Új marketing és kommunikációs igazgató az Ericsson Magyarországnál

forrás Prim Online, 2008. március 10. 13:14

Március 1-től Jakab Roland tölti be az Ericsson Magyarország Kft. marketing és kommunikációs igazgatói posztját. A szakember 2000-ben csatlakozott az Ericssonhoz, ahol kezdetben üzleti tanácsadóként elsősorban mobil banki projektek vezetésével foglalkozott.

Az elmúlt 3 évben a T-Mobile Magyarország és Macedónia üzletágban értékesítési menedzsereként Multimédia termékek értékesítéséért volt felelős. Informatikus és politológus diplomáit a Debreceni Egyetemen szerezte, ahol óraadóként jelenleg is tevékenykedik.

Kulcsszavak: Ericsson-hu CIO +céginfo

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mobilitással segítette a Europcar a koronavírus elleni küzdelmet

A Europcar Autókölcsönző számára fontos, hogy hozzájáruljon és megkönnyítse az emberek mobilitását. Ezért az elmúlt időszakban a rendelkezésre álló eszközeivel olyan szervezetek munkáját támogatta és folyamatosan támogatja, mint a Magyar Élelmiszerbank, a Magyar Vöröskereszt, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, valamint az Etesd a dokit! kezdeményezés. Továbbá segítette a United Way Magyarország, OtthON- Iskolát minden otthonba! programját, valamint asztali számítógépeket ajánlott fel egy borsod megyei település iskolájának, ezzel megkönnyítve a diákok és a tanárok munkáját. 

2020. május 30. 15:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás