Peter Geytenbeek a Symantec új regionális igazgatója

forrás Prim Online, 2008. február 15. 10:48

A Symantec Peter Geytenbeek-et nevezte ki Ausztria, Magyarország és Románia regionális igazgatójának. A holland születésű szakember korábban sikeresen irányította a magas rendelkezésre állási megoldások üzletágat Ausztriában. Geytenbeek-nek a kiterjesztett hatásköre miatt közvetlen felettese Andreas Zeitler, a közép-európai régió régió elnökhelyettese lesz.

Andreas Zeitler a kinevezés kapcsán így fogalmazott:

“Peter Geytenbeek sokéves terjesztési és marketing tapasztalattal rendelkezik, szemléletében ügyfélközpontú. Az új pozíciójában Peter feladata a kiemelt ügyfelekkel való kapcsolattartás lesz, akiknek határokon átívelő terméktámogatásra van szükségük. A pénzügyi szektorban tevékenykedő ausztriai ügyfeleink azt várják tőlünk, hogy a szomszédos piacokon, ahol ők is szintén jelen vannak, átfogó megoldásokat szolgáltassunk egy kézből. Ügyfeleink úgy gondolják, a központi keretszerződések lehetőségeit több országban is optimálisan ki tudják használni, és ezáltal az IT költségeiket is csökkenthetik.”

Geytenbeek a nemzetközi szintű tanácsadásban látja a pozitív üzleti fejlődés lehetőségét:
”A jövőben még nagyobb hangsúlyt fektetünk a közös munkára, különös tekintettel a helyi partnereinkre, hogy minél jobban ki tudjuk terjeszteni a már létező megállapodásainkat, így magasabb szintű együttműködés jöhet létre, mely megjelenik majd az üzleti eredményekben is. Ugyanakkor a hozzáférés a nemzetközi Symantec tudásbázishoz lehetőséget biztosít a szinergiára partnereink számára.”

Kulcsszavak: Symantec +céginfo CIO

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Influence Media nyerte a Continental Magyarország kommunikációs tenderét

Többfordulós, meghívásos tenderen az Influence Media integrált kommunikációs ügynökség nyerte el a Continental Magyarország vállalati kommunikációs és PR feladatokra kiírt tenderét. A közös munka már áprilisban elindult, az együttműködés keretében az ügynökség a Continental országos vállalati kommunikációs osztályának, illetve a gumiabroncs üzletágának nyújt kommunikációs szolgáltatást.

2023. május 31. 21:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39