Vahl Tamás az AAM új üzletfejlesztési igazgatója

forrás Prim Online, 2008. február 5. 13:20

Vahl Tamás (46) az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. új üzletfejlesztési igazgatója. A komoly iparági tapasztalattal és jelentős nemzetközi kapcsolati tőkével rendelkező szakembertől az AAM regionális terjeszkedésének további elősegítését várják a vállalat tulajdonosai.

Az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. a magyar tanácsadó piac domináns szereplőjeként vezető pozíció elérését célozta meg a közép-kelet-európai régióban is. 2006-ban az AAM megalapította első leányvállalatát Romániában, s 2007-ben már további kilenc országban volt jelen.

A dinamikus növekedés fenntartásához az AAM vezetősége szükségesnek látta a menedzsment megerősítését, melyhez a stratégiai célokkal összhangban nemzetközi tapasztalatokkal és kapcsolatokkal is rendelkező szakembert keresett. Így mostantól Vahl Tamás, az SAP Hungary Kft. korábbi ügyvezető igazgatója felel az AAM sikeres üzletfejlesztésének - teljes, a hazai és külföldi piacokat egyaránt érintő - irányításáért.

Az SAP magyar képviselete Vahl Tamás csaknem nyolc éves vezetése alatt sikeresen ötvözte a globális világcég nemzetközi kultúráját a magyar sajátosságokkal.

A szakember a magyarországi informatika egyik meghatározó személyiségeként több szakmai szervezetben tölt be pozíciót: a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara elnöke és a Neumann János Számítástechnikai Társaság elnökségi tagja. Az információs társadalom fejlesztéséért tett erőfeszítéseinek elismeréseként 2005-ben átvehette a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét.

Kulcsszavak: AAM +céginfo CIO

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elindult a Magyar Klímacsereprogram

A minden negyedik magyar háztartásban megtalálható klímaberendezések közül a nagy energiafogyasztásúak cseréje még gyorsabban térülhet meg a Magyar Klímacsereprogram segítségével.

2023. október 2. 16:53

Minden második rendelést csomagautomatába kérnek a Vaterafutáron

A magánszemélyek közötti értékesítés hazai szintlépését mutatja, hogy a Vatera saját, a piactéren vásárolt tételek biztonságos és gyors továbbítását biztosító Vaterafutár szolgáltatásán keresztül minden második feladott csomag már valamelyik csomagautomatán keresztül jut el új tulajdonosához. A legtöbben könyvet és ruhát küldenek ezen a módon, de rengeteg zenei CD és DVD-film talál új gazdára automatán keresztül – sokan gyűjtői pénzérmét vagy háborús relikviákat is az átvétel e kényelmes módján veszik át.

2023. október 2. 12:41

Díjmentes roadshow-konferencia az Közép-Dunántúl Régió kkv-döntéshozóinak

A PP Konferenciaközpont a székesfehérvári Pénz, de honnan? roadshow-konferenciáján most is, mint 22 év óta minden évben összegyűjti a hazai kkv-k számára rendelkezésre álló kedvezményes, támogatott pénzforrásokat és a hatékonyságot növelő új módszereket.

2023. október 1. 14:58

A KPMG és a Microsoft globális ESG Akadémiát indított

A „KPMG ESG Akadémia” a KPMG, a Microsoft és számos elismert egyetem együttműködésében indult el. Célja, hogy elérhetővé tegye a naprakész és nélkülözhetetlen ESG-tudást, támogassa és képezze az üzleti élet szereplőit a legváltozatosabb fenntarthatósági témákban.

2023. szeptember 30. 16:52

Mesterséges intelligenciával harcol a Binance a tiltott piacbefolyásolás ellen

Nagy mennyiségű adat elemzésére alkalmas, mesterséges intelligenciát alkalmazó szoftvert használ a Binance a tiltott piacbefolyásolás azonosítására a kriptoszektorban. A világ legnagyobb kriptotőzsdéje más cégekkel és a hatóságokkal is együttműködik annak érdekében, hogy a gyanús szereplőket ne csak a saját platformjáról, hanem a teljes piacról el lehessen távolítani. Ugyanakkor a befektetőknek is érdemes odafigyelniük azokra a jelekre, amelyek az árakat manipuláló tevékenységekre utalnak.

2023. szeptember 30. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38