A Vodafone-hoz távozik a Microsoft mobilfőnöke

Milkovits Gábor, 2008. február 17. 08:21

Pieter Knook, a Microsoft mobilrészlegének vezetője március 10-től a Vodafone-t fogja erősíteni, mégpedig az újonnan felállításra kerülő fogyasztói internetes szolgáltatási üzletágban.

A Wall Street Journal (WSJ) értesülése szerint Knook utóda a Microsoftnál Andrew Lees lesz – mindkét vezető veteránnak számít a szoftvercégnél, ahol 1990 óta dolgoznak. Knook és új részlege erősíteni fogja a Vodafone „Mobile Plus” stratégiáját, amely a mobilreklámokra és az integrált mobil-PC szolgáltatásokra támaszkodik, mint újabb bevételi forrásokra.

A WSJ szerint Knook mellett Michael Sievert Windows-marketingfőnök és Steve Berkowitz, az online üzletág vezetője is hamarosan távozik a Microsofttól. A hírekről, illetve az esetleges okokról egyelőre sem maguk az érintettek nem beszéltek, sem a Microsoft nem nyilatkozott.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új nemzetközi értékesítési vezetővel erősít a Prefixbox

A Prefixbox, e-kereskedelmi termékkereső megoldásokat fejlesztő vállalat, új értékesítési alelnököt és operatív vezetőt üdvözöl a csapatában Deák Árpád személyében, akinek fő feladata a vállalat növekedési ütemének felgyorsítása, új értékesítési csapat kiépítésével, új nemzetközi piacok meghódításával, és a vállalat üzletfejlesztési stratégiájának vezetésével.

2021. december 2. 11:18

Digitalizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország

Másfél év alatt modernizálja gyártását a Dr. Oetker Magyarország. Az évente 9-11 ezer tonnányi, tizenhét országot – közte hazánkat is – ellátó, élelmiszeripari segédanyagokat gyártó vállalat meglévő gyártósorait digitalizálja jánossomorjai üzemében. 

2021. december 2. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59