Vahl Tamás az AAM új üzletfejlesztési igazgatója

forrás Prim Online, 2008. február 5. 13:20

Vahl Tamás (46) az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. új üzletfejlesztési igazgatója. A komoly iparági tapasztalattal és jelentős nemzetközi kapcsolati tőkével rendelkező szakembertől az AAM regionális terjeszkedésének további elősegítését várják a vállalat tulajdonosai.

Az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó Zrt. a magyar tanácsadó piac domináns szereplőjeként vezető pozíció elérését célozta meg a közép-kelet-európai régióban is. 2006-ban az AAM megalapította első leányvállalatát Romániában, s 2007-ben már további kilenc országban volt jelen.

A dinamikus növekedés fenntartásához az AAM vezetősége szükségesnek látta a menedzsment megerősítését, melyhez a stratégiai célokkal összhangban nemzetközi tapasztalatokkal és kapcsolatokkal is rendelkező szakembert keresett. Így mostantól Vahl Tamás, az SAP Hungary Kft. korábbi ügyvezető igazgatója felel az AAM sikeres üzletfejlesztésének - teljes, a hazai és külföldi piacokat egyaránt érintő - irányításáért.

Az SAP magyar képviselete Vahl Tamás csaknem nyolc éves vezetése alatt sikeresen ötvözte a globális világcég nemzetközi kultúráját a magyar sajátosságokkal.

A szakember a magyarországi informatika egyik meghatározó személyiségeként több szakmai szervezetben tölt be pozíciót: a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara elnöke és a Neumann János Számítástechnikai Társaság elnökségi tagja. Az információs társadalom fejlesztéséért tett erőfeszítéseinek elismeréseként 2005-ben átvehette a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjét.

Kulcsszavak: AAM +céginfo CIO

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Brutál forgalommal indult az első magyar decentralizált kriptotőzsde

Egy megbízható kriptotőzsde választása, mely támogatja a magyarországi ügyfeleket, van rajt elegendő likviditás, kereskedési pár, és extra funkció, nem könnyű feladat. Ám nem lehetetlen! Az első olyan magyar kriptotőzsde, amely decentralizált alapon működik, ráadásul még bányászathoz is használható, nemrég brutális forgalommal startolt el a piacon, ezzel is felkeltve a vevők érdeklődését.

2022. május 25. 11:14

Európában is kiemelkedő a hazai e-kereskedelem bővülése 2021-ben

Magyarország e-kereskedelmi piacának forgalma bővült a legnagyobb mértékben Észtország után Európában. A növekedés mintegy 29%-ot tett ki és ezzel a hazai piac meghaladta a 1200 milliárd forintos szintet. – derült ki a Future Trade Budapest konferencián.

2022. május 25. 09:47

A jelenlegi 2-3-szorosára kellene gyorsítani az épületfelújítások ütemét Európában

A klímavédelem érdekében a beruházási prioritások sürgős átgondolására és határozottabb közös fellépésre szólítja fel a Világgazdasági Fórum (WEF) napokban zajló davosi találkozóján a résztvevőket a Schneider Electric. Az energiamendzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat Fenntarthatósági Kutatóintézetének friss elemzése szerint a jelenlegi 2-3-szorosára kellene gyorsítani az épületfelújítások ütemét Európában, hogy sikerüljön elérni a Párizsi Megállapodásban megfogalmazott célokat. 

2022. május 24. 21:17

5G drónok segítségével forradalmasítja az egészségügyet a Vodafone

5G hálózathoz csatlakozott drónok szállítják az előkészített gyógyszereket a Düsseldorfi Egyetemi Kórház épületei között a hatékonyabb ellátás érdekében. Elsőként a drónok tápszert szállítanak a központi raktárból a gyermekosztályra. A jövőben mindennapossá válhat, hogy drónokra bízzák az egészségügyi transzfert, ha nehezen megközelíthető, távoli vagy veszélyes helyekre kell gyógyszereket szállítani. Az ilyen típusú repülések biztonságához kulcsfontosságú a repülési adatokat rendkívüli gyorsasággal és minimális késleltetéssel továbbító 5G hálózat.

2022. május 24. 19:40

A Széchenyi István Egyetemen elindult a Huawei több tízmillió forintos ösztöndíjprogramja

Az UNESCO Felsőoktatási Világkonferenciája alatt jelentették be Barcelonában, hogy a Huawei Technologies Hungary globális egyetemi együttműködési programjába bekerült a győri Széchenyi István Egyetem. A SEEDs ösztöndíjprogram célja a tehetséggondozás, valamint az 5G ipari felhasználásával – például a vasúti logisztika, a gyártás és a raktározás területén – kapcsolatos hallgatói kutatások támogatása. A több tízmilliós forintos ösztöndíjalap olyan hallgatói projektekre is fordítható, amelyek magában foglalják a tesztalkalmazások fejlesztését is, többek között a Huawei saját operációs rendszerére, a Harmony OS-re. 

2022. május 24. 16:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét a „Megbízható Munkaadók” között az SAP Hungary

2022. május 25. 12:15

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35