Megújult a Pannon W@P

forrás Prim Online, 2007. november 7. 12:43

Kényelmesebb és gyorsabb tájékozódást kínál wapozó ügyfeleinek a Pannon. Az ügyfelek visszajelzései alapján megújult wapoldal áttekinthetőbb felületen, könnyen hozzáférhető, percrekész információt kínál.

A megújulás után, az egy hónapos tesztidőszak alatt közel tizenöt százalékkal növekedett a Pannon W@P látogatottsága, és az innovatív változás pozitív hatással volt az egyébként is népszerű letölthető tartalomszolgáltatások használatára is.

A tartalmakat három fő témakörbe csoportosította a Pannon, hogy mindenki gyorsan megtalálhassa azt, amire kíváncsi. A „Hírek” címszó alatt láthatóak a friss napi újdonságok és a hasznos információk. A „Közösség” témakör alatt a szabadidővel és a közösségi programokkal kapcsolatos információk találhatóak, míg a „Mobil” címszó alatt a telefonra letölthető tartalmak, alkalmazások érhetőek el, amelyek segítségével a wapozók testreszabhatják a telefonjaikat, és lekérdezhetik a számla- és egyenleginformációjukat is. A főoldalakon a kiemelt, képes ajánlók folyamatosan frissülnek, hogy mindig a legújabb tartalmakat érhessük el.
A Pannon a legnagyobb mobilszélessáv-lefedettséget (EDGE, 3G/HSDPA) biztosítja hazánkban, így a wapot kényelmesen használhatjuk az ország szinte teljes területén.

Kulcsszavak: WAP UMTS Pannon GSM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás