Sportos iPod kiegészítő karóra

forrás Prim Online, 2007. november 25. 08:01

Bemutatkozott az iPod kompatibilis Timex Ironman iControl for iPod sportóra, mely a hagyományos sportóra funkciók mellett, képes az Apple iPod mp3 lejátszóval közvetlen kapcsolatot létesíteni.

Az iControl karóra egy vezeték nélküli csatlakozó segítségével kapcsolódik az iPod készülékhez, így biztosítva, hogy az iPod a legkimerítőbb edzés közben is könnyedén irányítható legyen, biztonságosan működjön, és száraz maradjon. A világ legnépszerűbb mp3 lejátszója, az Apple iPod és a legújabb Timex sportóra segítségével a sport szerelemesei maximális teljesítményt hozhatnak ki magunkból edzés közben, a zene motiváló erejét kihasználva.

A vezeték nélküli csatlakozónak köszönhetően az iPod készüléket a karóra nyomógombjaival lehet irányítani, így a dalokat és a hangerőt az edzés megszakítása nélkül, néhány mozdulattal lehet változtatni. A csatlakozó, melynek hatótávolsága 3 méter, minden esetben csak ahhoz az egy karórához csatlakozik, melytől a kapcsolat létesítése után az első jelet kapta. A sportóra működését így nem zavarhatja meg más, a közelben található iControl karóra, ezért a zsúfolt edzőteremben is bátran lehet használni, akár több hasonló órát viselő sportoló jelenlétében is.

Az iControl 100 órás tréningnaplóval, ún. chronológgal rendelkezik, mely 50 kört képes dátummal együtt eltárolni, valamint megjegyzi az átlagos és legjobb köröket is. A karóra 2 különféle stopperre gyorsasági és állóképességi edzéshez is használható; az óra 24 órás visszaszámlálóval, 3 különféle ébresztővel és éjszakai háttérvilágítással is rendelkezik.

Az iControl sportóra könnyű és vékony formatervezésének, valamint 6 divatos színének köszönhetően nőknek és férfiaknak egyaránt kellemes viselet. A sportóra az új iPod nano és iPod classic modellekkel, valamint néhány régebbi iPod modellel használható. A Timex Ironman iControl for iPod karóra bruttó 29.990 Ft-ért vásárolható meg.

Kulcsszavak: óra mobiltelefon iPod Apple

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39