IFS Applications Oroszország vezető MRO központjánál

forrás Prim Online, 2007. november 5. 10:44

Az IFS, a globális ERP-megoldásszállító bejelentette, hogy a VARZ-400 IFS Applications-t választott kritikus üzleti folyamatai kezelésére.

A VARZ-400 karbantartó javító és felülvizsgáló központ a Vnukovo Nemzetközi Repülőteret üzemeltető vállalat része. A központ orosz és nemzetközi tanúsítvánnyal egyaránt rendelkezik repülőgépek, repülőgép hajtóművek, rendszerek, alkatrészek javítására, valamint karbantartására vonatkozóan. Átépítéseket, korszerűsítéseket, valamint projekt menedzsmentet szintén vállal a központ.

Alexey Chernyshov, a VARZ-400 igazgatója
elmondta – „az eszközökre, illetve a kintlevőségekre vonatkozó megbízható adatokon alapuló vezetés megkérdőjelezhetetlen versenyelőnyt biztosít. Extra igényeket támasztunk IT-rendszerünkkel kapcsolatban, melynek lehetővé kell tennie a repülőgépek légialkalmassága, valamint az alkatrészek és hajtóművek követését az alatt az idő alatt, amíg azokat központunk szervizeli.”

A felsővezetés különféle IT-megoldásokat vizsgált, köztük az IFS Applications-t, az SAP R/3-at, az IBM MRO szoftverét, valamint az orosz Ikar és InfoSoft rendszereket. Igor Saenko a VARZ-400 informatikai igazgatója szerint „A kiválasztás fő kritériumai között a széles körű funkcionalitás, az egyszerű bevezethetőség, valamint a légiipari tapasztalatok szerepeltek. Az IFS Applications valamennyi kritikus kérdésben meggyőzőnek bizonyult.”

„Az IFS iparági tapasztalata meggyőző volt” – tette hozzá Saenko. „A világ vezető repülőgép és hadiipari gyártói választották az IFS Applications-t. A nemzetközi elemzők szerint pedig az IFS vezető szállító a légiipari vállalatirányítási rendszerek vonatkozásában. A VARZ-400 a legnagyobb ilyen típusú szervezet Oroszországban, története több mint 65 évre nyúlik vissza. Egy komplex vállalatirányítási rendszer erőteljes eszköz a hatékony és stratégiai szemléletű menedzsment számára – lehetővé téve számunkra új, magasabb szintű üzleti célok elérését.”


Leonid Viktorov, az IFS oroszországi és FÁK tagállamokbeli működéséért felelős igazgatója a szerződéssel kapcsolatban hangsúlyozta, hogy a légi- és hadiipar az IFS egyik stratégiai piaci területe. „Az IFS olyan nemzetközi légi- és hadiipari tanácsadói csapattal rendelkezik, mely figyelemre méltó tapasztalattal bír az iparágban. Ezen kívül más stratégiai iparágakhoz hasonlóan a légi- és hadiipar területén is létrehozott az IFS egy olyan testületet, melynek célja, hogy támogassa az új, egyre szigorúbb követelményeknek való megfelelést. A testület tagságát az IFS polgári repülés területén tevékenykedő ügyfeleinek vezető specialistái, független szakértők, valamint IFS szakemberek alkotják. Az IFS helyi leányvállalata saját polgári repüléssel foglalkozó csapattal is rendelkezik, mely együttműködik a nemzetközi légi- és hadiipari szakértőkkel.”

Az IFS légi- és hadiipari ügyfelei közé tartoznak a brit és a norvég fegyveres erők, valamint az Egyesült Államok védelmi szervezetei. A polgári légi közlekedés MRO felhasználói többek között a Finnair, a Bristow Helicopters, az Aero-Dienst GmbH, a Hawker Pacific és a Jet Turbine Services. Az IFS olyan OEM cégeknek is biztosít megoldásokat, mint a General Dynamics, a Lockheed Martin, a Eurofighter konzorcium, a BAE SYSTEMS, a Saab és a GE Transportation.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új megoldásokat mutatott be az Enlit 2022-n a Schneider Electric

Gyakorlati és fenntartható megoldásokat kínálnak Európa rövid és hosszú távú energetikai kihívásaira a Schneider Electric új fejlesztései és kísérleti projektjei, amelyeket az „Enlit Europe 2022” konferencián mutattak be. A digitalizáció kulcsszerepet játszik az európai energiabiztonság megteremtésében, illetve a klímaváltozás elleni küzdelemben. Az Enlit Europe az energiaszektor meghatározó eseménye, amit idén Frankfurtban november 29. és december 1. között tartottak. A kiállításon mintegy 700 kiállító és 15 ezer látogató vett részt, és 500 előadó osztotta meg gondolatait az energiaszektor jelenéről és jövőjéről.

2022. december 9. 09:59

A Dell Technologies kutatása szerint a cégeket több katasztrófa érte idén, mint a korábbi években

A Dell Technologies legújabb megoldásaival tovább erősíti vezető iparági szerepét az adatvédelmi eszközök és szoftverek*1 terén, hogy segítsen az ügyfeleknek megvédeni az adataikat a helyszínen, a publikus felhőszolgáltatóknál és az edge-en. A Dell PowerProtect Data Manager egyszerűen használható fejlesztésekkel támogatja a multi-cloud adatvédelmet. A Dell fejlesztései a mesterséges intelligencián alapuló Zero Trust-architektúrák bevezetésével segítik megvédeni a cégeket a kibertámadások egyre növekvő veszélyeitől.

2022. december 8. 18:36

20 éves Magyarország legnagyobb boltszámú kereskedelmi rendszere

2002-ben írt alá szerződést egységes, integrált kereskedelmi rendszerének kialakításáról és bevezetéséről a CO-OP Hungary Zrt. a KFKI-Laurel konzorciummal. A projekt a maga 10 milliárd forintos becsült költségével akkoriban nemcsak idehaza, hanem a kelet-közép-európai régióban is óriási volumenűnek számított. A legkiterjedtebb magyar kiskereskedelmi lánc, a Coop mintegy 1500 boltjába vezette be a Laurel a megoldást, amely így méretében és komplexitásában is vetekszik a világ vezető integrált rendszereivel.

2022. december 8. 17:04

Két nemzetközi díjat is eredményezett a Hungrana és az SAP együttműködése

16 országból érkező digitalizációs vállalatfejlesztési projektek versenyében Digitális Úttörő kategóriában fődíjat (grand winner) és kiemelt helyezést (winner) is kiérdemeltek a Hungrana Kft-nél végrehajtott SAP modulbevezetések. A közép-kelet-európai régió országai számára kiírt SAP Quality Awards nem csupán a német szoftveróriás „háziversenye”, hanem az SAP rendszereket használó ügyfelek számára igazodási pont is jövőbeni fejlesztéseik magabiztos elhatározásához.

2022. december 8. 14:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világ legígéretesebb kiberbiztonsági vállalatai közé került a Clarabot

2022. december 6. 21:30

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55