LLP integrált informatikai megoldás utazási irodák számára

forrás Prim Online, 2007. december 17. 09:25

Az LLP megállapodást írta alá a PC System Gruppen-nel (PCSG) az általuk fejlesztett Travel Dynamics kiegészítő modul kizárólagos forgalmazásáról. A dán cég által fejlesztett add-on kifejezetten az utazásszervező cégek és utazási irodák számára nyújt integrált informatikai megoldást. A megállapodás szerint Magyarországon, Romániában és Bulgáriában kezdődik meg a Microsoft Dynamics AX vállalatirányítási rendszerhez kapcsolódó modul forgalmazása, ami a későbbiekben az LLP által lefedett országokban fog folytatódni.

A PCSG Travel Dynamics divíziója 1994 óta fordít kiemelt figyelmet a Microsoft Dynamics termékcsalád utazási irodákat kiszolgáló modul fejlesztésére. A vállalat célja, hogy olyan összetett rendszert hozzon létre, amely megoldást kínál az utazásszervező cégek számára a szoba- és repülőjegyfoglalásoktól kezdve az autókölcsönzésen át egészen beszerzések menedzseléséig. A rendszer kezeli a magyar adószabályok jellegzetességét, az előleg árrés és az utólagos árrés áfát. A modul kommunikál a legelterjedtebb központi foglalási rendszerekkel (GDS - Amadeus, Galileo), így a Microsoft Dynamics AX funkcióival kiegészülve integrált megoldást nyújt az értékesítés, a pénzügy, az ügyfélkapcsolatok, a HR és a raktárkezelés menedzseléséhez.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Paris Call: A kiberbiztonság iránti elkötelezettség folyamatosan nő

A francia kormány 2019. november 12-én hatalmas előrelépést jelentett be a kibertér biztonságáért való összefogás terén: a Paris Call for Trust and Security in Cyberspace nevű kiberbiztonsági kezdeményezéshez csatlakozók száma egy év alatt közel háromszorosára nőtt, összesen több mint 1000-re.

2019. november 18. 12:54

A legfrissebb ThinQ alkalmazáson keresztül a készülékek azelőtt jeleznek, hogy meghibásodnának

Az LG Electronics (LG) bemutatta továbbfejlesztett ThinQ alkalmazását, melynek köszönhetően a felhasználói okosotthon-élmény még teljesebbé válik. A hangutasítással is vezérelhető okosotthon-app az LG okos háztartási eszközeinek gördülékeny irányítása mellett több mint 150 országban kínál új mesterségesintelligencia-alapú szolgáltatásokat.

2019. november 18. 11:26

Az ABB technológiája biztosítja a Burdzs Kalifa felhőkarcoló megbízható energiaellátását

Az ABB intelligens, előrejelző karbantartási megoldást telepített a világhírű Burdzs Kalifa folyamatos üzemelését biztosító áramellátási rendszerekhez. 

2019. november 18. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás