Munkahelyteremtés: Program, térkép, oktatás

forrás Prim Online, 2007. november 20. 10:52

A Magyar Teleház Szövetség és az Alternatíva Egyesület társpályázóként – az Állás/pont/ Lakossági Kör szakmai támogatásával - idén februártól részt vesz egy HEFOP 2.2.1–es pályázat által támogatott programban, mely során egy egy foglalkoztatási szolgáltatásokat tartalmazó országos adatbázist és egy e-learninges tananyagot fejleszt. A programmal kapcsolatban minden régióban képzésekre kerül sor október és november folyamán.

A munkahelyteremtés körüli szolgáltatások közötti tájékozódást hivatott segíteni ez a szolgáltatástérkép, melyet szeretnének megosztani minden olyan civil vagy állami szervezettel, akik ügyfélkörében előfordulnak álláskeresők, vagy a munkahelyteremtés területén dolgozó szervezetek képviselői.

A képzések a szolgáltatástérkép és adatbázis működéséről szólnak, azoknak a szervezeteknek a számára, akik ügyfeleik tájékoztatására szeretnék használni ezt a térítésmentesen hozzáférhető rendszert. A program a jelenlegi készültségi szintjén a www.munkahelyteremtes.hu web oldalon megtekinthető, bizonyos alkalmazásai azonban jelszóval védettek – a képzésünkön azonban ezek a szolgáltatások is bemutatásra kerülnek.

A képzések az alábbi időpontokban és helyszíneken 10 és 15 óra között történnek „MUNKAHELYTEREMTÉSHEZ ÉS ÁLLÁSKERESŐKHÖZ KÖTŐDŐ SZOLGÁLTATÁSOK E-LEARNING ALAPÚ KÉPZÉSE” címen:

-    November 20. kedd Vértessomló (Közép-Dunántúl)
-    November 20. kedd Nyíregyháta (Észak-Alföld)
-    November 21. szerda Debrecen (Észak-Alföld)
-    November 27. kedd Budapest (Közép-Magyarország)

A részletes program és jelentkezési lap megtalálható a www.telehaz.hu címen is.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mérnöki válaszok a klímaváltozás hatásainak csökkentésére

Ökológia és Gazdaság Fórum néven új interdiszciplináris munkacsoport alakul a Magyar Mérnöki Kamarában, amelynek célja, hogy a Föld ökológiai állapotának romlása és a klímaváltozás miatti kihívásokra mérnökileg megalapozott és szakmailag koordinált válaszokat és javaslatokat adjon.

2020. február 24. 16:20

Digital Health Summit – minden, amit ma tudhatunk a jövő egészségiparáról

Vajon elvégezheti egy robot a műtét utáni rehabilitációt, úgy, hogy a terapeuta több ezer kilométerről figyeli a gyógyulást? Miért lehet jó ötlet a digitalizált receptfelírás az orvosnak, betegnek és persze a finanszírozónak egyaránt? Kinek, mikor és hogyan érdemes befektetni a digitális egészségügybe? Izgalmas kérdések, viták és valódi válaszok várják a résztvevőket a digitális egészségügy első hazai konferenciáján, 2020. február 27-én.

2020. február 24. 13:22

Újabb termékek a Dell Technologies kínálatában

A Dell Technologies új peremhálózati megoldásokat jelentett be, melyek segítenek a vállalatoknak feldolgozni és értékes információvá alakítani a legváltozatosabb helyekről származó, több milliárd eszközben rejlő adathalmazt. A bővített portfólió olyan innovációkat tartalmaz mint a kompakt edge szerver, egy kisméretű moduláris adatközpont, továbbfejlesztett telemetriafelügyelet és egy streamelemző platform.

2020. február 24. 09:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03
online sportfogadás