Munkahelyteremtés: Program, térkép, oktatás

forrás Prim Online, 2007. november 20. 10:52

A Magyar Teleház Szövetség és az Alternatíva Egyesület társpályázóként – az Állás/pont/ Lakossági Kör szakmai támogatásával - idén februártól részt vesz egy HEFOP 2.2.1–es pályázat által támogatott programban, mely során egy egy foglalkoztatási szolgáltatásokat tartalmazó országos adatbázist és egy e-learninges tananyagot fejleszt. A programmal kapcsolatban minden régióban képzésekre kerül sor október és november folyamán.

A munkahelyteremtés körüli szolgáltatások közötti tájékozódást hivatott segíteni ez a szolgáltatástérkép, melyet szeretnének megosztani minden olyan civil vagy állami szervezettel, akik ügyfélkörében előfordulnak álláskeresők, vagy a munkahelyteremtés területén dolgozó szervezetek képviselői.

A képzések a szolgáltatástérkép és adatbázis működéséről szólnak, azoknak a szervezeteknek a számára, akik ügyfeleik tájékoztatására szeretnék használni ezt a térítésmentesen hozzáférhető rendszert. A program a jelenlegi készültségi szintjén a www.munkahelyteremtes.hu web oldalon megtekinthető, bizonyos alkalmazásai azonban jelszóval védettek – a képzésünkön azonban ezek a szolgáltatások is bemutatásra kerülnek.

A képzések az alábbi időpontokban és helyszíneken 10 és 15 óra között történnek „MUNKAHELYTEREMTÉSHEZ ÉS ÁLLÁSKERESŐKHÖZ KÖTŐDŐ SZOLGÁLTATÁSOK E-LEARNING ALAPÚ KÉPZÉSE” címen:

-    November 20. kedd Vértessomló (Közép-Dunántúl)
-    November 20. kedd Nyíregyháta (Észak-Alföld)
-    November 21. szerda Debrecen (Észak-Alföld)
-    November 27. kedd Budapest (Közép-Magyarország)

A részletes program és jelentkezési lap megtalálható a www.telehaz.hu címen is.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-as energiagazdálkodási trendek az építőipari szektorban

Energiagazdálkodási szempontból számos nehézséget hozott a 2022-es év, és egyes problémákkal továbbra is szembe kell néznie a piacnak. De melyek lehetnek a legoptimálisabb megoldások, és milyen nemzetközi piaci trendek határozzák meg idén a témában a kereskedelmi, ipari és lakóépületek ágazatát? Az Eaton globális energiagazdálkodási vállalat honi leányvállalatának szakembere legfrissebb elemzésében felvázolja a legfontosabb irányvonalakat.

2023. március 20. 14:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48

Megszervezik Magyarország első leginnovatívabb fejlesztői versenyét

2023. február 19. 13:20