ImageFORMULA márkanév alatt egyesíti dokumentum-beolvasóit a Canon

forrás Prim Online, 2008. január 14. 16:44

A Canon Europa az imageFORMULA márkanév alatt egyesíti dokumentum-beolvasóinak portfolióját. Az új imageFORMULA márkanevet mostantól minden Canon dokumentum-beolvasóra alkalmazni fogják, a ScanFront hálózati beolvasókra, a DR-sorozatú dokumentum-beolvasókra és a CR-sorozatú csekk beolvasókra egyaránt. Az új imageFORMULA márkanévvel a dokumentum-beolvasók is illeszkednek a Canon más üzleti szegmensben már alkalmazott “image” kezdetű márkaneveihez.

„Az imageFORMULA márkanév elindítása stratégiai fontosságú előrelépést jelent annak érdekében, hogy kihasználjuk a Canon piacvezető pozíciójából és örökségéből származó sikerek előnyeit a teljes képalkotási piacon. Az új márkanév bevezetése is alátámasztja a Canon elkötelezettségét egy, piacvezető, nagy sebességű dokumentum-beolvasókból álló átfogó termékportfolió kialakítása iránt” – mondta el Sean Suematsu, a Canon Europe DIMS (Document Imaging Management Systems – Dokumentum-menedzsment Rendszerek) üzletágának új üzleti megoldásokért felelős marketing igazgatója. "A Canon elszántan törekszik arra, hogy kiszolgálja a dokumentum-beolvasási megoldások iránt megmutatkozó növekvő igényeket. Új márkanév stratégiája, valamint folyamatosan bővülő, piacvezető dokumentum-beolvasó portfoliója is ezt a célt szolgálja. Úgy vélem, az imageFORMULA márkanév bevezetése elősegítheti a Canon növekedését ezen a piacon”– tette hozzá Suematsu.

Az új imageFORMULA márkanevet Európában 2008. januárjában vezetik be.

Kulcsszavak: szkenner Canon

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyensúly a kényelem és a csatlakoztathatóság között

Az ideális monitornak bármilyen irodában robusztusságot, kényelmet és komfortot kell nyújtania a felhasználónak. A mindennapi munka nehézségeihez tervezett Philips monitors 243S1 minden tulajdonsággal rendelkezik, ötvözi a kényelmes felhasználói élményt, a jó képminőséget, a teljesítményt és a tartósságot.

2022. január 24. 20:05

Újabb lépést tett a fenntarthatóság felé a Philips

Az MMD – a Philips monitors márkalicencpartnere – megszerezte a 9. generációs TCO Certified tanúsítványt számos fenntartható terméke számára. A tanúsítást elsőkként megszerző gyártók egyikeként a Philips monitors rekordszámú (64) tanúsítvánnyal rendelkező kijelzővel rendelkezik azon a napon, amikor a TCO Certified tanúsítás 9. generációját bemutatták a nyilvánosságnak decemberben. Az előző generációkhoz képest a TCO Certified 9. generációja szigorúbb és átfogóbb kritériumokat határoz meg a termék teljes életciklusára vonatkozóan, és lehetővé teszi a kritikus lépések megtételét a fenntartható IT-termékek fejlesztése tekintetében.

2022. január 16. 16:49

Legendás sebesség a villámgyors mini LED monitorral

A világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – az AGON by AOC – büszkén mutatja be az AGON PRO AG274QGM modellt, a villámgyors mini LED-monitort. A 68,6 cm képátlójú (27") AG274QGM modell QHD felbontású (2560 x 1440 képpont) IPS panellel, 300 Hz képfrissítési rátával, NVIDIA G-SYNC ULTIMATE támogatással és NVIDIA Reflex Analyzerrel büszkélkedhet. 

2022. január 8. 14:41

Jobb hordozhatóság, teljesítmény és perifériák az Alienware-nél

A Dell Technologies bemutatta az új Alienware laptopokat és kiegészítőket, többek között a világ legvékonyabb 14 colos gamerlaptopját, a legnagyobb teljesítményű 17 colos AMD Advantage gamerlaptopját és a világ első Quantum Dot OLED gamermonitorját. 

2022. január 7. 17:17

A Dell új szintre emeli az együttműködést és a vizuális élményt

A Dell Technologies bemutatta az új XPS 13 Plust, amely a vállalat eddigi legnagyobb teljesítményű eszköze.* A modellt az alapoktól tervezték újra, modern és stílusos, ugyanakkor rendkívül hatékony technológiai fejlesztéseket kapott.  Az XPS 13 Plus az első XPS 13 laptop, amelyet a 12. generációs Intel Core 28 W-os processzorokhoz terveztek. A modell nagyobb méretű, mint az elődje, illetve 55 százalékkal jobb légáramlást biztosító ventilátorokkal rendelkezik. Ennek ellenére a zajkibocsátás nem növekedett.

2022. január 7. 15:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58