A Wii és az iPod vezetik a karácsonyi kívánságlistát

Genda Csongor Zoltán, 2007. december 11. 18:05

Egy friss felmérésből kiderül, hogy az internetezők körében a Nintendo Wii és az iPod számítanak az idei karácsony legkedveltebb termékeinek az elektronikai cikkek közül.

A ComScore piackutató nemrég közzétett tanulmánya szerint az európai internetezők ünnepekkor játékkonzollal és Mp3-lejátszóval akarják meglepni szeretteiket. Kontinensünk három országában (Nagy-Britannia, Franciaország és Németország) az online keresési listákat toronymagasan a Wii vezeti heti közel 5 millió kereséssel, ezt pedig az iPod követi 3.5 millióval. Dobogós helyezést ért el még a Nintendo DS is, a kívánságlista negyedik illetve ötödik helyein, pedig a Sony hordozható konzolja valamint az Apple iPhone-ja található. Megfigyelvén azonban a teljes húszas listát, látható, hogy az idei karácsony slágerei a játékgépek, a hordozható médialejátszók valamint a mobiltelefonok lesznek. Ezért tehát senki se lepődjön meg, ha egy N-szériás Nokiát, egy PlayStation-t vagy egy érintőképernyős iPod-ot talál majd a fa alatt.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39