A 15 éves Siemens Gigaset újult erővel a magyar piacon

forrás Prim Online, 2008. április 14. 11:23

Újult erővel és a Siemens márkanévhez hű termékkínálattal jelentkezik Magyarországon idén a Siemens Gigaset. A Siemens Gigaset hálózati eszközöket, otthoni szélessávú megoldásokat és telefonokat kínál egyéni felhasználók számára és irodai alkalmazásra. A Siemens márkanév alatt forgalomba hozott termékek minden részletükben annak minőségi és szolgáltatásbeli színvonalát tükrözik, valamint a legmodernebb technológiát kínálják megoldásaikban. Az újjászületett Siemens Gigaset február végén Windsorban mutatkozott be a nagyvilág előtt, megújult termékei, megoldásai pedig a magyar felhasználók számára is elérhetők.

Február végén Windsorban tartott nemzetközi konferenciát a Siemens azzal az üzenettel, hogy egy újjászületett Siemens Gigasettel találkozhatunk 2008-ban. A vállalat átgondolt, letisztult termékportfóliót kínál a fogyasztók számára, melynek fontos elemét képezik a dect telefonok, a hálózati megoldások, és egyre nagyobb teret kapnak az otthoni multimédiás megoldások, WiMAX eszközök és a kisebb vállalatok, irodák számára tervezett telekommunikációs megoldások is.

A vállalat törekszik arra, hogy a dect telefonok piacán elért vezető pozícióját más termékkategóriára is kiterjeszthesse. Nagy részt ölelnek fel portfóliójában az otthoni hálózati eszközök, melyek már draft N szabvánnyal is kaphatók, és az egyszerű telepíthetőségre, kezelhetőségre, maximális otthoni kényelemre fókuszálnak. A WiMAX termékek a vezeték nélküli hálózatok új generációját kínálják a felhasználóknak. Továbbá számos otthon és az irodában jól alkalmazható eszközt találunk a Siemens Gigaset kínálatában, mint a különböző DVB tunereket és médialejátszókat, és a teljes multimédiás rendszert alkotó megoldásokat.

A termékek kiváló minősége mellett a Siemens Gigaset számára meghatározó jellemzővé vált a környezetbarát technológia. 2007-ben a Siemens Gigaset volt az első a dect telefon gyártók közül, akinek több mint 1400 modellt számláló teljes portfóliója környezetbarát ECO technológiával készül. Az energiatakarékos technológia segítségével ugyanis akár 60%-kal csökkenthető a telefonok gyártása során felhasznált energia, és azok áramfogyasztása is. A Siemens Gigaset technológiája 2007-ben ISO 14001, környezetbarát rendszer minősítést kapott.

A Siemens Gigasetről és termékportfóliójáról szóló további információért, kérjük látogasson el a következő honlapra: www.gigaset.siemens.com

Hálózat ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Zyxel a home office kihívásaihoz igazította az SD-WAN legújabb frissítését

A tajvani hálózati kommunikációs gyártó Zyxel bejelentette az SD-WAN operációs rendszer következő frissítését. Az új verziót kifejezetten az otthoni munkavégzést támogató funkciókkal látták el, melynek köszönhetően távolról is biztonságosan és átláthatóan kezelhető munkahelyi hálózatok alakíthatók ki.

2020. május 24. 12:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás