Oracle XMl Publisher és Zebra hőnyomtatók közvetlen kapcsolatban

Kovács Attila, 2008. január 9. 11:43

A Zebra Technologies Corp. ma bejelentette, hogy ZPL alapú hőnyomtatói közvetlenül és fennakadás nélkül képesek az Oracle XML Publisherrel kommunikálni.

A ZPL alapú nyomtatók – a Zebra szerint a piacon elsőként – képesek fogadni és továbbítani bármely Oracle alkalmazás XML kimenő adatait. A közvetlen adatátvitel azonnali nyomtatást tesz lehetővé, ezáltal a felhasználók időt és pénzt takaríthatnak meg. Ismeretes, hogy korábban a hőnyomtatók csak nyílt forráskódú illesztőprogramok segítségével tudtak csatlakozni az Oracle XML Publisherhez. Ez lassabb nyomtatást eredményezett. el Halász Árpád, a Zebra dél- és kelet-európai értékesítési vezetője úgy véli, az Oracle XML Publisherhez közvetlenül kapcsolódó Zebra hőnyomtatóknak köszönhetően kihasználhatók az Oracle kimutatáskezelési alkalmazásának minden előnye kihasználható.

Az Oracle XML Publisherrel kompatibilis Zebra nyomtatókkal az összes Oracle alkalmazásban készített dokumentum azonnal, egy lépésben kinyomtatható. Nincs szükség integráló rendszerekre a hőnyomtatók és az Oracle XML Publisher között.

Az Oracle E-Business Suite részét képező Oracle XML Publisher olyan sablon alapú kimutatáskezelő programrendszer, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy a jelentéseket a szokásos, jól ismert alkalmazásokkal, vagy kész sablonokba beillesztve készítsék el. Az Oracle XML Publisher lehetővé teszi a dokumentum formátumának megválasztását, az elkészült jelentés pedig az alkalmazás típusától függetlenül, közvetlenül átküldhető egy email címre, nyomtatóra, faxra vagy WebDAV szerverre. Az XML Publisher az Oracle üzleti intelligencia csomagoknak is (Oracle Business Intelligence Enterprise Edition és Standard Edition One) integráns része.

Kulcsszavak: printer Zebra

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ipari szimulációs szoftver segítheti az elektromobilitási kutatásokat

A villamos gépekkel és az elektrodinamikával kapcsolatos munkákban használható, rendkívül korszerű ipari szimulációs szoftverről tartott ingyenes konferenciának és képzésnek adott helyet az elektromos járművekkel kapcsolatos kutatásokban is egyre meghatározóbb szerepet betöltő Széchenyi István Egyetem. A rendezvényen az intézmény kutatói, valamint partnercégek munkatársai fejlesztették tudásukat.

2022. július 6. 12:41

Többféle jelszókezelésre képes a Kingston új pendrive-ja

A memóriatermékek és technológiai megoldások globális piacvezetője, a Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette az IronKey Locker+ 50 (LP50) USB Flash meghajtó bevezetését. Az új termék fogyasztói szintű biztonságot kínál XTS módban, AES hardvertitkosítással és digitálisan aláírt firmware-rel a BadUSB támadások és Brute Force jelszófeltöréses támadások ellen.

2022. július 6. 09:55

Magyarok a poszt-kvantum kriptográfiában

A kvantumszámítógépek fejlődése alapvetően változtatja meg az információbiztonság-technológia világát: a kvantumszámítógépek erejével ugyanis feltörhetővé válik számos olyan titkosított információ, amely ma még megfelelően védettnek számít. Új megközelítésekre van szükség a kriptográfiában, amelyek kidolgozásában élen jár a magyar székhelyű i4p

2022. július 5. 10:02

Új Philips modell az egyszerűbb közös munka érdekében

A Philips monitors széles portfóliójához egy olyan új modell csatlakozik, amely megfelel a videohívások új sztenderdjeinek: a Philips 34E1C5600HE.

2022. június 30. 20:11

Még mindig sokan kockáztatnak nem jogtiszta szoftverekkel

A legtöbben tisztában vannak a nem jogtiszta szoftverek használatának veszélyeivel, ennek ellenére a felhasználók 30%-a még mindig nem megbízható forrásból származó programokat részesít előnyben – derül ki a Microsoft Magyarország megrendelésére készült felmérésből.

2022. június 30. 15:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24