Díjazták a NOD32 honlapját

forrás Prim Online, 2007. december 13. 14:15

Idén hatodik alkalommal adta át az Év Honlapja címet az Internet Marketing Klub és a Magyar Marketing Szövetség. A Kereskedelem kategóriában beérkezett 26 pályázat közül a NOD32 magyarországi honlapja nyerte el a kitüntető díjat.

Az Internet Marketing Klub és a Magyar Marketing Szövetség idén hatodik alkalommal adta át az Év Honlapja címet. A pályázni vágyók tizenhárom kategóriában nevezhettek, összesen 167-en vettek részt a versenyben. A kilenc tagból álló – Dr. Eszes István (Budapesti Gazdasági Főiskola), Agócs Péter (VirusBuster Kft.), Balogh Attila Balázs (Adverticum Zrt.), Dr. Mlinarics József (Magyar Tartalomipari Szövetség), Rátky György (Magyar Public Relations Szövetség), Somogyi Dóra (Független Hírügynökség), Varga István (Magyar Marketing Szövetség), Vértes János (Prim Online) és Weiler Péter (Magyar Reklámszövetség) – zsűri végül tíz kategóriában osztott díjat, emellett hat honlapot különdíjjal jutalmazott.

Átlátható navigáció, letisztult arculat

A Kereskedelem kategóriában érkezett a legtöbb pályázat, a 26 induló közül végül az ESET NOD32 magyarországi honlapja nyerte el a kitüntető díjat. A résztvevőket szigorú szempontok alapján értékelte a zsűri. A pályázó tevékenysége mellett tartalmi és formai feltételeket egyaránt figyelembe vettek: vizsgálták a honlap felhasználhatóságát és a navigáció minőségét, az interaktivitást, a designt, emellett a weboldalon található információk mennyiségét és frissességét, valamint az ügyfélszolgálat működését.
A NOD32 honlapja megfelelt a szigorú követelményrendszernek, hiszen amellett, hogy támogatja az online vásárlást, letisztult arculatával, átlátható navigációjával megkönnyíti a látogatók információszerzését. „Felhasználóink számára a teljes körű védelem mellett maximális kényelmet is szeretnénk biztosítani. Ehhez elengedhetetlen egy olyan honlap, amelyen nem csak megtalálható minden szükséges információ, de ami ergonómikus kialakításával könnyű navigációt tesz lehetővé” – jegyezte meg Csiszér Béla, az ESET NOD32 magyarországi forgalmazásáért felelős Sicontact Kft. ügyvezetője. A zsűri az értékelés során a honlap időszerűségét, valamint a mögötte álló logisztikai – kereskedelmi rendszert emelte ki.

Érdekesség, hogy a honlapot a Sicontact saját programozói csapata fejlesztette, Drupal cms rendszeren. A NOD32.hu marketing koncepciójának kialakítását, valamint a weboldal keresőoptimalizálását a Sakkom Interaktív marketingkommunikációs és pr ügynökség végezte.

Kulcsszavak: website security NOD32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05