Új ügyvezető az Avid Technology Video részlegének élén

forrás Prim Online, 2008. február 15. 10:46

Az Avid Technology bejelentette, hogy Kirk Arnoldot nevezte ki igazgatóhelyettessé és a vállalat professzionális videó üzletágának új ügyvezetőjévé. Gary Greenfield vezérigazgató közvetlen beosztottja lesz. Arnold Kirk felel az Avid minden professzionális videó piaci termékéért és szolgáltatásáért, beleértve a műsorszórást, az utómunkákat és a média vállalatokat.

Kirk Arnoldnak több mint 25 éves vezetői tapasztalata van. Multinacionális vállalatokat éppúgy irányított, mint induló cégeket. A Keane, az üzleti transzformációk és erőforrás kihelyezéssel kapcsolatos szolgáltatások vezető vállalatának alelnöke és vezérigazgatója volt mielőtt az Avidhoz csatlakozott. Korábban ügyvezető igazgatóhelyettese a Fidelity Investments termékfejlesztési és -menedzsment részlegének, ahol ő volt a felelőse a termékfejlesztés és a menedzsment mellett a marketingnek és tanácsadó szolgáltatásoknak is. Ezt megelőzően Arnold a NerveWire Inc. szolgáltató vállalat elnökeként és vezérigazgatójaként a cég elindítását segítette 2000-ben, amely irányítása alatt később egy 300 fős nagyvállalattá alakult és 40 millió dolláros bevételt ért el. Korábban Kirk 6 évet töltött az 1 milliárd dollár értékű, 5000 szakemberrel rendelkező globális vállalatnál, a Computer Science Corporation-nél, mint az ügyfélszolgálati tanácsadó részleg elnöke.

Az Avid új munkatársa az IBM-nél kezdte pályáját, ahol többféle kereskedelmi posztot betöltött.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Avid

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG új vezérigazgatót és további változtatásokat jelentett be

Az LG Electronics (LG) bejelentette, hogy William Cho stratégiai igazgatói posztja mellett december 1-jétől a vezérigazgatói teendőket is átveszi. Cho 2019 óta a vállalat legfőbb stratégája, korábban az LG North America elnökeként hat évig az általa létrehozott, új üzleti lehetőségek előmozdításáért felelős LG Business Incubation Center működéséért felelt, ami házon belüli projekteket és startup partnereket fog össze.

2021. december 1. 15:46

MagyarBrands díjat kapott a K&H

Kiemelkedő elismerésben részesült a K&H a legsikeresebb márkákat tizenkét éve díjazó MagyarBrands programban. A szakmai zsűri döntése szerint a K&H a “Kiváló Fogyasztói Márka” kategóriában nyerte el a MagyarBrands díjat.

2021. november 30. 19:36

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59