Díjazták a NOD32 honlapját

forrás Prim Online, 2007. december 13. 14:15

Idén hatodik alkalommal adta át az Év Honlapja címet az Internet Marketing Klub és a Magyar Marketing Szövetség. A Kereskedelem kategóriában beérkezett 26 pályázat közül a NOD32 magyarországi honlapja nyerte el a kitüntető díjat.

Az Internet Marketing Klub és a Magyar Marketing Szövetség idén hatodik alkalommal adta át az Év Honlapja címet. A pályázni vágyók tizenhárom kategóriában nevezhettek, összesen 167-en vettek részt a versenyben. A kilenc tagból álló – Dr. Eszes István (Budapesti Gazdasági Főiskola), Agócs Péter (VirusBuster Kft.), Balogh Attila Balázs (Adverticum Zrt.), Dr. Mlinarics József (Magyar Tartalomipari Szövetség), Rátky György (Magyar Public Relations Szövetség), Somogyi Dóra (Független Hírügynökség), Varga István (Magyar Marketing Szövetség), Vértes János (Prim Online) és Weiler Péter (Magyar Reklámszövetség) – zsűri végül tíz kategóriában osztott díjat, emellett hat honlapot különdíjjal jutalmazott.

Átlátható navigáció, letisztult arculat

A Kereskedelem kategóriában érkezett a legtöbb pályázat, a 26 induló közül végül az ESET NOD32 magyarországi honlapja nyerte el a kitüntető díjat. A résztvevőket szigorú szempontok alapján értékelte a zsűri. A pályázó tevékenysége mellett tartalmi és formai feltételeket egyaránt figyelembe vettek: vizsgálták a honlap felhasználhatóságát és a navigáció minőségét, az interaktivitást, a designt, emellett a weboldalon található információk mennyiségét és frissességét, valamint az ügyfélszolgálat működését.
A NOD32 honlapja megfelelt a szigorú követelményrendszernek, hiszen amellett, hogy támogatja az online vásárlást, letisztult arculatával, átlátható navigációjával megkönnyíti a látogatók információszerzését. „Felhasználóink számára a teljes körű védelem mellett maximális kényelmet is szeretnénk biztosítani. Ehhez elengedhetetlen egy olyan honlap, amelyen nem csak megtalálható minden szükséges információ, de ami ergonómikus kialakításával könnyű navigációt tesz lehetővé” – jegyezte meg Csiszér Béla, az ESET NOD32 magyarországi forgalmazásáért felelős Sicontact Kft. ügyvezetője. A zsűri az értékelés során a honlap időszerűségét, valamint a mögötte álló logisztikai – kereskedelmi rendszert emelte ki.

Érdekesség, hogy a honlapot a Sicontact saját programozói csapata fejlesztette, Drupal cms rendszeren. A NOD32.hu marketing koncepciójának kialakítását, valamint a weboldal keresőoptimalizálását a Sakkom Interaktív marketingkommunikációs és pr ügynökség végezte.

Kulcsszavak: website security NOD32

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A KÜRT tette biztonságossá a Fajbook.hu-t

Máté Bence természetfotós, Gaál Péter és a Lenergy Magyarország Kft. elindította a Fajbook.hu versenyt, melyen a résztvevők saját készítésű fotóikkal versenyezhetnek. A KÜRT Zrt. vállalta a Fajbook.hu sérülékenységvizsgálatát, így információbiztonsági szakértelmével támogatja a versenyt. A KÜRT az eddig főleg komplex, multinacionális cégeknek nyújtott szolgáltatását kkv-k számára is tervezi elérhetővé tenni egy automata sérülékenységvizsgáló alkalmazás fejlesztésével.

2019. április 18. 15:57

Mi köze a GDPR-nak (és a munkaadómnak) a mobilomhoz?

Új állomáshoz érkezett a GDPR: a magyar parlament módosította a helyi törvényeket, hogy azok összhangban legyenek az uniós rendelettel. Ez alapján sok területen változik a szabályozás, ami többek között a munkahelyeken használt rendszerek, számítógépek, laptopok, tabletek és okostelefonok kezelését is érinti. A Micro Focus szakértői szerint az IT-szakemberek egyszerűen eleget tehetnek az új előírásoknak egy fejlett eszközkezelő megoldás segítségével.

2019. április 18. 09:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

2040-re már több elektromos autót helyeznek forgalomba, mint hagyományos járművet!

2019. április 17. 11:04

Van kedvenc webáruházad?

2019. április 9. 12:46

Elindult a jelentkezés a Nagy Digitális Kalandra

2019. április 2. 08:54

MagyarBrands díjas a Cellum

2019. március 21. 11:06
cloudappsportal.com