A VT-Soft tőkeemeléssel tulajdonrészt vásárolt az MPC Szoftver Kft.-ben

OTS - Cégvonal, 2008. február 6. 09:49

A VT-Soft Videoton Software Kft. és az MPC Szoftver Kft. együtt törekszik új területek elérésére a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerek piacán, speciális megoldásokkal szélesítve a közös palettát és erősítve az értékesítési tevékenységet.

Az együttműködéssel a cégcsoport portfóliójába az általános megoldásokon túl a gyógyászati segédeszköz-gyártók és -forgalmazók rendszere, autóipari megoldás (Dealer Management System), projektmenedzsment, hulladékgazdálkodási, automatizált gyártási és CRM ágazati megoldások tartoznak.

A szakértői és konzulensi csapat bővülése a jelenlegi ügyfelek számára új lehetőségeket nyit további megoldások alkalmazására, míg az új ügyfeleknek a vállalatirányítási rendszerek bevezetésekor biztonságot és garanciát ad a sokrétű iparági szakértelem és tapasztalat.

A VT-Soft és az MPC közös célkitűzése piaci részesedésük növelése a kis- és középvállalati szektorban, az ERP, üzleti intelligencia és integrált extranet megoldások szállítása terén.

A hatékonyabb ügyfélkiszolgálás érdekében - a cégek önállóságának meghagyása mellett - a két társaság összehangolja és a jövőben közösen folytatja a Microsoft Dynamics NAV termék marketing- és értékesítési tevékenységét. A célok gyorsabb eléréséhez az iparág-specifikus rendszereket továbbfejlesztik és dinamikusan bővítik az ERP és .NET területén szerzett szakértelmüket. Az együttműködésből fakadó szinergia hatások kihasználása mellett saját csatornáikon keresztül továbbra is értékesítik az ERP piacon kívül eső egyéb termékeiket, megoldásaikat.

Kulcsszavak: +céginfo VT-Soft

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az intelligens vállalat – konferencia

Hogyan építi be a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary a digitalizációt a vállalati működésbe? És hogyan teszi ugyanezt a Mogyi?

2019. augusztus 22. 17:11

Újabb két magyar startup került az európai egészségügyi innováció élvonalába

Két magyar team, az orvosi oktatóalkalmazást fejlesztő InSimu Patient és a nemzetközi teleradiológiát forradalmasító Sineko is elnyert 25 000 eurót az immáron harmadik éve megrendezésre kerülő EIT Health InnoStars Awards startupversenyen. 

2019. augusztus 22. 14:42

Olasz sztárépítész páros készített installációt az LG standjára a 2019-es IFA-n

A 2019-es, berlini IFA szakkiállításon mutatkozik be az LG és a nemzetközi építészeti vállalat, a Studio Fuksas egyedülálló, közös installációja. 

2019. augusztus 22. 11:37

Egy tajvani lakásból indult, óriásvállalat lett

A Zyxel tegnap ünnepelte fennállásának 30. évét, melyre különleges eseményekkel készül a tajvani hálózati kommunikációs eszközöket gyártó vállalat. Az ünneplésben, amit a „Go 30, Beyond Possibility” név alatt rendeznek, minden Unizyx alkalmazott részt vesz, termék promóciók illetve közösségi média kampányok indulnak el a világ minden táján.

2019. augusztus 22. 10:21

Elindult a 2019-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

Már Early Bird kedvezménnyel lehet jelentkezni Magyarország legismertebb online marketingkommunikációs pályázatára. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 18. alkalommal hirdeti ki a digitális megmérettetést, amelyre a szakmai zsűri az idei legfrissebb honlapokat, valamint a legjobb digitális megoldásokat is várja. Indul 'Az Év Honlapja' pályázat!

2019. augusztus 22. 09:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53
online sportfogadás