PS3 helyett telefonkönyv a dobozban

Milkovits Gábor, 2008. január 1. 08:22

A kaliforniai Burns család igencsak meglepődött, amikor a 13 éves Brandon karácsonyi ajándékát kicsomagolva egy helyi telefonkönyvet talált az eredetinek látszó PlayStation 3 dobozban.

Brandon szülei a Thousand Oaks-i EB Games Store üzletben vették a Sony játékkonzolt, a rendes 500 dolláros fogyasztói áron. A fiú édesanyja szerint nyilvánvalóan az üzlet egyik dolgozója dönthetett úgy, hogy ingyen szüksége van egy PS3-ra, ezt az információt azonban a bolt részéről egyelőre nem erősítették meg. A bontatlan csomagolásúnak kinéző dobozba helyezett telefonkönyv tömege miatt sem az eladók, sem a szülők nem gyanakodtak, utóbbiak pedig ráadásul abba a hibába estek, hogy fizetés előtt nem csomagoltatták ki a készüléket.

A pórul járt Brandon a sajtónak úgy nyilatkozott, hogy inkább nevetett, mintsem hogy csalódott lett volna. Az EB Games üzlet hivatalos közleménye szerint a malőr azóta megoldást nyert ám arról, hogy pontosan milyet, azaz például meglett-e a tettes, nem árultak el részleteket.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39