A Siemens Mobility és a RazorSecure együttműködési megállapodást írt alá annak érdekében, hogy a gördülőállomány üzemeltetőket világszerte megnövelt vasúti kiberbiztonság felügyeleti megoldásokkal lássák el. A növekvő digitalizáció előnyökkel jár, de felveti a kibertámadások elleni megfelelő védelem szükségességét is. 

2021. december 3. 09:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59