Új nagysebességű Canon lapolvasó

forrás Prim Online, 2008. április 7. 15:19

A Canon bejelentette első olyan készülékének, az imageFORMULA DR‑X10C modelljének piaci bevezetését, amelyet magas példányszámú dokumentum beolvasására fejlesztett. A 2007. évben a Canon Hungária Kft. az üzleti megoldások üzletágában kiemelkedő teljesítményt nyújtott a dokumentum-beolvasók és archiváló-rendszermegoldások területén, amelynek árbevétele 10 százalékkal haladta meg a korábbi évben elért forgalmat.

Az imageFORMULA termékcsalád új modellje a Canon szélesebb beolvasási piacon szerzett tapasztalataira épít. A dokumentum-beolvasók és archiváló-rendszermegoldások területére bevezetett imageFORMULA DR‑X10C lapolvasót a nagyvállalatok, a jelentősebb üzleti egységek és nagy mennyiségű dokumentum-beolvasást végző részlegek szegmensének kínálja a vállalat. Az új zászlóshajó, az imageFORMULA DR‑X10C magas példányszámú dokumentum beolvasására képes készülék, amely a nagy sebességű színes beolvasás, valamint a megbízható és újszerű dokumentumadagolás mellett kiemelkedő képminőséget biztosít a felhasználó számára.

Az új készülék használata egyszerű, a számos ágazati újításnak köszönhetően minősége, megbízhatósága kiemelkedő. Az új készülék külön képérzékelőjének segítségével automatikus papírméret- és torzulás-felismeréssel rendelkezik, kettős adagolás azonosításakor pedig automatikus újraadagolást kezdeményez. Az Active Separation Torque Control (aktív szétválasztási nyomaték-vezérlés) funkció lehetővé teszi igen sokféle nyomathordozó, többek között a nagyon vékony, sérülékeny dokumentumok megbízható szétválasztását és feldolgozását is. Az imageFORMULA DR-X10C speciális törlőkeféi minden dokumentum beolvasása előtt letörlik a képalkotó üvegét ezzel biztosítva a pormentes beolvasást, miközben a folyamatosan áramoltatott szűrt levegő tisztán tartja a képszenzorok előtti légréteget. Egyszerre három, külön is zónázható ultrahang detektor figyeli az esetleges többszörös adagolást. Az elő- és utónyomtatást végző tintasugaras nyomtatófejek elektronikusan pozícionálhatók.


Az imageFORMULA DR‑X10C funkciói között szerepel a fejlett szövegkiemelés, a színes oldalak felismerése, valamint a szöveg irányának azonosítása. Az új modellt a Canon a felhasználóbarát és sokoldalú Capture Perfect szoftverrel együtt kínálja, így olyan hasznos irodai alkalmazásokhoz jut a felhasználó, melyek segítségével – további szoftverek alkalmazása nélkül – PDF formátumú anyagok készíthetők, elvégezhető a dokumentum-archiválás, és biztosított az optikai karakterfelismerés és a vonalkódok azonosítása is.
A nagy teljesítményű imageFORMULA DR‑X10C percenként 128 lap és 256 kép 200 vagy akár 300 dpi felbontású színes beolvasására képes. Ahogy a többi Canon termék, az imageFORMULA DR‑X10C is a legnagyobb igénybevételre készült, így naponta akár 60.000 beolvasás is végezhető vele.

Kulcsszavak: Canon szkenner

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyensúly a kényelem és a csatlakoztathatóság között

Az ideális monitornak bármilyen irodában robusztusságot, kényelmet és komfortot kell nyújtania a felhasználónak. A mindennapi munka nehézségeihez tervezett Philips monitors 243S1 minden tulajdonsággal rendelkezik, ötvözi a kényelmes felhasználói élményt, a jó képminőséget, a teljesítményt és a tartósságot.

2022. január 24. 20:05

Újabb lépést tett a fenntarthatóság felé a Philips

Az MMD – a Philips monitors márkalicencpartnere – megszerezte a 9. generációs TCO Certified tanúsítványt számos fenntartható terméke számára. A tanúsítást elsőkként megszerző gyártók egyikeként a Philips monitors rekordszámú (64) tanúsítvánnyal rendelkező kijelzővel rendelkezik azon a napon, amikor a TCO Certified tanúsítás 9. generációját bemutatták a nyilvánosságnak decemberben. Az előző generációkhoz képest a TCO Certified 9. generációja szigorúbb és átfogóbb kritériumokat határoz meg a termék teljes életciklusára vonatkozóan, és lehetővé teszi a kritikus lépések megtételét a fenntartható IT-termékek fejlesztése tekintetében.

2022. január 16. 16:49

Legendás sebesség a villámgyors mini LED monitorral

A világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – az AGON by AOC – büszkén mutatja be az AGON PRO AG274QGM modellt, a villámgyors mini LED-monitort. A 68,6 cm képátlójú (27") AG274QGM modell QHD felbontású (2560 x 1440 képpont) IPS panellel, 300 Hz képfrissítési rátával, NVIDIA G-SYNC ULTIMATE támogatással és NVIDIA Reflex Analyzerrel büszkélkedhet. 

2022. január 8. 14:41

Jobb hordozhatóság, teljesítmény és perifériák az Alienware-nél

A Dell Technologies bemutatta az új Alienware laptopokat és kiegészítőket, többek között a világ legvékonyabb 14 colos gamerlaptopját, a legnagyobb teljesítményű 17 colos AMD Advantage gamerlaptopját és a világ első Quantum Dot OLED gamermonitorját. 

2022. január 7. 17:17

A Dell új szintre emeli az együttműködést és a vizuális élményt

A Dell Technologies bemutatta az új XPS 13 Plust, amely a vállalat eddigi legnagyobb teljesítményű eszköze.* A modellt az alapoktól tervezték újra, modern és stílusos, ugyanakkor rendkívül hatékony technológiai fejlesztéseket kapott.  Az XPS 13 Plus az első XPS 13 laptop, amelyet a 12. generációs Intel Core 28 W-os processzorokhoz terveztek. A modell nagyobb méretű, mint az elődje, illetve 55 százalékkal jobb légáramlást biztosító ventilátorokkal rendelkezik. Ennek ellenére a zajkibocsátás nem növekedett.

2022. január 7. 15:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58