Paramount filmek a T-Home TV-n és a T-Online Tékában

forrás Prim Online, 2007. november 14. 16:04

Az [origo] Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. és a Paramount Digital Entertainment International filmstúdió sikeres tárgyalássorozatának eredményeként mostantól a T-Home TV Videotéka, illetve a T-Online Téka filmkölcsönző szolgáltatása Paramount filmsikerekkel bővül.

A két vállalat között létrejött megállapodás értelmében a T-Home TV és T-Online Téka előfizetői televízión, valamint a számítógép képernyőjén keresztül választhatják ki és nézhetik meg az elmúlt évek legnépszerűbb Paramount filmsikereit, valamint a filmstúdió által készített új mozifilmeket jóval azok tévécsatornán való megjelenése előtt.

„Az [origo] Zrt. és a Paramount Filmstúdió közötti többéves megállapodás értelmében a T-Home TV digitális videotékája, illetve a webes T-Online Téka választéka mostantól a Paramount filmstúdió által az utóbbi években elkészített – így például a Pata-Csata, a Dreamgirls, a Malac a pácban, a Transformers alkotásokkal – és a jövőben gyártandó legnépszerűbb mozifilmekkel bővül. A filmrajongók így megszokott, otthoni környezetükben, akár többször egymás után is megnézhetik kedvenceiket, rögtön a DVD megjelenésüket követően, a televíziós premierjük előtt. Ehhez mindössze pár gombnyomásra van szükség a távirányítójukon” – nyilatkozta Koltai Péter, az [origo] Zrt. multimédia tartalom igazgatója.

A T-Home TV videotéka és T-Online Téka a hollywoodi sikerfilmeken kívül népszerű európai filmek, az utóbbi évek magyar filmsikerei és díjnyertes alkotásai, valamint dokumentumfilmek, rajzfilmek széles választékát is kínálja.

Kulcsszavak: IPTV T-Online

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mesterséges intelligencia a kamerákban

Az automatizált vezetés lépésről lépésre egyre több támogatást nyújt a sofőröknek, jövőbeni célja pedig, hogy a jármű végül átvehesse a teljes irányítást. Sőt, még ennél is több: „Az embernél jobb vezetővé kívánjuk fejleszteni az autókat, így növelve a közúti közlekedés biztonságát. Más szavakkal: a technikának még az embernél is megbízhatóbban kell működnie” – hangsúlyozta Harald Kröger, a Bosch igazgatótanácsának tagja.

2019. szeptember 18. 20:30

Új minősítés: szemkímélő kijelző

Komoly elismerésben részesültek az LG OLED paneljei: a kijelzők teljesítették a független minősítési eljárások globális vezető vállalata, a német TÜV Rheinland szigorú feltételeit, így kiérdemelték a szervezet „szemkímélő kijelző” minősítését.

 

2019. szeptember 18. 10:59

Okosautós infotainment-rendszert mutatott be az LG

Az LG az idei Frankfurti Autószalonon (IAA) mutatja be a Microsoft hálózatba kapcsolt járműplatformját (Microsoft Connected Vehicle Platform, MCVP) integráló, járművekbe szánt új LG webOS infotainment-rendszert (Auto In-Vehicle Infotainment, IVI). A webOS Auto és az MCVP kombinált erősségeinek kihasználásával az IVI sokféle információt gyűjt és továbbít többek között a vezető állapotáról, az ajtó helyzetéről vagy akár az alkalmazáshasználatról.

2019. szeptember 16. 08:18

A Bosch mobilitási üzletága gyorsabban nő a piacnál

A Bosch 2018 eleje óta mintegy 13 milliárd euró összegben kapott elektromobilitási megrendeléseket, többek között személygépkocsik és könnyű teherautók akkumulátoros erőátviteli rendszereire vonatkozó gyártási projekteket. E sikeres megrendeléseknek és saját innovatív erejének köszönhetően a Bosch a jelenlegi nehéz körülmények között is tartja pozícióját.

2019. szeptember 13. 11:28

Egyre több magyar venne elektromos autót

Az autóvásárláson gondolkodó magyarok 29 százaléka már elektromos autót venne – derül ki az E.ON és a KantarEMNID legutóbbi közös, reprezentatív közvéleménykutatásából. A magyarok Európa élmezőnyében vannak az elektromosautó-vásárlási szándékot illetően.

2019. szeptember 12. 09:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás