Paramount filmek a T-Home TV-n és a T-Online Tékában

forrás Prim Online, 2007. november 14. 16:04

Az [origo] Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. és a Paramount Digital Entertainment International filmstúdió sikeres tárgyalássorozatának eredményeként mostantól a T-Home TV Videotéka, illetve a T-Online Téka filmkölcsönző szolgáltatása Paramount filmsikerekkel bővül.

A két vállalat között létrejött megállapodás értelmében a T-Home TV és T-Online Téka előfizetői televízión, valamint a számítógép képernyőjén keresztül választhatják ki és nézhetik meg az elmúlt évek legnépszerűbb Paramount filmsikereit, valamint a filmstúdió által készített új mozifilmeket jóval azok tévécsatornán való megjelenése előtt.

„Az [origo] Zrt. és a Paramount Filmstúdió közötti többéves megállapodás értelmében a T-Home TV digitális videotékája, illetve a webes T-Online Téka választéka mostantól a Paramount filmstúdió által az utóbbi években elkészített – így például a Pata-Csata, a Dreamgirls, a Malac a pácban, a Transformers alkotásokkal – és a jövőben gyártandó legnépszerűbb mozifilmekkel bővül. A filmrajongók így megszokott, otthoni környezetükben, akár többször egymás után is megnézhetik kedvenceiket, rögtön a DVD megjelenésüket követően, a televíziós premierjük előtt. Ehhez mindössze pár gombnyomásra van szükség a távirányítójukon” – nyilatkozta Koltai Péter, az [origo] Zrt. multimédia tartalom igazgatója.

A T-Home TV videotéka és T-Online Téka a hollywoodi sikerfilmeken kívül népszerű európai filmek, az utóbbi évek magyar filmsikerei és díjnyertes alkotásai, valamint dokumentumfilmek, rajzfilmek széles választékát is kínálja.

Kulcsszavak: IPTV T-Online

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elismerték a Philips tévék és fülhallgatók formatervét

A Philips televíziókat és audió termékeket gyártó TP Vision üzletfilozófiájának kulcseleme az európai stílusú dizájn, amely most a formatervezés világának legmagasabb elismerésében részesült: négy termék is elnyerte a patinás Red Dot dizájndíjat. 

2021. április 17. 15:03

A Bridgestone kapta a 2021-es ‘‘Év gyártója” címet nyári gumiabroncs kategóriában

Az abroncsgyártó két prémium terméke is kimagasló eredményekkel zárt a német autóklub és a neves magazinok idei nyári abroncs tesztjein. A Bridgestone Potenza Sport és Turanza T005 abroncsok több teszten is dobogós helyezést értek el száraz és nedves körülmények között. 

2021. április 17. 11:57

Április végétől Magyarországon is rendelhető a HONOR Band 6

A Honor globális technológiai márka új szintre emelt, prémium okoskarkötővel bővíti okoskiegészítőinek kínálatát. A Honor Band 6 egy külsőben és tudásban is teljesen új okoskarkötő a sorban. 1,47 hüvelykes színes AMOLED kijelzővel, egészség-és fitneszkövető (köztük a véroxigénszint-mérés) funkciók széles tárházával, valamint kiemelkedő 14 napos akkumulátor-élettartammal új színt hoz az eddigi okoskarkötők sorába. Az új készülék a Honor Band-eknél megszokott kedvező árral mindenkinek szól, aki támogatást keres a fitt és egészséges életmód elérésében. 

2021. április 16. 12:21

Véroxigénszint-méréssel frissült a Huawei elegáns okosórája

Új egészségfigyelő funkciókkal, véroxigénszint-méréssel, tíz napos üzemidővel érkezik Magyarországra a Huawei egyszerűen testre szabható, elegáns okoskarkötője. 

2021. április 14. 10:03

Okoseszköz, amely megtalálja az eltűnt tárgyakat

A Samsung bemutatja az új Galaxy SmartTag+ eszközöket, amelyek a Bluetooth Low Energy (BLE) és az ultra szélessávú (UWB) technológiáknak köszönhetően minden korábbinál pontosabb helymeghatározásra*  képesek. A készülék a csatlakoztatott okostelefon kameráján keresztül** , kiterjesztett valóság segítségével, vizuális elemekkel irányítja a felhasználókat a keresett tárgy pontos helye felé.  

2021. április 13. 12:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35

Április végéig lehet jelentkezni a MOL frissdiplomás programjára

2021. március 17. 11:05

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

2021. március 4. 16:27