Peter Geytenbeek a Symantec új regionális igazgatója

forrás Prim Online, 2008. február 15. 10:48

A Symantec Peter Geytenbeek-et nevezte ki Ausztria, Magyarország és Románia regionális igazgatójának. A holland születésű szakember korábban sikeresen irányította a magas rendelkezésre állási megoldások üzletágat Ausztriában. Geytenbeek-nek a kiterjesztett hatásköre miatt közvetlen felettese Andreas Zeitler, a közép-európai régió régió elnökhelyettese lesz.

Andreas Zeitler a kinevezés kapcsán így fogalmazott:

“Peter Geytenbeek sokéves terjesztési és marketing tapasztalattal rendelkezik, szemléletében ügyfélközpontú. Az új pozíciójában Peter feladata a kiemelt ügyfelekkel való kapcsolattartás lesz, akiknek határokon átívelő terméktámogatásra van szükségük. A pénzügyi szektorban tevékenykedő ausztriai ügyfeleink azt várják tőlünk, hogy a szomszédos piacokon, ahol ők is szintén jelen vannak, átfogó megoldásokat szolgáltassunk egy kézből. Ügyfeleink úgy gondolják, a központi keretszerződések lehetőségeit több országban is optimálisan ki tudják használni, és ezáltal az IT költségeiket is csökkenthetik.”

Geytenbeek a nemzetközi szintű tanácsadásban látja a pozitív üzleti fejlődés lehetőségét:
”A jövőben még nagyobb hangsúlyt fektetünk a közös munkára, különös tekintettel a helyi partnereinkre, hogy minél jobban ki tudjuk terjeszteni a már létező megállapodásainkat, így magasabb szintű együttműködés jöhet létre, mely megjelenik majd az üzleti eredményekben is. Ugyanakkor a hozzáférés a nemzetközi Symantec tudásbázishoz lehetőséget biztosít a szinergiára partnereink számára.”

Kulcsszavak: Symantec +céginfo CIO

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Lumenet együttműködési megállapodást kötött a Webshippy-vel

Az e-kereskedelemi szektor az elmúlt két év egyik legdinamikusabban növekvő ágazata, csak hazánkban 30%-os bővülés tapasztalható. A magyar piac mára eljutott abba a fázisba, amikor a vásárlók egyre kevésbé árérzékenyek, inkább a minőséget részesítik előnyben. A kereskedők csak abban az esetben lehetnek sikeresek, ha folyamatosan fejlesztenek a versenyképesség érdekében, és az árak alacsonyan tartása helyett a szolgálatás minőségén javítanak. A kihívásokra és a lehetséges megoldásokra Zabari István, a Lumenet alapító-tulajdonosa és az Ecommerce Hungary alelnöke, illetve Perényi András, a Webshippy kiszervezett logisztikai cég ügyvezetője hívta fel a figyelmet.

2022. május 25. 17:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét a „Megbízható Munkaadók” között az SAP Hungary

2022. május 25. 12:15

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35