Akvizícióval bővíti azonosítási és eszközkövetési megoldásait a Zebra

forrás Prim Online, 2008. április 21. 17:46

A Zebra Technologies felvásárolta az ultraszélessávú (UWB) megoldások vezető globális szállítóját, a Multispectral Solutionst (MSSI).

Az MSSI az elsők között fejlesztette ki az UWB technológiák kereskedelmi alkalmazásait. Az UWB különösen gyárakban, raktárakban alkalmazható hatékonyan, hiszen a kisméretű, alacsony energiafelhasználású UWB eszközök és megoldások precíziós helymeghatározást és valós idejű eszközkövetést tesznek lehetővé akkor is, ha sok elektronikus eszköz egyszerre, egymáshoz közel üzemel.

Az ultraszélessávú rádiótechnológia kis hatótávolságon belül nagy sávszélességű kommunikációt tesz lehetővé a rádióspektrum széles tartományában. A szélesebb tartománnyal elkerülhető a többi szabványnál tapasztalható interferencia, így sok elektronikus eszköz zavartalanul üzemelhet egymáshoz közel.

Az MSSI termékeit, köztük a Sapphire DART valós idejű helymeghatározó rendszert széles körben alkalmazzák, többek között a veszélyes helyszíneken dolgozó személyzet mozgásának követésére vagy nagy értékű vállalati IT-eszközök nyilvántartására.

Kulcsszavak: Zebra +céginfo

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egyedülálló zöld dobásra készül a MATE az idei EFOTT fesztiválon

Az EFOTT fesztiválon keletkező, biológiai úton bontható hulladékok szelektív gyűjtését, helyszíni előkezelését, valamint további komposztálását is megszervezi a házigazda Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE). Ezzel az ott keletkező összes biohulladék esetében sikerrel zárul a biológiai körforgás, amire még egyetlen hazai fesztiválon sem volt példa.

2022. július 6. 15:43

Európa legjobbjai között a Growww Digital

Elnyerte a Google CSS Premium Partner minősítését a hazai fejlesztésű ROIshopper, a Growww Digital árösszehasonlító szolgáltatása.

2022. július 6. 14:06

Ipari szimulációs szoftver segítheti az elektromobilitási kutatásokat

A villamos gépekkel és az elektrodinamikával kapcsolatos munkákban használható, rendkívül korszerű ipari szimulációs szoftverről tartott ingyenes konferenciának és képzésnek adott helyet az elektromos járművekkel kapcsolatos kutatásokban is egyre meghatározóbb szerepet betöltő Széchenyi István Egyetem. A rendezvényen az intézmény kutatói, valamint partnercégek munkatársai fejlesztették tudásukat.

2022. július 6. 12:41

Az E.ON lesz a BakerStreet irodák első bérlője

Az E.ON Hungária Csoport az ATENOR által fejlesztett BakerStreet-be helyezi át budapesti központját. Az E.ON 2024 második negyedévében költözik majd be új, összesen 16 200 m²-es székházába, mely a BakerStreet iroda campus első fázisában valósul meg. 

2022. július 6. 11:24

Elérhetővé tette a Profession.hu a cégekről szóló munkavállalói értékeléseket

Az elmúlt hónapok során az álláskeresőknek lehetőségük nyílt jelenlegi vagy korábbi munkahelyük minősítésére a Profession.hu felületén, amelynek eredményeként összeállt egy olyan céges értékeléseket tartalmazó oldal, ahol a legtöbb magyar vállalat megtalálható. Már 2 600 olyan munkahely szerepel az adatbázisban, amely legalább 3 különböző felhasználótól kapott visszajelzést. Az álláskeresési portál célja olyan, munkaadói moderálás nélkül közvetített értékelések közzététele, amelyek valós munkavállalóktól származnak; a véleményezők kilétét megőrzik – a felületen név nélkül lehet pontozni.

2022. július 5. 15:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24