A VT-Soft tőkeemeléssel tulajdonrészt vásárolt az MPC Szoftver Kft.-ben

OTS - Cégvonal, 2008. február 6. 09:49

A VT-Soft Videoton Software Kft. és az MPC Szoftver Kft. együtt törekszik új területek elérésére a Microsoft Dynamics NAV vállalatirányítási rendszerek piacán, speciális megoldásokkal szélesítve a közös palettát és erősítve az értékesítési tevékenységet.

Az együttműködéssel a cégcsoport portfóliójába az általános megoldásokon túl a gyógyászati segédeszköz-gyártók és -forgalmazók rendszere, autóipari megoldás (Dealer Management System), projektmenedzsment, hulladékgazdálkodási, automatizált gyártási és CRM ágazati megoldások tartoznak.

A szakértői és konzulensi csapat bővülése a jelenlegi ügyfelek számára új lehetőségeket nyit további megoldások alkalmazására, míg az új ügyfeleknek a vállalatirányítási rendszerek bevezetésekor biztonságot és garanciát ad a sokrétű iparági szakértelem és tapasztalat.

A VT-Soft és az MPC közös célkitűzése piaci részesedésük növelése a kis- és középvállalati szektorban, az ERP, üzleti intelligencia és integrált extranet megoldások szállítása terén.

A hatékonyabb ügyfélkiszolgálás érdekében - a cégek önállóságának meghagyása mellett - a két társaság összehangolja és a jövőben közösen folytatja a Microsoft Dynamics NAV termék marketing- és értékesítési tevékenységét. A célok gyorsabb eléréséhez az iparág-specifikus rendszereket továbbfejlesztik és dinamikusan bővítik az ERP és .NET területén szerzett szakértelmüket. Az együttműködésből fakadó szinergia hatások kihasználása mellett saját csatornáikon keresztül továbbra is értékesítik az ERP piacon kívül eső egyéb termékeiket, megoldásaikat.

Kulcsszavak: +céginfo VT-Soft

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kétszáz millió forint értékű külpiaci megbízást kapott tavaly a QUADRON

A tavalyi évben 200 millió forint értékben kötött szolgáltatási szerződést külföldön a magyar QUADRON Kibervédelmi Kft. A cég ezzel 2018-hoz képest megduplázta exportpiaci tevékenységének volumenét, a vállalkozás összárbevétele pedig megközelítette a 900 millió forintot, amely 20 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest. Az IT-biztonsági tanácsadást nyújtó QUADRON Bahreinben, Kuvaitban, Ománban, Kenyában és Törökországban is jelen van, a cég jelenleg 10 külföldi ügyfelet szolgál ki és saját irodával is rendelkezik a Közel-Keleten. 

2020. január 29. 10:18

Magyar tehetségek az EIT Health radarján

Rekordot döntött 2019-ben az EIT Health tréning- és accelerator programjaiba bekapcsolódó közép-, kelet- és dél-európai résztvevők száma. A szervezet tréning-, mentorálási és finanszírozási programjai révén több mint 1500 tehetség és 50 start-up kapott segítséget a további fejlődéshez az innovációs szempontból feltörekvő térségből. Az EIT Health pán-európai versenyein magyar start-upok, például az InSimu Patient és a Sineko is a döntőbe jutottak, felhívva magukra európai befektetők figyelmét. 2020-ban még több lehetőséghez jutnak az egészségügyi ötletgazdák.

2020. január 28. 15:04

Újra Veres Mihály az EFISZ élén

Az EFISZ Elnöksége újabb három évre Veres Mihályt választotta az Elektronikus Fizetési Szolgáltatók Szövetsége (EFISZ) elnöki feladatainak ellátására.

2020. január 28. 13:36

Globális és hazai trendek a HR mérőeszközök piacán

A HR döntéseket támogató elemző eszközök globális piaca az elmúlt 10 évben lendületes fejlődésen ment keresztül. A Reports and Data előrejelzése alapján ez a szektor 2026-ra akár a 10.73 milliárd dollárt is elérheti. A Hogan Assessments – a világ legnagyobb független személyiségteszt-fejlesztő és HR tanácsadó cégének európai igazgatója, Fehér Zsolt összegyűjtötte a fejlesztések globális és hazai trendjeit, kitekintéssel az amerikai, európai és magyar piacra. 

2020. január 28. 12:10

Az Ingenico megkezdte a hűségprogramok Apple Pay támogatásának integrálását

Az egyszerű és biztonságos fizetések piacvezető szolgáltatója, az Ingenico Group bejelentette, hogy az Egyesült Államokban és Kanadában megkezdte a hűség- és kuponprogramok Apple Pay támogatásának integrációját a fizetési terminálokba. Az integráció révén az Ingenico termékeket használó bármilyen méretű kereskedő kihasználhatja a hűség-, jutalom- és ajándékkártya és egyéb hozzáadott értéket képviselő szolgáltatás gyors és kényelmes elérését az Apple Wallet-ben az iPhone készülékeken.

2020. január 28. 10:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Életet menthet az ÉletMentő applikáció

2020. január 23. 14:20

Így válthatja le személyi igazolványunkat, útlevelünket egy okostelefon

2020. január 16. 14:39

Újra fesztiváloznak a marketingesek

2020. január 9. 08:01

Digitális biztonsági trendek 2020-ban a Sophos szerint

2020. január 3. 11:44
online sportfogadás