A Globe7 fejlett beépülő programokkal növekszik

OTS - Cégvonal, 2007. november 19. 08:43

A Globe7, a világelső VOIP (internetes hangtovábbító protokol) szállítója fejlesztéseket hajtott végre annak érdekében, hogy olyan, a korábbiaknál is felhasználóbarátabb alkalmazásokat kínálhasson, melyekbe már beépítették a Soft Phone, az IM, a Live TV, a Live Radio, a Videos, a Games, a News és további engedélyezett beépülő programokat. Ezek közül megemlíthető még a Forex, a Recipes, a Sport, de továbbiak is vannak. Kiterjesztett SMS és "MY Channel" jellemzőivel a Globe7 vált a felhasználók kedvenc kommunikációs és szórakoztató eszközévé a világ internetes közösségeiben: naponta átlagosan 50-60 ezer új letöltést regisztrálnak.

A Globe7 eddig 42 millió letöltést jegyzett fel, és világszerte 5 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik. Venkat Meenavalli marketing-igazgató szerint "az új web 2.0 alkalmazás elérhetővé vált felhasználóink milliói számára, mégpedig az új beépülő alkalmazások olyan tömegével, ami összehasonlíthatatlan élményt nyújt a kényelem, a szórakozás és a kommunikáció terén egyaránt."

A Globe7 bevezetése óta a társaság rendkívül sikeressé vált, minden ágazati várakozást felülmúlt az Uni-Platform, és nemrégiben tették felhasználóbarátabbá a Multi-Platform Windowst. A Globe 7 jelenleg működőképes Linux, Mac és Windows Vista környezetben is, hogy szerte a "Glóbuszon" kielégíthesse felhasználóinak igényeit. Emellett a Globe7 a Windows mobil felhasználók számára is elérhető a www.oneoperator.com weboldalon.

A Globe7 ingyenesen letölthető a http://www.globe7.com weboldalról; további információk a support@globe7.com e-mail címen kaphatók.

Multimédia elérhetősége:
http://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=5547396

Kulcsszavak: Globe7 távközlés VoIP web2

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59