Új, karcsúbb PS3 ősztől?

Milkovits Gábor, 2008. február 2. 09:28

A T3 online hírújság értesülése szerint a Sony idén ősszel egy megújult, a mostaninál karcsúbb kivitelű PlayStation 3 játékkonzolt tervez piacra dobni.

A T3 állítólag megbízható bennfentes forrásból szerezte az értesülést, de azért nyilvánvalóan nem kell sok fantázia ahhoz, hogy magunktól is hasonló következtetésre jussunk. Hiszen az eredeti PlayStation is idővel átalakult a jóval könnyedebb PSOne konzollá, a PS2 pedig szintén új, kisebb házba csomagolt hardvert kapott pár éve. Ehhez jön még a Sony-nak az a törekvése, hogy mindenképpen lefaragjon a játékkonzol hardverének aggasztóan magas költségeiből, ami nyilvánvalóan szintén miniatürizálással is együtt jár.

A T3 szerint a PS3 nemcsak külsőben, hanem belülről is megújul majd, mégpedig elsősorban azáltal, hogy a jelenlegi 80 GB-os csúcsmodellt megfejelve egy akár kétszer ekkora kapacitású merevlemezt fog tartalmazni. A Sony semmilyen módon nem kommentálta a hírt, a magazin viszont így is vette a bátorságot ahhoz, hogy néhány teljesen saját készítésű látványtervvel álljon elő az állítólagos új PS3-ról.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59