Google Könyvkereső partnerprogram Magyarországon

forrás Prim Online, 2007. november 21. 18:15

Több mint tízezer kiadó partnereként a Google ma jelentette be, hogy Könyvkereső partnerprogramját Magyarországon is elindítja. A partnerprogram mindenki számára nyitva áll, és azért jött létre, hogy megadja a lehetőséget a magyar kiadóknak arra, hogy könyveiket az egész világ számára elérhetővé tegyék. Ez a lépés megkönnyíti a nemzetközi és magyar felhasználók számára, hogy megtalálják és megismerjék a hazai műveket, tovább öregbítve ezzel Magyarország irodalmi hírnevét.

A programra a kiadók mostantól hazánkban is jelentkezhetnek, így digitalizáltathatják könyveiket, miközben a Google segítségével csak egy korlátozott előnézetet tesznek elérhetővé az interneten. Az ingyenes szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy keressenek a könyvek között és eljussanak a kiadó vagy egy könyvkereskedő cég honlapjára, ahol megvásárolhatják a kiszemelt művet.

Ez a program, ami jelenleg angol, francia, olasz, német, spanyol, holland, brazil, portugál, egyszerűsített és hagyományos kínai, valamint japán nyelven érhető el, az első lépés a Könyvkereső teljes magyar nyelvű lokalizációja felé.

“A Google Könyvkereső jelenleg is számtalan kiadóvállalattal működik szorosan együtt Indiától Ausztráliáig, a nemzetközi cégektől a legkisebb helyi vállalkozásokig. Nagyon örülök neki, hogy ezzel a lépéssel közelebb hozhatjuk a Könyvkeresőt a magyar felhasználókhoz,” mondta Peresztegi Zoltán, a Google magyarországi képviselője. “Célunk az, hogy segítséget nyújtsunk a kiadóknak és az íróknak műveik népszerűsítésében, ezáltal fokozzuk azok eladhatóságát, míg a felhasználókat arra bátorítsuk, hogy több könyvet ismerjenek meg.” 

További információk és jelentkezés a Google Könyvkereső partnerprogramra: http://books.google.hu/partner

Kulcsszavak: kultúra könyv Google

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48

Megszervezik Magyarország első leginnovatívabb fejlesztői versenyét

2023. február 19. 13:20