Bővül az LLP termékpalettája: Infor EAM vállalati eszközmenedzsment

forrás Prim Online, 2008. január 21. 12:13

Az üzleti informatikai megoldásokat szolgáltató cég bemutatta termékportfoliójának legújabb tagját, az Infor EAM vállalati eszközmenedzsment rendszert. Az LLP Csoport azért választotta nemzetközi megoldásainak sorába ezt a megoldást, mert a termék változatos funkcionalitásával jól illeszkedik az LLP vállaltirányítási rendszerei mellé.

A gyártóipar, a közműszolgáltatók és az üzemeltetést végző cégek és minden nagy értékű gépállománnyal, járműflottával rendelkező vállalat számára elengedhetetlen, hogy eszközeik a lehető legjobb hatékonysággal, legkevesebb leállással üzemeljenek. Az Infor EAM biztosítja a berendezések teljes élettartamra vonatkozó karbantartás-menedzsmentjét, alkatrészellátását a saját karbantartás divízióval rendelkező, vagy kifejezetten csak erre a területre koncentráló vállalatok számára.

„Napjainkban Magyarországon is egyre nagyobb teret nyer az a meggyőződés, hogy a vállalati eszközmenedzsment nem csupán a - karbantartások reaktív kezelésére hivatott - CMMS rendszer „nyakkendős” megnevezése” – mondta Szendi Gábor, az LLP értékesítési tanácsadója. „Az eszközmenedzsment lényege, hogy lehetővé teszi a stratégiai tervezés integrálását a karbantartási, beruházási döntésekbe. A mai magyar gazdasági helyzetben a legtöbb vállalkozásról el lehet mondani, hogy költségérzékeny. Mi megadjuk a lehetőségét, hogy a lehető legalacsonyabb költségek mellett legyen elérhető a lehető leghosszabb berendezési életciklus.”

Az Infor EAM az alkatrészellátást is optimalizálja, amennyiben a karbantartási feladatokhoz igazítja azt. Nyilvántartja a berendezésekhez tartozó alkatrészek rendelkezésre állását, amit a termelésvezetők automatikusan le is foglalhatnak a rendszerben. Segít minimalizálni a leltárkészletet, miközben hatékonyan és megbízhatóan kezeli az alkatrészellátást és utánpótlásokat. A berendezésekhez és az alkatrészekhez tartozó költségnyilvántartással számos pénzügyi és teljesítménymutató számíthatóvá válik, ezzel átláthatóvá téve a gépekhez vagy projektekhez tartozó költségeket.

Az Infor EAM ügyfelek tapasztalatai szerint a rendszer használatával átlagosan 20%-kal javítható a termelékenység és 10%-kal növelhető az eszközök kihasználtsága. Magyarországon a Stadler Rail, a BFM Ingatlanüzemeltető, a Jabil Circuit, a AES-Tisza Erőmű és a Linamar Hungary használja a rendszer valamelyik verzióját.

Kulcsszavak: vállalatirányítás LLP

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Samsung a világ legjobb munkaadója a Forbes szerint

A Forbes ranglistáján ismét a Samsung nyerte el a „A Világ Legjobb Munkaadója” címet. Az első helyezettnek járó elismerést immár negyedik éve kapja meg a vállalat – a kiemelkedő eredmény tükrözi azt a hatalmas lendületet, amelyet az elektronikai óriás az alkalmazottak támogatásából merített, arra biztatva őket, hogy bátran bontakozzanak ki és fedezzék fel a bennük rejlő tehetséget, lehetőségeket. 

2023. november 29. 20:35

A Samsung ismét bekerült a világ öt legjobb márkája közé

A Samsungot a negyedik egymást követő évben választotta a világ legjobb öt márkája közé az Interbrand. A nemzetközileg is elismert márkatanácsadó vállalat évente közzéteszi a legjobb nemzetközi márkákat tartalmazó Best Global Brands listáját. Az Interbrand 91,4 milliárd dollárra becsülte a Samsung márkaértékét, amely 4%-kal nőtt az előző évhez képest.

2023. november 29. 20:17

A Kyndryl technológiai előrejelzései 2024-re

A Kyndryl, a világ legnagyobb IT-infrastruktúra-szolgáltatója nemrégiben ünnepelte független, tőzsdei vállalatként való működésének második évfordulóját. E mérföldkő alkalmából a vállalat megerősítette elkötelezettségét a régióban és a Magyarországon működő szervezetek, ügyfelek és üzleti partnerek iránt, amelyek a modernizáció, az átalakítás és a növekedés szellemében fogalmazzák meg céljaikat, és mindeközben fenntartható és versenyképes üzleti működést folytatnak. 

2023. november 29. 19:03

HONOR: Az olyan hajlítható készülékek, mint a Magic V2 az okostelefonok jövője

Abu-Dzabiban, a Fortune Global Forum 2023-on Dr. Ray Guo, a HONOR marketingigazgatója beszélt az okos készülékek jövőjéről. Egyéb vállalati vezetőkkel tárgyalta az intelligens világ jövőképét, kitérve a hajlítható eszközök népszerűségére, a mesterséges intelligenciára és a szemkímélő technológiákra – amikben mind úttörő a vállalat.

2023. november 29. 17:34

Szervezeti változásokat jelentett be az LG Electronics

A vállalat működésében rejlő képességek és az üzleti versenyképesség megerősítése érdekében szervezeti változásokat jelentett be az LG Electronics (LG), amely újabb lépést jelent a júliusban bejelentett Future Vision 2030 megvalósítása felé. A cél az, hogy az LG olyan intelligens életmód-megoldásokat kínáló vállalattá alakuljon át, amely az elektronikai készülékek gyártásán túl arra is képes, hogy összekapcsolja a fogyasztók különféle tereit és az azokhoz kapcsolódó felhasználói élményeket.

2023. november 29. 16:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04