Megújult a Pannon W@P

forrás Prim Online, 2007. november 7. 12:43

Kényelmesebb és gyorsabb tájékozódást kínál wapozó ügyfeleinek a Pannon. Az ügyfelek visszajelzései alapján megújult wapoldal áttekinthetőbb felületen, könnyen hozzáférhető, percrekész információt kínál.

A megújulás után, az egy hónapos tesztidőszak alatt közel tizenöt százalékkal növekedett a Pannon W@P látogatottsága, és az innovatív változás pozitív hatással volt az egyébként is népszerű letölthető tartalomszolgáltatások használatára is.

A tartalmakat három fő témakörbe csoportosította a Pannon, hogy mindenki gyorsan megtalálhassa azt, amire kíváncsi. A „Hírek” címszó alatt láthatóak a friss napi újdonságok és a hasznos információk. A „Közösség” témakör alatt a szabadidővel és a közösségi programokkal kapcsolatos információk találhatóak, míg a „Mobil” címszó alatt a telefonra letölthető tartalmak, alkalmazások érhetőek el, amelyek segítségével a wapozók testreszabhatják a telefonjaikat, és lekérdezhetik a számla- és egyenleginformációjukat is. A főoldalakon a kiemelt, képes ajánlók folyamatosan frissülnek, hogy mindig a legújabb tartalmakat érhessük el.
A Pannon a legnagyobb mobilszélessáv-lefedettséget (EDGE, 3G/HSDPA) biztosítja hazánkban, így a wapot kényelmesen használhatjuk az ország szinte teljes területén.

Kulcsszavak: WAP UMTS Pannon GSM

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09