Egycsipes HSPA-megoldás az Ericssontól

forrás Prim Online, 2008. február 11. 16:34

Az Ericsson bejelentette az U380-as mobilplatformot, amely valódi mobilinternetes élményt kínál és speciális multimédiás funkciókat tesz lehetővé a fogyasztók részére. Az U380-as egy olyan integrált és hitelesített egycsipes platform, amely a piacon jelen lévő összes főbb nyílt operációs rendszert támogatja, valamint ez az első olyan termék, amely a nemrégiben bejelentett, a Texas Instruments (TI) vállalattal a nyílt operációs rendszerek terén megvalósuló együttműködés eredménye.

Az egyre nagyobb teljesítményű eszközök iránti folyamatos igény, valamint a tömegpiaci intelligenstelefonok iránti kereslet az U380-as platformot úttörő fontosságúvá teszi az ezt a gyorsan növekvő szegmenst megcélzó mobileszköz-gyártók számára. Az Ericsson HSPA-modemét és a TI nagy teljesítményű OMAP3430 alkalmazásprocesszorát egy egycsipes megoldásba integráló U380-as a kategóriájában a piac legkisebb és legnagyobb teljesítményű multimédiás platformjai között van.

Az összes fontosabb nyílt operációs rendszert támogató U380-as a mobileszközök gyártói számára robusztus és rugalmas architektúrát kínál az alkalmazások és szolgáltatások telepítéséhez, lehetővé téve a szolgáltatások és a tartalom egyszerűbb szállítását és kezelését. Így a kézikészülék-gyártók termékeiket gazdag, könnyen használható és testre szabható felhasználói felületek segítségével tehetik egyedivé. Az Ericsson által végzett kiterjedt ellenőrzés és IOT-tesztelés révén a gyártók gyorsan bevezethetik a tömegpiacra az igen fejlett mobileszközeiket, miközben csökkenthetik a kockázatot és a fejlesztési költségeket.

Az U380-as platform várhatóan 2009 első felében kerül kereskedelmi forgalomba.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38