Google Könyvkereső partnerprogram Magyarországon

forrás Prim Online, 2007. november 21. 18:15

Több mint tízezer kiadó partnereként a Google ma jelentette be, hogy Könyvkereső partnerprogramját Magyarországon is elindítja. A partnerprogram mindenki számára nyitva áll, és azért jött létre, hogy megadja a lehetőséget a magyar kiadóknak arra, hogy könyveiket az egész világ számára elérhetővé tegyék. Ez a lépés megkönnyíti a nemzetközi és magyar felhasználók számára, hogy megtalálják és megismerjék a hazai műveket, tovább öregbítve ezzel Magyarország irodalmi hírnevét.

A programra a kiadók mostantól hazánkban is jelentkezhetnek, így digitalizáltathatják könyveiket, miközben a Google segítségével csak egy korlátozott előnézetet tesznek elérhetővé az interneten. Az ingyenes szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy keressenek a könyvek között és eljussanak a kiadó vagy egy könyvkereskedő cég honlapjára, ahol megvásárolhatják a kiszemelt művet.

Ez a program, ami jelenleg angol, francia, olasz, német, spanyol, holland, brazil, portugál, egyszerűsített és hagyományos kínai, valamint japán nyelven érhető el, az első lépés a Könyvkereső teljes magyar nyelvű lokalizációja felé.

“A Google Könyvkereső jelenleg is számtalan kiadóvállalattal működik szorosan együtt Indiától Ausztráliáig, a nemzetközi cégektől a legkisebb helyi vállalkozásokig. Nagyon örülök neki, hogy ezzel a lépéssel közelebb hozhatjuk a Könyvkeresőt a magyar felhasználókhoz,” mondta Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi képviselője. “Célunk az, hogy segítséget nyújtsunk a kiadóknak és az íróknak műveik népszerűsítésében, ezáltal fokozzuk azok eladhatóságát, míg a felhasználókat arra bátorítsuk, hogy több könyvet ismerjenek meg.” 

További információk és jelentkezés a Google Könyvkereső partnerprogramra: http://books.google.hu/partner

Kulcsszavak: kultúra könyv Google

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59