Új stílusú Canon flashmemóriás SD kamerák

forrás Prim Online, 2008. január 23. 22:05

A megapixeles felbontású Canon FS11, FS10 és FS100 digitális videokamerák kis méretük és energiatakarékos működésük mellett teljesen új stílusú megjelenéssel is büszkélkedhetnek. A szilárdtest-memóriának köszönhetően olyan tárolókapacitással rendelkeznek, amelyet azelőtt csak a merevlemezes tárolóval (HDD) működő kamerák esetében láthattunk, méretük mégis megegyezik egy normál családi digitális fényképezőgép méretével.

A Canon FS11 és FS10 modellekkel a flash memória mellett SD/SDHC memóriakártyára is rögzíthetünk. Az FS11 belső memóriája 16 GB-os, az FS10-é pedig 8 GB-os, amellyel akár 11, illetve 5 órányi felvétel rögzíthető. A kamerák tárolókapacitása – a piacon beszerezhető egyre nagyobb kapacitású SDHC memóriakártyák segítségével – könnyedén növelhető, de a belső memóriának köszönhetően kártya nélkül is bármikor el lehet kezdeni a felvételt. A Canon FS100 csak SD/SDHC kártyára rögzít. Mindhárom modell a Canon videótechnológiáit alkalmazza, így többek között az új 45-szörös Bővített Zoom funkciót is.

Az új Canon FS sorozat főbb jellemzői:

  • Rögzítés flash memóriába és SD/SDHC memóriakártyára (Canon FS11, Canon FS10) – nagy tárolókapacitás, gyors reagálás.
  • Az új Canon FS100 tökéletes a felvételek megosztásához, mivel a felhasználó közvetlenül SD/SDHC kártyára rögzíthet.
  • Stílusos megjelenés, könnyű váz nagyfelbontású CCD képérzékelővel és valódi nagyfelbontású, 16:9 formátumú felvételek készítésével.
  • Új 45x Bővített Zoom funkció a Canon videó objektívnek és a DIGIC DV II processzornak köszönhetően.
  • Kompatibilitás a Canon külső DW-100 DVD írójával.
  • Új, intelligens akkumulátor rendszer, amely percre pontosan jelzi a hátralevő felvételi időt.
  • Fényképek rögzítése a belső memóriába (Canon FS11 és FS10) vagy SD-kártyára.
  • Mikrofonbemenet a kiváló minőségű hangfelvételekhez.
  • Mellékelt Software Solution Disk lemez és Application Disk lemez.
Kulcsszavak: kamkorder Canon

Digicam ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Firmware-frissítést adott ki a Panasonic a LUMIX S1H fényképezőgéphez

Továbbfejlesztett funkciókat és még jobb használatot biztosító firmware-frissítést adott ki a Panasonic a tükör nélküli, digitális LUMIX S1H fényképezőgéphez. A frissítés letölthető a LUMIX Global Customer Support oldalról: https://av.jpn.support.panasonic.com/support/global/cs/dsc/.

2019. december 10. 15:16

Karácsonyi ajándékötletek a család minden tagjának a Sonytól

A karácsony közeledtével gyakran nehézségekbe ütközünk, hogy megtaláljuk a tökéletes ajándékokat, ezért a Sony összegyűjtötte azokat a termékeit, melyekkel bárki garantáltan lenyűgözheti barátait, családtagjait. Legyen szó a zene, a film vagy a fotózás szerelmeseiről, a Sony újdonságai között mindenki megtalálhatja álmai ajándékát.

2019. december 2. 11:33

Lélegzetelállító nyertes fotók a Red Bull Illume 2019 versenyéről

Lenyűgöző helyszínen hirdették ki a Red Bull Illume 2019 díjazottjait. A világ legnagyobb akció- és kalandfotó pályázatának győzteseit az olasz Alpokban lévő Plan de Corones (Kronplatz) egyik hegyi állomásán található LUMEN Fotómúzeumban díjazták, ahonnan a fődíjat a francia fotós Ben Thouard vitte el. 

2019. november 24. 12:22

A Nikon nagykövete az Amasonas területéről tudósít

A híres fotós és Nikon nagykövet, Sebastián Liste lenyűgöző, új fotósorozatot adott ki, amely a kolonizációnak és az erdőirtásnak a helyi foglalkoztatásra, a kereskedelemre, a közösségek áttelepítésére és a környezetre gyakorolt hatásait vizsgálja az Amazonas területén. 

2019. november 15. 10:20

Két új LUMIX S PRO objektív a Panasonictól

A Panasonic bemutatta két új, L-bajonettes, objektívjét, amelyeket a LUMIX S sorozat full-frame, digitális, cserélhető objektíves, tükör nélküli fényképezőgépeihez terveztek. A kifejezetten professzionális felhasználásra készült LUMIX S sorozat célja, hogy kimagasló minőségű fényképezőgépeivel és objektívjeivel kompromisszumok nélküli fotós kifejezési lehetőségeket nyújtson. 

2019. november 9. 12:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás