Újabb Microsoft Dynamics AX ingatlanpiaci projekt

forrás Prim Online, 2008. április 9. 10:16

Közép-Európa meghatározó ingatlanpiaci szereplője, a Futureal Cégcsoport integrált vállalatirányítási rendszerét az XAPT Hungary Kft. alakítja ki Microsoft Dynamics AX alapokon, és ez a rendszer látja el az ingatlangazdálkodási tevékenység támogatását is.

A Futureal Cégcsoport szerződést kötött az XAPT Hungary Kft-vel, hogy vállaltirányítási és ingatlangazdálkodási tevékenységének támogatására bevezesse a Microsoft Dynamics AX-et. A projekt elsődleges célja, hogy a gazdálkodási tevékenység mellett a cégcsoport alaptevékenysége, az ingatlanfejlesztés és ingatlan értékesítés feladatai szorosan integrálva, egy rendszerben legyenek kialakítva. Az értékesítési tevékenység internetes eszközökkel való segítése is a megvalósítandó feladatok között szerepel.

A Futureal Cégcsoport az XAPT második kiemelkedő jelentőségű partnere a Trigránit Cégcsoport mellett, ami jól mutatja elkötelezettségét, hogy az iparág meghatározó tagjai számára innovatív és teljeskörű megoldást nyújtson.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Siemens infrastruktúrán tölti kibocsátásmentes elektromos buszait Ausztrália

A Custom Denning, Ausztrália egyik vezető buszgyártója, a Siemens elektromos busztöltő állomásait és digitális pályaudvar-felügyeleti megoldását választotta hazai tervezésű és gyártású Element e-buszaihoz.

2021. október 23. 12:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20