A 15 éves Siemens Gigaset újult erővel a magyar piacon

forrás Prim Online, 2008. április 14. 11:23

Újult erővel és a Siemens márkanévhez hű termékkínálattal jelentkezik Magyarországon idén a Siemens Gigaset. A Siemens Gigaset hálózati eszközöket, otthoni szélessávú megoldásokat és telefonokat kínál egyéni felhasználók számára és irodai alkalmazásra. A Siemens márkanév alatt forgalomba hozott termékek minden részletükben annak minőségi és szolgáltatásbeli színvonalát tükrözik, valamint a legmodernebb technológiát kínálják megoldásaikban. Az újjászületett Siemens Gigaset február végén Windsorban mutatkozott be a nagyvilág előtt, megújult termékei, megoldásai pedig a magyar felhasználók számára is elérhetők.

Február végén Windsorban tartott nemzetközi konferenciát a Siemens azzal az üzenettel, hogy egy újjászületett Siemens Gigasettel találkozhatunk 2008-ban. A vállalat átgondolt, letisztult termékportfóliót kínál a fogyasztók számára, melynek fontos elemét képezik a dect telefonok, a hálózati megoldások, és egyre nagyobb teret kapnak az otthoni multimédiás megoldások, WiMAX eszközök és a kisebb vállalatok, irodák számára tervezett telekommunikációs megoldások is.

A vállalat törekszik arra, hogy a dect telefonok piacán elért vezető pozícióját más termékkategóriára is kiterjeszthesse. Nagy részt ölelnek fel portfóliójában az otthoni hálózati eszközök, melyek már draft N szabvánnyal is kaphatók, és az egyszerű telepíthetőségre, kezelhetőségre, maximális otthoni kényelemre fókuszálnak. A WiMAX termékek a vezeték nélküli hálózatok új generációját kínálják a felhasználóknak. Továbbá számos otthon és az irodában jól alkalmazható eszközt találunk a Siemens Gigaset kínálatában, mint a különböző DVB tunereket és médialejátszókat, és a teljes multimédiás rendszert alkotó megoldásokat.

A termékek kiváló minősége mellett a Siemens Gigaset számára meghatározó jellemzővé vált a környezetbarát technológia. 2007-ben a Siemens Gigaset volt az első a dect telefon gyártók közül, akinek több mint 1400 modellt számláló teljes portfóliója környezetbarát ECO technológiával készül. Az energiatakarékos technológia segítségével ugyanis akár 60%-kal csökkenthető a telefonok gyártása során felhasznált energia, és azok áramfogyasztása is. A Siemens Gigaset technológiája 2007-ben ISO 14001, környezetbarát rendszer minősítést kapott.

A Siemens Gigasetről és termékportfóliójáról szóló további információért, kérjük látogasson el a következő honlapra: www.gigaset.siemens.com

Hálózat ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Merre tart a Machine to Machine (M2M) technológia?

2001-ben a GPRS technológia nyitotta meg a kaput a gépek közötti kommunikáció, azaz az M2M megoldások értelmes alkalmazása előtt. Mára milliós nagyságrendben kommunikálnak gépek egymás között a magyarországi mobilhálózatokon. Az M2M megoldásokra mind üzleti mind lakossági oldalon erősödik az igény, az ötödik generációs (5G) mobilhálózatok pedig a 2001-es induláshoz hasonló mérföldkövet jelenthetnek az M2M megoldások elterjedésében. A felhasználási trendeket a nagy gyártók – mint például a Google vagy az Amazon – platformjaival való kompatibilitás határozhatja meg.

2019. október 23. 09:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37
online sportfogadás