LLP integrált informatikai megoldás utazási irodák számára

forrás Prim Online, 2007. december 17. 09:25

Az LLP megállapodást írta alá a PC System Gruppen-nel (PCSG) az általuk fejlesztett Travel Dynamics kiegészítő modul kizárólagos forgalmazásáról. A dán cég által fejlesztett add-on kifejezetten az utazásszervező cégek és utazási irodák számára nyújt integrált informatikai megoldást. A megállapodás szerint Magyarországon, Romániában és Bulgáriában kezdődik meg a Microsoft Dynamics AX vállalatirányítási rendszerhez kapcsolódó modul forgalmazása, ami a későbbiekben az LLP által lefedett országokban fog folytatódni.

A PCSG Travel Dynamics divíziója 1994 óta fordít kiemelt figyelmet a Microsoft Dynamics termékcsalád utazási irodákat kiszolgáló modul fejlesztésére. A vállalat célja, hogy olyan összetett rendszert hozzon létre, amely megoldást kínál az utazásszervező cégek számára a szoba- és repülőjegyfoglalásoktól kezdve az autókölcsönzésen át egészen beszerzések menedzseléséig. A rendszer kezeli a magyar adószabályok jellegzetességét, az előleg árrés és az utólagos árrés áfát. A modul kommunikál a legelterjedtebb központi foglalási rendszerekkel (GDS - Amadeus, Galileo), így a Microsoft Dynamics AX funkcióival kiegészülve integrált megoldást nyújt az értékesítés, a pénzügy, az ügyfélkapcsolatok, a HR és a raktárkezelés menedzseléséhez.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-as energiagazdálkodási trendek az építőipari szektorban

Energiagazdálkodási szempontból számos nehézséget hozott a 2022-es év, és egyes problémákkal továbbra is szembe kell néznie a piacnak. De melyek lehetnek a legoptimálisabb megoldások, és milyen nemzetközi piaci trendek határozzák meg idén a témában a kereskedelmi, ipari és lakóépületek ágazatát? Az Eaton globális energiagazdálkodási vállalat honi leányvállalatának szakembere legfrissebb elemzésében felvázolja a legfontosabb irányvonalakat.

2023. március 20. 14:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48

Megszervezik Magyarország első leginnovatívabb fejlesztői versenyét

2023. február 19. 13:20