Adobe webtechnológiai konferencia

forrás Prim Online, 2008. február 8. 12:04

Az Adobe hazai képviseletét ellátó Trans-Europe Kft. Adobe megoldások - Flexibilis kapcsolatok és mobilitás címmel webtechnológiai konferenciát szervez Budapesten.

A konferencia célja rávilágítani az Adobe Flash/Flex alapú webes megoldásokban rejlő lehetőségekre. A rendezvényen szó lesz a technológia hátteréről és helyéről a webprogramozás kavalkádjában, amelyet az előadók hazai, már működő megoldásokon keresztül demonstrálnak.A február 21-i dátum nem véletlen: az Adobe az év elejére tervezi a Flash/Flex alapú termékvonal frissítését. A konferencián az Adobe magyarországi termékmenedzserei mellett a szakmában elismert előadók, programozók és a technológiában jártas üzletemberek is felszólalnak. Az előadók elméletben és gyakorlatban is bemutatják, hogyan fejleszthetünk interaktív webes alkalmazásokat, sugározhatunk HD minőségű hangot és mozgóképet az interneten keresztül, hogyan tarthatunk hatékony prezentációkat, konferenciát és tréningeket anélkül, hogy kilépnénk az irodából, hogyan jeleníthetünk meg Flash tartalmakat (pl. YouTube videókat) a legújabb Nokia mobiltelefonokon.

A konferencia előadásainak témái: Adobe Acrobat Connect - online kommunikáció, e-learning; Adobe Flash Media Server 3 - hang- és videosugárzás (streaming); Adobe Flex 3 és Flex Builder 3 - dinamikus online alkalmazások fejlesztése; Adobe Flash Lite 3 - Flash tartalmak mobilon.

További információ: www.trans-europe.hu

Kulcsszavak: konferencia Adobe

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Napi 75 milliót lopnak a csalók a kibertérben

Naponta 75 millió forintot tettek zsebre a digitális tér kalózai a bankkártyákat és a számlákat támadó csalásokkal az idei II. negyedévben. A visszaélésekben érintett pénzek több, mint 70 százaléka, közel 5 milliárd forint a bankszámlákról tűnt el – emlékeztet Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője.

2023. szeptember 28. 18:34

A Zyxel új modellekkel bővíti népszerű switch sorozatát

A hagyományos switchek továbbra is az üzleti hálózati infrastruktúra gerincét képezik még a vezeték nélküli hálózatok korában is. A Zyxel GS1915 switchek gazdag funkciókészletet kínálnak, beleértve a nagy teljesítményű Power of Ethernetet (PoE) és a Nebula felhőalapú kezelést. Ráadásul rendkívül megfizethető áron kaphatók, emellett remek ár-érték arányú csomagban is elérhetők élvonalbeli vezeték nélküli hozzáférési pontokkal együtt.

2023. szeptember 27. 18:45

A Thermaltake The Tower 200 Mini toronyház új zöld színekben debütál

A Thermaltake bejelentette a The Tower 200 Mini toronyházak új verzióit a PC-rajongók kedvenc Turquoise, Racing Green színeiben, valamint az idei év új árnyalatában, Matcha Greenben. A Tower 200 egy kicsi, mégis tágas mini-ITX toronyház, amely egy ikonikus, függőleges kialakítással érkezik, képes befogadni akár egy 4090-es grafikus kártyát, és akár egy 280 mm-es AIO-t is támogat. A felhasználók már nagyon várták a The Tower 200 különböző színű változatait, a Thermaltake pedig meghallotta ezeket az igényeket. 

2023. szeptember 27. 17:19

Joule – az irodai munka új mértékegysége

Az SAP walldorfi főhadiszállásán tartott konferencia csúcspontjaként bemutatkozott Joule, a természetes nyelvet használó, generatív mesterséges intelligencia alapú irodai asszisztens, amellyel végérvényesen megváltoznak az üzletviteli folyamatok. A Joule beágyazódik az SAP felhőalapú vállalati portfóliójába, és képes lesz proaktívan betekintést adni a vállalati adatok mélységébe, nem csak az SAP teljes szoftverportfólióján, hanem akár harmadik féltől származó forrásokat is feldolgozva. 

2023. szeptember 27. 14:23

Elismerték az Epson fenntarthatósági törekvéseit

Az Epson idén harmadjára nyerte el a DataMaster Lab GREEN Award díját, amellyel tintasugaras innovációját és általános fenntarthatósági erőfeszítéseit ismerték el. Ráadásul dupla elismerést zsebelhetett be a márka, ugyanis a terméktesztek során a DataMaster ötcsillagos értékelést adott az Epson AM-C többfunkciós tintasugaras másolóinak.

2023. szeptember 26. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38