Új ügyvezető a Konica Minolta Magyarország élén

Kiss Ádám Zoltán, 2008. január 30. 07:24

Változás történt a Konica Minolta Magyarország Üzleti Megoldások Kft. élén. Az ügyvezető igazgatói poszt betöltésére Roman Tihelka-t nevezték ki, aki azonnali hatállyal látja el a cég ügyvezetői teendőit.

Roman Tihelka 1991 óta dolgozik a Konica Minolta vállalatcsoportnál. 2003. májusa óta a Konica Minolta Csehország ügyvezető igazgatója, és ezentúl mind a két leányvállalat irányítása az ő feladata lesz. Az ő nevéhez fűződik többek között a csehországi leányvállalat évről évre növekvő kereskedelmi bevétele, mely a 2007-es évben elérte a 43 millió eurót. Pályafutása során számos ország piacát sikerült megismernie, és ezáltal tapasztalatokat gyűjtenie, ide sorolva Romániát, Ausztriát, Lengyelországot, Ukrajnát, a Balti államokat és Csehországot. Célkitűzése, hogy egy erőteljesebb értékesítési stratégiát valósítson meg Magyarországon, mely a megoldások értékesítésén és az új szolgáltatások bevezetésén alapszik. Munkájában nagy segítséget jelent Václav la Rosé Kovarik, aki úgy szintén januárban csatlakozott a magyarországi vállalathoz. 2004 óta áll a Konica Minolta Csehország alkalmazásában, fő tevékenységei közé tartozik többek között a folyamat optimalizálás, a termékmarketing, és ő felel az ügyfél szolgáltatások új koncepciójának kidolgozásáért és fejlesztéséért. Vaclav la Rosé Kovarik az új Termék Marketing és Termék Támogatás osztály vezetőjeként látja el szükséges teendőit a magyarországi vállalatnál.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új cégtársak a PwC Magyarország vezetői között

A PwC Magyarország örömmel jelenti be két új cégtárs kinevezését. A könyvvizsgálati üzletágat 2022. július 1-jétől Sávoly-Hatta Anita és Halmosi Gábor erősíti partneri pozícióban.

2022. július 3. 10:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24